powered by

Land of Tomorrow: Ένα όραμα που γίνεται πράξη και ξανασυστήνει τη Λάρνακα (vid)

Larnaka Land of Tomorrow, το έργο ορόσημο που έρχεται για να μεταμορφώσει τη Λάρνακα και να την επανατοποθετήσει στον τουριστικό και επενδυτικό χάρτη, όχι μόνο της Κύπρου αλλά και διεθνώς.

Με την υλοποίησή του, το βόρειο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας θα μετατραπεί σε πόλο έλξης και προορισμού, αναζωογονώντας την ευρύτερη περιοχή, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη ζωή των κατοίκων και εκπληρώνοντας το όραμα των εμπνευστών του. Δηλαδή να καταστεί η Λάρνακα ιδανικός τόπος για να ζει και να εργάζεται κανείς, καθώς και ελκυστικός προορισμός για επενδύσεις.

Ξενοδοχειακά, τουριστικά και οικιστικά έργα, γραφεία και χώροι επιχειρήσεων, χώροι αθλητισμού και διασκέδασης είναι μόνο μερικές από τις αναπτύξεις που υλοποιηθούν στο πλαίσιο του Larnaka Land of Tomorrow.

Οραματιστής του έργου ο Όμιλος Πετρολίνα, ο οποίος σε εκδήλωση που πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές του Land of Tomorrow, παρουσίασε τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Υφυπουργού Τουρισμού, Κώστα Κουμή, ενώ την αξία του έργου για τη Λάρνακα εξήρε ο δήμαρχος της πόλης, Ανδρέας Βύρας.

Πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του οράματος του Land of Tomorrow αποτέλεσε η πλούσια ιστορία της πόλης με τα κύρια στοιχεία που την ορίζουν.

Συντελεστές του Larnaka Land of Tomorrow, ο Όμιλος Πετρολίνα, το αρχιτεκτονικό γραφείο Foster + Partners, οι UDS Architects και η Delfi Partners & Co ως συντονιστής.

Δειτε Επισης

Τέσσερις υπουργοί αναλύουν τα οφέλη της συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα
Έπεσαν οι υπογραφές για δημιουργία λεωφορειολωρίδας στον παραλιακό της Λεμεσού-Το κόστος
Οικιστικά ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για τον κατασκευαστικό τομέα η τεχνολογία, οι περιβαλλοντικές πρακτικές και τα πράσινα κτίρια
Αυτές είναι οι θέσεις του ΣΕΛΚ για την φορολογική μεταρρύθμιση-Η επιστολή σε Κεραυνό και τα 14 νέα μέτρα που προτείνει
Μάριος Ταννούσης: Από τους καλύτερους τρόπους για ανάπτυξη και επενδύσεις η σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα
Παντελής Βλαδιμήρου: Η επόμενη γενιά στρατηγικών πωλήσεων και υπηρεσιών στο real estate μέσω AI
Α. Ευστρατίου: Η χρήση ενεργειακά αποδοτικών και ποιοτικών υλικών δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Συνέδριο Unlocking Investment Through Public-Private Partnerships (PPPs)
Στήριξη ΡΑΕΚ και ΡΑΑΕΥ στον GSI-«Έργο στρατηγικής σημασίας, να ενταχθεί στον δεύτερο ενωσιακό κατάλογο της Ε.Ε.»