Η κυπριακή start-up ομορφιάς και ευεξίας που αλλάζει το παιχνίδι!

Η καμπάνια της Snap είναι πλέον ζωντανή στην πλατφόρμα της Crowdbase και οποιοσδήποτε μπορεί να επενδύσει σε αυτήν την ανερχόμενη start-up από μόλις €100!

Ποια είναι η Snap;

H Snap είναι η πρώτη και μοναδική τοπική λύση για άτομα που επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού για υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας. Με τη Snap, ο καθένας μπορεί εύκολα και γρήγορα να περιηγηθεί και να συγκρίνει διαφορετικές υπηρεσίες, να επιλέξει πάροχο υπηρεσιών και να κλείσει ραντεβού, όλα από την παλάμη του χεριού του! Είτε ψάχνετε για μασάζ, μανικιούρ ή κούρεμα, η Snap σας καλύπτει.

snap 1

Η Snap είναι μια start-up που ιδρύθηκε από τους Αντώνη Νεοκλέους και Γιώργο Ιακώβου, δύο Κύπριους επιχειρηματίες και παιδικούς φίλους. Μέσω της GAIN Venture Studios, έχουν ιδρύσει και επενδύσει σε μια σειρά επιτυχημένων start-ups, συμπεριλαμβανομένων των Base Element, 11 Pets και Serenity, και έχουν αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες και μαθήματα στην πορεία. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους δύο ιδρυτές μέσω του πρόσφατου podcast τους στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=J76hR27OBqk

snap 2

Η καμπάνια της Snap

Η Snap είναι η δεύτερη μετοχική καμπάνια crowdfunding στην πλατφόρμα της Crowdbase, μετά την πρώτη εξαιρετικά επιτυχημένη καμπάνια της easyBoat, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου €470,000 από 141 επενδυτές! Η Snap ψάχνει να αντλήσει από €200,000 έως €350,000, με αντάλλαγμα κοινών μετοχών στην εταιρεία. Η ελάχιστη επένδυση έχει οριστεί στα €100 και η καμπάνια θα διαρκέσει για περίπου δύο μήνες.

snap 3

Χρήση κεφαλαίων

Τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν κατά τη διάρκεια αυτού του γύρου συγκέντρωσης κεφαλαίων θα χρησιμοποιηθούν για την επιτάχυνση της ανάπτυξης της Snap μέσω τριών βασικών τομέων: έξοδα μάρκετινγκ μετάβασης στην αγορά, λειτουργικά κόστη και ανάπτυξη νέων λειτουργιών στην πλατφόρμα. Ένα μικρό ποσοστό των κεφαλαίων θα διατεθεί ως δίχτυ ασφαλείας για τη διαχείριση τυχόν απρόβλεπτων δαπανών που μπορεί να προκύψουν.

Πώς να επενδύσετε

Οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών μπορεί να εγγραφεί στην πλατφόρμα της Crowdbase σε λιγότερο από 10 λεπτά και να αρχίσει να επενδύει σε κυπριακές νεοφυείς επιχειρήσεις. Οι επενδυτές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται πριν λάβουν την επενδυτική τους απόφαση, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρηματικών σχεδίων, οικονομικών προβλέψεων, επενδυτικών όρων και πολλών άλλων. Εάν επιθυμούν να επενδύσουν, μπορούν να το κάνουν από μόλις €100!

Snap’s pitch video: https://www.youtube.com/watch?v=RctZcpTqmc8

snap 4

Κίνδυνοι

Όπως με όλες τις άλλες επενδύσεις, η επένδυση μέσω crowdfunding εμπεριέχει υψηλό βαθμό ρίσκου. Οι επενδυτές θα πρέπει να κατανοήσουν τους κινδύνους που συνδέονται με την επένδυση σε χρηματοοικονομικά μέσα προτού αποφασίσουν να επενδύσουν, καθώς μπορεί να χάσουν μέρος ή όλο το επενδυμένο κεφάλαιο.

Δειτε Επισης

Cyta και Super FM γιορτάζουν με ολοήμερο live link στην Αθηένου την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών
Έρευνα: Αυτές είναι οι αντιλήψεις των πολιτών για το ΓεΣΥ-Θετικό πρόσημο, βελτίωσε τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας
Στο μεγάλο δίκτυο του Propeller Club ΗΠΑ και επίσημα η Κύπρος-Στόχος η ενίσχυση της ναυτιλιακής συνεργασίας
Ιάκωβος Γαλανός: Αναγκαία τα ESG στη σύγχρονη υγειονομική περίθαλψη
Προκλήσεις της ναυτιλίας συζήτησαν Αννίτα Δημητρίου-Ένωση Πλοιοκτητών
Η αποτίμηση των πολιτών για το ΓεΣΥ πέντε χρόνια μετά την εφαρμογή του-Αποκαλυπτικά ευρήματα
Πώς θα επιτευχθεί η ποιοτική αναβάθμιση του ΓεΣΥ
Γιώργος Παμπορίδης: Τα δημόσια νοσηλευτήρια είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο
Robert Yates: Αυτές είναι οι βέλτιστες πρακτικές για επιτυχημένα εθνικά συστήματα υγείας
Δρ. Χρ. Πέτρου: Το ΓεΣΥ σήμερα και οι μεγάλες προκλήσεις-Eναρκτήρια ομιλία στο 7ο Cyprus HealthCare Conference