Powered by

Με κυπριακές γεύσεις και vegan επιλογές το νέο μενού του The Gallery

Με ένα νέο μενού πρωινού και brunch καλωσορίζει την άνοιξη το The Gallery, το all-day lounge bar-restaurant του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol. Διαθέσιμο καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τη 1 μ.μ., το μενού απαρτίζεται από σαγηνευτικές γευστικές επιλογές για κάθε διατροφική προτίμηση.

Πρωταγωνιστής στο νέο αυτό μενού είναι το αυγό, μέσα από μία πληθώρα λαχταριστών πιάτων εμπνευσμένων από την κυπριακή και τη διεθνή κουζίνα. Η τοπική παραγωγή αναδεικνύεται στο κυπριακό πρωινό, στο οποίο τα αυγά συναντούν τη λούντζα, το κυπριακό λουκάνικο, το χαλλούμι και τις ντομάτες στη σχάρα. Για όσους προτιμούν τα ποσέ αυγά, είναι στη διάθεσή τους ο συνδυασμός τους με αβοκάντο, τυρί cottage και μια πικάντικη νότα από τη σάλτσα Hollandaise-Sriracha, όπως και τα διεθνώς δημοφιλή πιάτα Eggs Benedict και Eggs Florentine.

DEM09119

Τα αυγά ορτυκιού, από την άλλη, συνδυάζονται με καπνιστό σολομό, τυρί κρέμα και αβοκάντο, ενώ από το μενού δεν λείπουν και οι vegetarian επιλογές: ομελέτα με ασπράδια, σπανάκι, ντομάτα και αβοκάντο, για ένα ελαφρύ ξεκίνημα της ημέρας, και Shakshuka, το ελκυστικό πιάτο αυγών σε σάλτσα ντομάτας με πιπεριές, κρεμμύδι, σκόρδο και ελαιόλαδο.

Για τους vegans, αλλά και όσους προτιμούν μία άκρως υγιεινή επιλογή για πρωινό ή brunch, προτείνονται τα healthy bowls: Granola with berries (γκρανόλα με ανάμεικτα μούρα και γιαούρτι καρύδας), Acai bowl (smoothie με φρούτα του δάσους, γκρανόλα, γιαούρτι καρύδας και φρέσκα φρούτα) και Chia pudding (σπόροι τσία με γάλα αμυγδάλου και ανάμεικτα μούρα).

DEM09057-Edit

Vegan είναι και τα pancakes του μενού, με φράουλες και ταχίνι, για εκείνους που επιθυμούν μία γλυκιά εναλλακτική, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η, γεμάτη θρεπτικά συστατικά, πιατέλα με φρούτα εποχής.

DEM09030-Edit

Το νέο μενού για πρωινό και brunch έρχεται να συμπληρώσει τις ήδη δημοφιλείς επιλογές για γεύμα και δείπνο που προσφέρει το μοναδικής αισθητικής lounge bar The Gallery, με τα έργα τέχνης, τη σοφιστικέ ατμόσφαιρα, το υπαίθριο shisha bar στη βεράντα, τα world class cocktails και την αναζωογονητική θέα στους κήπους και στη θάλασσα.

Το μεσημέρι, μία σειρά από σνακ και πιάτα διεθνούς κουζίνας (club sandwich, burger, πιάτα ζυμαρικών κ.ά.) προσφέρουν ευχαρίστηση σε μικρούς και μεγάλους, ενώ το βράδυ μεταμορφώνεται σε ιαπωνικό sushi spot και σερβίρει το καλύτερο sushi της περιοχής, το οποίο ετοιμάζεται επί τόπου από τον επιδέξιο σεφ.

DEM09101

Χάρη στο νέο μενού για πρωινό και brunch, το The Gallery σάς περιμένει από το πρωί, αλλά και κάθε ώρα της ημέρας, για μια εμπειρία γεύσεων και αισθήσεων που θα σας μείνει αξέχαστη!

Δειτε Επισης

ACANE: Η νέα γευστική εμπειρία της Λεμεσού-Το «αδερφάκι» του Dionysous Mansion με γεύσεις από Λατινική Αμερική
Balram Chainrai: Στο 35,35% ανήλθε η συμμετοχή του στο «Ρόδον»
ΕΤΑΠ Πάφου: Στόχος η περαιτέρω εδραίωση της ψηφιακής παρουσίας-Επένδυση €195.000
E.V.H. Investments: Στο 86,573% ανέβασε τη συμμετοχή της στη Salamis Tours
Η Wizz Air καταργεί την γραμμή υψηλής χρέωσης και αναβαθμίζει τις επιλογές εξυπηρέτησης πελατών
ΕΤΑΠ Πάφου: Παρέδωσε την προεδρία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πολιτιστικού Τουρισμού μετά από δύο διαδοχικές θητείες
Ανέβασε στο 35,32% την συμμετοχή του στο «Ρόδον» ο Balram Chainrai
Στο 86,57% το ποσοστό συμμετοχής της E.V.H. Investments στην Salamis Tours
Bean Bar: Ανοίγει το 15ο και μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας-Το νέο σημείο αναφοράς της πρωτεύουσας
Η δράση που συνεχίζεται, το παγκόσμιο πρόβλημα και το κλειδί για περισσότερες αεροπορικές στην Κύπρο