Νέες επιλογές ακινήτων από την Altamira Real Estate

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες επιλογές ακινήτων σε περιοχές με ιδιαίτερη ζήτηση παρουσιάζει και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Ξεχωρίζουν διαμερίσματα, κατοικίες και μεγάλα οικιστικά οικόπεδα σε δημοφιλείς περιοχές της Λευκωσίας, της Λεμεσού και της Λάρνακας.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Στη δημοφιλή και ιδιαίτερα ελκυστική περιοχή των Αγίων Ομολογητών, στο κέντρο της Λευκωσίας, πωλείται κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €105.000. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στις λεωφόρους Σπύρου Κυπριανού και Νίκης, ενώ προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο μέσω της λεωφόρου Λεμεσού. Το εμβαδόν των κλειστών χώρων ανέρχεται σε 88 τ.μ., διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας και είναι ιδανικό για ιδιοχρησία καθώς και για ενοικίαση.

Στον Στρόβολο, μόλις 560 μέτρα από το Δημαρχείο, εντοπίσαμε διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον 2ο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας, επί της οδού Μουσών. Το εμβαδόν του διαμερίσματος ανέρχεται σε 155 τ.μ. ενώ διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Αποτελεί κατάλληλη επένδυση τόσο για ενοικίαση όσο και για ιδιοκατοίκηση και πωλείται στην τιμή των €130.000.

Σε απόσταση μόλις 480 μέτρων από το Μακάριο Νοσοκομείο στον Στρόβολο, ξεχωρίσαμε οικιστικό οικόπεδο έναντι €225.000. Το οικόπεδο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας και τον αυτοκινητόδρομο. Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια και τοποθετείται επί της οδού Θερμοπύλων. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιώτες ή για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Στην τιμή των €450.000 πωλείται εμπορικό οικόπεδο που βρίσκεται στην ενορία Αγίου Βασιλείου του Δήμου Στροβόλου. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στον κυκλικό κόμβο της υπεραγοράς «ΜΕΤΡΟ» και εντός του υπάρχει ισόγεια οικοδομή με καταστήματα συνολικού εμβαδού 204 τ.μ.. Είναι κατάλληλο για ανέγερση εξαώροφου κτηρίου και αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιώτες και για επιχειρηματίες ανάπτυξης.

PR13202

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει οικιστικό οικόπεδο στην Έγκωμη, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Μακάρειο Στάδιο και το πολυκατάστημα Jumbo. Το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €225.000 και εφάπτεται δημόσιου δρόμου με πρόσωπο 34 μέτρα. Βρίσκεται σε χαμηλότερο επίπεδο από τον δρόμο, γεγονός που επιτρέπει ανάπτυξη με υπόγειους χώρους, ενώ ο συντελεστής δόμησης που διαθέτει (90%) του προσδίδει μεγάλο εύρος επιλογών εκμετάλλευσης.

ΛΑΡΝΑΚΑ

PR36689

Στο Μενεού εντοπίσαμε διώροφη κατοικία, μόλις 100 μέτρα από την παραλία της περιοχής. Το ακίνητο, που προσφέρει εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο και το αεροδρόμιο, αποτελεί μέρος οικιστικού συγκροτήματος με συνολικά 12 κατοικίες. Έχει ανεγερθεί το 2000 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Η κατοικία έχει εμβαδόν καλυμμένων χώρων 115 τ.μ., ενώ εξωτερικά διαθέτει καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες, αυλή με κήπο και χώρο στάθμευσης. Πωλείται στην τιμή των €330.000.

Σε κεντρική τοποθεσία της ενορίας Σωτήρος στη Λάρνακα, μόλις 130 μέτρα από το Στάδιο Αμμόχωστος, εντοπίζονται δύο διαμερίσματα στο ισόγειο διώροφου οικιστικού κτηρίου, στην τιμή των €200.000. Το ένα διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και εμβαδόν 72 τ.μ. ενώ το δεύτερο είναι τριών υπνοδωματίων και έχει έκταση 108 τ.μ.. Αποτελούν ιδανική επιλογή για επένδυση με υψηλή απόδοση αλλά και για ιδιοχρησία.

Δύο διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων εντοπίσαμε στην Τερσεφάνου, στην ενδεικτική τιμή των €55.000 και €70.000 αντίστοιχα. Απολαμβάνουν εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, τις γειτονικές κοινότητες και την πόλη της Λάρνακας, ενώ οι όμορφες παραλίες της περιοχής βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Τα διαμερίσματα κατασκευάστηκαν το 2019 και το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων τους ανέρχεται σε 58 τ.μ. και 77 τ.μ. αντίστοιχα.

Επιπρόσθετα, στην τιμή των €160.000 πωλείται διώροφη μεζονέτα στο κέντρο της Λάρνακας, 150 μέτρα από το Ευρυβιάδειο Γυμνάσιο. Η μεζονέτα, έκτασης 130 τ.μ., βρίσκεται εντός οικιστικού συγκροτήματος και προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς την παραλία. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και διαθέτει ανεξάντλητο συντελεστή δόμησης ο οποίος δύναται να αξιοποιηθεί για ανέγερση επιπλέον ορόφου στην ταράτσα.

ΕΛ. ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

PR35495

Στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στο Παραλίμνι, ξεχωρίσαμε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, στην τιμή των €85.000. Το εμβαδόν των εσωτερικών του χώρων ανέρχεται σε 80 τ.μ., ενώ διαθέτει βεράντες έκτασης 73 τ.μ..

ΛΕΜΕΣΟΣ

Στην περιοχή Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό, εντοπίσαμε ανεξάρτητη διώροφη κατοικία με πισίνα, στην τιμή των €350.000. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και βεράντες, ενώ εξωτερικά διαθέτει αυλή με κήπο, πισίνα και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Έχει συνολικό εμβαδόν 216 τ.μ. και είναι ιδανική για πολυμελείς οικογένειες.

CG10654

Στην Πάχνα, το ενδιαφέρον κεντρίζουν δύο μεζονέτες δύο υπνοδωματίων, στην τιμή των €275.000. Οι δύο μεζονέτες είναι πανομοιότυπες και αποτελούνται από καθιστικό με τζάκι, κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο και από δύο υπνοδωμάτια στον όροφο. Το εμβαδόν των εσωτερικών τους χώρων ανέρχεται σε 118 τ.μ.. Οι κατοικίες βρίσκονται σε ύψωμα με θέα τη γύρω περιοχή και τη θάλασσα.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου