Έγκριση Eleon Capital Management από ΕΚΚ ως διαχειριστή για το Yogini Real Estate Fund

Στις 6 Μαρτίου 2023, ανακοινώθηκε ότι η YOGINI ALTERNATIVE INVESTMENT FUND V.C.I.C. PLC καταχωρήθηκε στην ΕΚΚ με αριθμό εγγραφής AIF90/2018.

O Οργανισμός Εναλλακτικής Επένδυσης (ΟΕΕ) Yogini είναι ανοιχτός σε επαγγελματίες και καλά ενημερωμένους επενδυτές, ακολουθεί μια στρατηγική προσανατολισμένη στα ακίνητα εστιάζοντας στον ιατρικό τομέα και τοποθετείται κάτω από την ομπρέλα των ΔΟΕΕ.

To Yogini θα επενδύει κυρίως στα ακίνητα στην Κύπρο. To Yogini σχεδιάστηκε προσεκτικά από τον εξωτερικό διαχειριστή Eleon Capital Management Ltd και υποστηρίζεται από τρίτους κορυφαίους επαγγελματίες, διασφαλίζοντας το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και επίβλεψης.

Πρωταρχικός επενδυτικός στόχος του Yogini ΟΕΕ είναι η επίτευξη μακροπρόθεσμης συνολικής απόδοσης κεφαλαίου, με έμφαση στο εισόδημα, επενδύοντας σε ένα ευρύ φάσμα επενδύσεων σε όλες τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων.

To Yogini και τα τμήματα του, θα προτιμούν γενικά τις επενδύσεις που αφορούν τους ευρύτερους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης και της ευημερίας, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, του νερού, της γεωργίας και των περιβαλλοντικά υπεύθυνων επενδύσεων. Το Yogini προσφέρει στους επενδυτές την ευκαιρία να επενδύσουν μέσω μιας σειράς τμημάτων του, το καθένα με συγκεκριμένη επενδυτική στρατηγική και προφίλ κινδύνου.

Ο πρωταρχικός επενδυτικός στόχος του τμήματος του Yogini είναι η παροχή μακροπρόθεσμης συνολικής απόδοσης, επενδύοντας κυρίως σε επενδύσεις που σχετίζονται με ακίνητα. Αυτά τα περιουσιακά στοιχεία περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε τίτλους που εκδίδονται από κυπριακές εταιρείες ή απευθείας σε ακίνητα στην Κύπρο.

Το κυπριακό τμήμα του Yogini θα προτιμά τον ιατρικό τομέα της αγοράς ακινήτων στην Κύπρο, αλλά θα εξετάζει ελκυστικές επενδύσεις σε όλους τους τύπους ακινήτων σε όλους τους τομείς. Το τμήμα ακολουθεί τον επενδυτικό στόχο του Yogini ΟΕΕ, που είναι να παρέχει στους επενδυτές του συνολική απόδοση μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Ο Οργανισμός Εναλλακτικών Επενδύσεων Yogini τηρεί τα κριτήρια που αφορούν στην διαδικασία χορήγησης Άδειας Μετανάστευσης μέσω επένδυσης σε υπηκόους τρίτων χωρών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Yogini, επικοινωνήστε με τον Σταύρο Μαυρίκη, Διευθυντή Μάρκετινγκ & Πωλήσεων

Διεύθυνση: 1 Αρχ. Λεωφόρος Μακαρίου Γ', Γραφείο 105, 2324 Λακατάμια, Λευκωσία, Κύπρος

Τηλ: (+357) 22 021 634

e-mail: smavrikis@eleoncapital.com / info@eleoncapital.com

www.eleoncapital.com

Δειτε Επισης

Βιλερουά: Σημαντική η πιθανότητα μείωσης επιτοκίων τον Ιούνιο
Ελληνικές τράπεζες: Κέρδη πέραν του €1 δις το πρώτο τρίμηνο-Τα αποτελέσματα
Τράπεζα Κύπρου: Ο λόγος στους μετόχους για το μέρισμα...Γενική συνέλευση με Χούριγκαν και Άκερμαν
Eurobanκ Α.Ε.: Θέμα εβδομάδων οι εγκρίσεις για Eλληνική-Ο μίνιμουμ στόχος μέσω της δημόσιας πρότασης
Eurobank A.E.: Προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη €383 εκατ. με ενίσχυση των λειτουργικών επιδόσεων στην Κύπρο
Claudia Buch: Καλά κεφαλαιοποιημένες οι κυπριακές τράπεζες, αλλά αντιμέτωπες με νεοφανείς κινδύνους
Πώς βλέπουν την εξαγορά της Ελληνικής από Eurobank και τι ξεκαθαρίζει ο Π. Νικολάου για την Τράπεζα Κύπρου
Ο Πανίκος Νικολάου για φορολόγηση υπερκερδών-«Political risk, θα είναι στίγμα για την αξιοπιστία της χώρας μας»
Ελληνική Τράπεζα: Επενδύει στο περιβάλλον και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας
Τα αποτελέσματα της Τρ. Κύπρου για το πρώτο τρίμηνο-Κέρδη €133 εκατ., αυξημένα κατά 40% σε ετήσια βάση