Το μεγαλύτερο κατάστημα Stephanis ανοίγει σύντομα τις πόρτες του στη Λευκωσία

Το μεγαλύτερο κατάστημα Stephanis ανοίγει σύντομα τις πόρτες του στη Λευκωσία για να αλλάξει την μέχρι τώρα αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών στα προϊόντα τεχνολογίας!

Η ευρεία, και συνεχώς αναπτυσσόμενη ποικιλία προϊόντων τεχνολογίας, που κατέχει το Δίκτυο Καταστημάτων Stephanis, έφερε την φυσική επέκτασης του δικτύου, με το άνοιγμα του μεγαλύτερου έως τώρα καταστήματος Stephanis μεγέθους 2200 τετραγωνικών μέτρων. Το νέο εμβληματικό κατάστημα θα αποτελέσει το μεγαλύτερο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στη Λευκωσία!

Το κατάστημα Stephanis θα ανοίξει τις πόρτες του λίγο πριν τις αρχές του καλοκαιριού σε κομβικό σημείο στην περιοχή της Έγκωμης, με άμεση πρόσβαση από την Λεωφόρο Γεώργιου Γρίβα Διγενή αλλά και από τους παράλληλους δρόμους.

Η άνεση χώρου που διαθέτει το νέο κατάστημα, θα προσφέρει στους πελάτες παρουσίαση εκτενής ποικιλίας προϊόντων τόσο στις κατηγορίες ειδών τεχνολογίας όπως η τηλεπικοινωνία, ο ήχος, τηλεόραση, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και προϊόντα Gaming, αλλά και σε προϊόντα ενέργειας, μικρές και μεγάλες συσκευές σπιτιού και φυσικά εποχιακό εξοπλισμό. Παράλληλα το κατάστημα θα διαθέτει, άνετους χώρους στάθμευσης για τη διευκόλυνση των επισκεπτών εντελώς δωρεάν.

Το νέο κατάστημα Stephanis στην Έγκωμη, με τον υπερσύγχρονο σχεδιασμό του, την άνετη πρόσβαση, και με διαχρονικό σύμμαχο την άριστη εξυπηρέτηση, την ευρεία ποικιλία προϊόντων και τις ανταγωνιστικές τιμές, έχει ως στόχο να προσφέρει την καλύτερη αγοραστική εμπειρία στη Κυπριακή αγορά.

Η ανάπτυξη του Δικτύου καταστημάτων Stephanis και ο ερχομός του νέου καταστήματος δημιουργεί και νέες θέσεις εργασίας, για δεκάδες νέα άτομα σε θέσεις πωλήσεων, ταμείου και εξυπηρέτησης πελατών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις νέες θέσεις εργασίες και να στείλουν βιογραφικό μέσα από την ιστοσελίδα www.stephanis.com.cy/el/vacancies.

Δειτε Επισης

Η κυκλοφοριακή ρύθμιση που προκρίνει για την Μακαρίου η Πρωτοβουλία «Λευκωσία-Πρωτεύουσα Κύπρου»
Είχαν την τιμητική τους οι υπεραγορές...Ιδιαίτερα αυξημένη και στα ίδια επίπεδα με το περσινό Πάσχα η κίνηση
ΠΑΣΕΑ: Σε κατασκευαστή και ΤΟΜ η ευθύνη για ανακλήσεις-Η κατάθεση ενώπιον της ερευνητικής για Takata
Σε υπεραγορές και κρεοπωλεία της Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου-Διαβεβαιώνει για την επάρκεια και ποιότητα των προϊόντων
Skroutz.cy: Η νέα καμπάνια «Skroutz.cy: Shop everything» και πού στοχεύει
Πιο ακριβό φέτος το πασχαλινό τραπέζι-Τσιμπιμένες οι τιμές σε κρέατα και λαχανικά
Jumbo: Αυξημένες κατά 6% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τρίμηνο
Καίει η τιμή του κυπριακού καφέ-Αύξηση 24,6% μέσα σε ένα χρόνο
Η Lidl Κύπρου δίνει πνοή στην ανθρωπιστική βοήθεια
Μ. Αντωνίου: Επάρκεια προϊόντων για το πλούσιο πασχαλινό τραπέζι-Αβεβαιότητα στην εφοδιαστική αλυσίδα λόγω δασμών