Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η βελτιστοποίηση των City Logistics και η εφαρμογή νέων μοντέλων διανομής Logistics

Ιδιαίτερα ευάλωτες είναι οι επιχειρήσεις σε διαταραχές από ενδογενείς αλλά και εξωγενείς παράγοντες που ταλανίζουν τις αγορές. Οι προκλήσεις έχουν κάνει εδώ και καιρό την εμφάνισή τους και σε τομείς όπως το λιανικό εμπόριο και οι εφοδιαστικές αλυσίδες. Σε συνδυασμό με ένα μπαράζ κρίσεων που προκύπτουν από διεθνείς οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις η σημερινή εποχή προκαλεί τεράστια αστάθεια.

Σε αυτό το εύθραυστο και γρήγορα μεταβαλλόμενο περιβάλλον, η ανθρωπότητα καλείται να προσαρμοστεί, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, στις συχνές και τεράστιες παγκόσμιες αλλαγές. Τα παγκόσμια αλυσιδωτά γεγονότα ταρακουνούν όλο τον πλανήτη με την οικονομική αβεβαιότητα να κυριαρχεί. Οι επιχειρήσεις παλεύουν για επιβίωση, επιβάλλεται να αναζητήσουν νέα μοντέλα και νέους τρόπους για να ανταποκριθούν πιο αποτελεσματικά στην οικονομική κρίση.

Ταυτόχρονα η κοινωνία βρίσκεται σε ανισορροπία και μεταξύ άλλων, έχει να αντιμετωπίσει, τον πληθωρισμό, τα επιτόκια, τις ακρίβειες στα προϊόντα, τα οποία είναι πολυσύνθετα παράγωγα. Στην νέα τάξη πραγμάτων, επιβάλλεται τάχιστα να εκσυγχρονιστούν και να βελτιστοποιηθούν τα μοντέλα διαχείρισης των Logistics, συμπεριλαμβανομένου των διανομών, στην προσπάθεια μεταξύ άλλων, να δημιουργηθεί ανάχωμα στην ακρίβεια, να βελτιωθούν τα City Logistics και να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής του πολίτη.

Οι λύσεις υπάρχουν και ο Πέτρος Βασιλόπουλος, Executive Director του Ομίλου G.A.P. Vassilopoulos και Ειδικός Eπιστήμονας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) είναι έτοιμος να τις αναλύσει, να τις συζητήσει και να τις παρουσιάσει. Ο Διευθυντής του Ομίλου θα προβεί σε μια ανασκόπηση της τρέχουσας κατάστασης και θα προχωρήσει σε εισηγήσεις κατά τη διάρκεια του 20ου Cyprus Grocery Retail Conference που παρουσιάζουν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στις 4 Απριλίου στο Hilton Nicosia, σε μια ομιλία με τίτλο «Η βελτιστοποίηση των City Logistics, η εφαρμογή νέων μοντέλων διανομής Logistics και πώς οικοδομούμε ανάχωμα στην ακρίβεια των προϊόντων».

Πρωτοστάτης των Logistics

Ο Πέτρος Βασιλόπουλος ήταν από τους πρωτεργάτες που έδωσαν ώθηση, γνώση και ανάπτυξη στα Logistics στην Κύπρο από το 2000, ως επίσης και στην εδραίωση του μοντέλου Outsource Third Party Logistics (3PL) στην Κύπρο. Έχει πλούσια ακαδημαϊκή και πρακτική κατάρτιση στα Logistics, είναι κάτοχος Διδακτορικού στα Logistics, Fellow Chartered Shipbroker, Fellow of the Chartered Institute of Logistics, Fellow of the Institute of Freight Forwarders, μέλος του CSCMP USA, με μεταπτυχιακά στη Διοίκηση και Διεύθυνση Λιμένων καθώς και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στα Ναυτιλιακά από Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας. Διδάσκει Logistics and Supply Chain Management, για σχεδόν δύο δεκαετίες, πρώτα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ΤΕΠΑΚ, σαν ειδικός επιστήμονας. Έλαβε μέρος ως ομιλητής σε αρκετά συνέδρια με θέμα τα Logistics. Έχει βραβευτεί με το Business Leader Award από το ΚΕΒΕ το 2019. Είναι ένας από τους κύριους μετόχους και Executive Director της G.A.P. Vassilopoulos, με 30 χρόνια εμπειρία και επικέντρωση τις υπηρεσίες Logistics του Ομίλου.

Συνέδριο και…επιβράβευση
Το 2023 σηματοδοτεί την 20η διοργάνωση του Cyprus Grocery Retail Conference το οποίο καλείται να καταγράψει τις τάσεις του λιανικού εμπορίου για τα επόμενα χρόνια, τις προκλήσεις και τις προοπτικές. Μέσω συζητήσεων, αναλύσεων και παρουσιάσεων, στη μεγαλύτερη σύναξη των στελεχών που δραστηριοποιούνται μπροστά και πίσω από τα ράφια του λιανικού εμπορίου των FMCGs, πρωτοκλασάτα στελέχη από την κυπριακή αγορά και καταξιωμένοι ομιλητές από το εξωτερικό θα τοποθετηθούν επί των θεμάτων που απασχολούν τον τομέα, ενώ υπό το μικροσκόπιο τους θα τεθεί το μέλλον του λιανικού εμπορίου για την επόμενη δεκαετία με γνώμονα τις τεχνολογικές καινοτομίες, την συμπεριφορά των καταναλωτών, τα οικονομικά δεδομένα και τις νέες πραγματικότητες. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, θα διεξαχθεί και η τελετή απονομής των IN Business Grocery Retail Awards που παρουσιάζει η Cyta Business, κατά την οποία θα βραβευθούν τα FMCGs brands που διέπρεψαν στην Κύπρο την χρονιά που μας πέρασε.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: IMH
Κύριος Χορηγός: Υπεραγορές αλφαμέγα

Χορηγοί: Christoudias Logistics, Flexfin, JCC Payment Systems, Όμιλος GAP Vassilopoulos, Phil. Andreou Public Ltd, Powersoft, Prolab
Υποστηρικτές: Α/φοι Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα (ΑΛΑΜΠΡΑ), Wolt Market

Με τη στήριξη: Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου, Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών, Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου, ECR Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, περιοδικό IN Βusiness, πόρταλ REPORTER, Cyprus Business News (CBN), Super FM

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:

Τηλέφωνο: 22505555 | Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Bowling Boutique Bar & Grill: Ο νέος χώρος bowling που αφίχθηκε στην Έγκωμη (photos)
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
MyPetrolina app: Δίνει την ευκαιρία διεκδίκησης δύο Nissan X-Trail e-POWER αξίας €46,100 το καθένα
Πώς μπορώ να πάρω Εγγυητική Επιστολή μέσω Ασφαλιστικής Εταιρείας;
Το έργο EU Heyday και Δήμος Πάφου σε καλούν στον γύρο της Πάφου
Όμιλος Εταιρειών UW Group: Πλέοντας προς το μέλλον
Kyriakides Mushrooms: Μια So Mush Better υποψηφιότητα στα In Business Awards
Ενδυνάμωση σχέσεων με Δήμο Τρίπολης συζήτησε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου
ΓΕΡΗΕΤ: Εννέα στους δέκα πολίτες χρησιμοποιούν τις ταχυδρομικές υπηρεσίες
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα της Γυναίκας