Οι Υπερ. ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία ΑΦΟΙ Πέτρου τιμούν την Κύπρια γιαγιά

Στις 28 Μαρτίου, Ημέρα της Γιαγιάς, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία ΑΦΟΙ Πέτρου παρουσίασαν, σε συνέντευξη τύπου, τη φετινή τους ενέργεια που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ετήσιας εκστρατείας τους για τη στήριξη της Κύπριας γιαγιάς.

Η εκστρατεία εγκαινιάστηκε το 2018 και επιστρέφει κάθε χρόνο ως μέρος των προγραμμάτων Εταιρικής Ευθύνης των δύο εταιρειών, με στόχο να τιμήσει τον ρόλο της γιαγιάς στην οικοδόμηση της κοινωνίας και στην ενίσχυση της οικογένειας, προσφέροντας οικονομική βοήθεια σε ιδρύματα που φιλοξενούν και φροντίζουν άτομα τρίτης ηλικίας.

Με τη συμμετοχή του καταναλωτικού κοινού, οι δύο εταίροι στήριξαν μέχρι στιγμής το έργο πέντε διαφορετικών ιδρυμάτων, προσφέροντας το συνολικό ποσό των €25,000.

Μέσω της φετινής εκστρατείας, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία ΑΦΟΙ Πέτρου στηρίζουν τη Στέγη Φροντίδας Ηλικιωμένων «Τιμόθειο» που βρίσκεται στα Λατσιά, και προσκαλούν το κοινό να συμβάλει στην προσπάθεια αγοράζοντας προϊόντα ΑΛΑΜΠΡΑ και «Η Γιαγιά» από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, μεταξύ 16 Μαρτίου και 16 Απριλίου. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, οι δύο εταίροι θα διαθέσουν μέρος των εσόδων, από τις πωλήσεις, για την ενίσχυση του έργου του ιδρύματος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, η κυρία Νατάσα Κωνσταντινίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΑΛΦΑΜΕΓΑ, και ο κύριος Μιχάλης Πέτρου Εμπορικός Διευθυντής της Γαλακτοβιομηχανίας ΑΦΟΙ Πέτρου αναφέρθηκαν στους στόχους της εκστρατείας και στην ανεξάντλητη διάθεση τους για προσφορά, όπως την κληρονόμησαν από την Κύπρια γιαγιά. Τέλος, ο κύριος Μιχάλης Τιμοθής ιδιοκτήτης του ιδρύματος καλωσόρισε την πρωτοβουλία και ευχαρίστησε τους δύο εταίρους.

Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν συνεργάτες και μέλη των ΜΜΕ.

Δειτε Επισης

Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος
CYPIN: Οι τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες της Mitsubishi Heavy Industries
Επίσκεψη συνέδρων του Συνασπισμού Europa Uomo της Ευρώπης στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο
Ημερίδα ProW: Η ευζωία των νηπιαγωγών και η θετική σχολική κουλτούρα στο επίκεντρο
CNP CYPRIALIFE: Επιβράβευσε τις παραγωγικές επιτυχίες των κορυφαίων ασφαλιστικών της συμβούλων
O Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βραβεύει τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Κύπρο
H Epic γιόρτασε την ευρωπαϊκή μέρα για τη θάλασσα με καθαρισμό παραλίας
Το ΙΝΓΚ στον αγώνα κατά της Νόσου του Huntington
Φωτογραφική έκθεση «Η εκστρατεία της Μικράς Ασίας»
O τηλεμαραθώνιος TELETHON επιστρέφει στο ΡΙΚ