Bean Bar Μακαρίου: Talk of the town σε χρόνο ρεκόρ

Γευστικές εκπλήξεις επιφυλάσσει στους πελάτες του το Bean Bar 360, το νέο κατάστημα της αλυσίδας που άνοιξε τις πύλες του στα μέσα Ιανουαρίου στο ισόγειο του κτηρίου 360 στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία. Το συγκεκριμένο κατάστημα διαφοροποιείται από τα άλλα της αλυσίδας, καθώς πέραν από τα γνωστά χαρμάνια καφέ και τα προϊόντα Bean Bar, σερβίρει πρωινό, brunch και μεσημεριανό.

Παρά το σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας του, το Bean Bar στη Μακαρίου έχει γίνει ήδη talk of the town, και ένας από τους λόγους είναι το ιδιαίτερο φαγητό που σερβίρει. Απολαυστικά πιάτα για brunch, burgers, σαλάτες, προσεγμένες γευστικές επιλογές για μεσημεριανό, καθώς και υπέροχα γλυκά συνθέτουν ένα μενού που …κάνει τη διαφορά και ταιριάζει απόλυτα με την ιδιαίτερη ταυτότητα και τον έντονο χαρακτήρα του Bean Bar.

Οι πρωινοί πελάτες του Bean Bar μπορούν να επιλέξουν από ένα πλούσιο μενού από συνταγές για brunch με βασικό υλικό το αβγό: Αβγά ποσέ με καπνιστό σολωμό, αβγά ποσέ με χαλούμι, αβγά σκραμπλ με πανσέτα, τηγανητό αυγό με μπέικον, ομελέτα, καθώς και το πιάτο «Τhe croque madame», μια ιδιαίτερη συνταγή που φέρει τη σφραγίδα του Bean Bar.

BEAN BAR 1

Για τους λάτρεις των σάντουιτς και των burgers, το Bean Bar 360 προσφέρει επίσης ιδιαίτερες επιλογές: Club sandwich, The Burger, Beef Brisket και Prawn Burger είναι οι συνταγές που προσφέρουν μια ευρεία γκάμα γεύσεων. Από το μενού ξεχωρίζουν, επίσης, οι σαλάτες: Γαρίδες με κινόα, baby rocket με χαλούμι και Caesar salad.

BEAN BAR 2

Πέντε διαφορετικές επιλογές που υπόσχονται μοναδικές γεύσεις περιλαμβάνει η κατηγορία των πιάτων για lunch, τα οποία σερβίρονται μετά τις 12 το μεσημέρι. Παραδοσιακή καρμπονάρα, μοσχαρίσια μάγουλα με χυλοπίτες, φιλέτο κοτόπουλο με κρούστα καλαμποκιού, μια υπέροχη συνταγή με λαβράκι, καθώς επίσης και ένα ιδιαίτερο πιάτο με χοιρινή μπριζόλα, δημιουργούν μια ευρεία γκάμα γεύσεων που μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

BEAN BAR 3

BEAN BAR 4

Από τον κατάλογο δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα γλυκά. Στην κατηγορία «επιδόρπια» περιλαμβάνεται μια απολαυστική κυπριακή αναρόκρεμα, καθώς και μια ακόμα γευστική συνταγή με μπανάνα φούρνου. Οι λάτρεις των γλυκών μπορούν επίσης να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο απολαυστικά pancakes (Chocolate «tagliatelle», Butterscotch) και τρία ξεχωριστά superfood pots (Strawberry cheesecake, Forest fruits, Chocolate Cookie).

BEAN BAR 5

Tο κατάστημα προσφέρει, επίσης, τη γνωστή σειρά επιλεγμένων δροσιστικών χυμών, Super Food Shakes και Protein Shakes, προϊόντα τα οποία έχουν γίνει πλέον σήμα κατατεθέν του Bean Bar και βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Milkshakes, Booster shots, healthy snacks και άλλα γνωστά Bean Bar προϊόντα συμπληρώνουν του μενού.

Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τον φημισμένο πλέον αρωματικό καφέ του Bean Bar. Ένα χαρμάνι από τη Λατινική Αμερική και τρεις ιδιαίτερους μονοποικιλιακούς καφέδες, οι οποίοι προέρχονται από την Κόστα Ρίκα, τη Βραζιλία και τη Νικαράγουα. Η γεύση από τη Λατινική Αμερική απευθύνεται στους … cool τύπους, ενώ οι καφέδες από τη Νικαράγουα, την Κόστα Ρίκα και τη Βραζιλία παραπέμπουν στις διαθέσεις Calm, Wild και Alive αντίστοιχα.

H …ναυαρχίδα που ξεχωρίζει

Πέρα από την προσθήκη πρωινού, brunch και μεσημεριανού στο μενού, το Bean Bar στη Μακαρίου διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα της αλυσίδας και λόγω της αλλαγής ατμόσφαιρας κατά τις βραδινές ώρες. Από το απόγευμα και μετά, το κατάστημα μπαίνει σε ένα πιο lounge κλίμα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ζεστά ή κρύα ροφήματα και κρασί, υπό τους ήχους χαλαρής μουσικής. Το κατάστημα λειτουργεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ. Διαθέτει, επίσης, conference room για private business lunches και meetings.

«Το Bean Bar στη Μακαρίου αποτελεί το κατάστημα-ναυαρχίδα μας, έναν χώρο με ιδιαίτερη ταυτότητα και έντονο χαρακτήρα, για τη δημιουργία του οποίου εργαζόμασταν με ενθουσιασμό τους τελευταίους μήνες. Το κατάστημα φέρει τα χρώματα, τη φιλοσοφία και αποπνέει τη γνωστή θετική διάθεση του Bean Bar και η θετική ανταπόκριση των καταναλωτών μας χαροποιεί ιδιαίτερα», ανέφερε σε δήλωσή της η General Manager της αλυσίδας, Σόλια Κυπριανού.

10 καταστήματα σε ενάμιση χρόνο λειτουργίας

Στον ενάμιση χρόνο λειτουργίας του και παρά τον έντονο ανταγωνισμό, το Bean Bar κατάφερε να διευρύνει την παρουσία του στην κυπριακή αγορά του καφέ. Τα οκτώ από τα δέκα καταστήματα λειτουργούν εντός των Υπεραγορών Αλφαμέγα.

Πρόκειται για τα καταστήματα στην Ακρόπολη και τα Λατσιά στη Λευκωσία, στη Σκαρίνου, στο Κίτι και το Metropolis Mall στη Λάρνακα, καθώς επίσης στα Πολεμίδια, στον Κάψαλο και στην Τριμίκλινη στη Λεμεσό. Τον Αύγουστο λειτούργησε και το πρώτο αυτόνομο (εκτός Υπεραγορών Αλφαμέγα) κατάστημα της εταιρείας στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, και ακολούθησε το δέκατο στη Λεωφόρο Μακαρίου. Η εταιρεία εξυπηρετεί, παράλληλα, τους πελάτες της και μέσω delivery, καθώς συνεργάζεται με τις πλατφόρμες Foody και Βolt.

Δειτε Επισης

Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες
Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων