My Mall: Κοντά στο πράσινο φως για επέκταση και οικιστική ανάπτυξη

Μεγάλη επέκταση 6.000 τ.μ. ετοιμάζει το My Mall, η οποία θα προσδώσει νέο πρόσωπο στο εμπορικό κέντρο της Λεμεσού. Πρόκειται για μια ριζική ανανέωση, αφού αφορά επέκταση του εμπορικού τμήματος, οικιστική ανάπτυξη, καθώς και την πλήρη ανακαίνιση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, η πολεοδομική άδεια αναμένεται ενδεχομένως να εκδοθεί τον Φεβρουάριο, ανάβοντας ουσιαστικά το πράσινο φως για να αρχίσουν οι κατασκευαστικές εργασίες.

Τι αφορά η επέκταση

Η οικιστική ανάπτυξη αφορά έργο 10.000 τ.μ. που θα περιλαμβάνει περίπου 160 διαμερίσματα, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με πολλούς ενδιαφερόμενους ενοικιαστές. Σε σχέση με την εμπορική επέκταση, δεν υπάρχει σαφής ένδειξη για τον αριθμό των νέων καταστημάτων αφού θα εξαρτηθεί κυρίως από το μέγεθος του κάθε καταστημάτως αλλά και από τις ανάγκες των ενοικιαστών.

Διαβάστε ακόμα: 

Το ανανεωμένο mall, αναμένεται να προσεγγίσει νέα καταστήματα κυπριακών και ξένων συμφερόντων και να υπάρχει μια πληθώρα επιλογών από επιτυχημένα brands της αγοράς. Παράλληλα, θα επιτρέψει τη στέγαση περισσότερων εστιατορίων και χώρων ψυχαγωγίας.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο του 2022 ολοκληρώθηκε το deal για εξαγορά μετοχικού κεφαλαίου του My Mall σε δύο μεγάλους διεθνείς επενδυτικούς οργανισμούς και η επέκταση του εμπορικού κέντρου αποτελεί έναν εκ των κεντρικών πυλών στους οποίους έδωσαν έμφαση οι νέοι επενδυτές.

Διαβάστε εδώ: MYMALL: Ολοκληρώθηκε το deal, νέος αέρας στη μετοχική σύνθεση

Ειδικότερα, η κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του My Mall Limassol από την Dorsel (B.A.Z.) Ltd και την Ari Real-Estate (Arena) Investments, μέσω της Limassol Mall Ltd, βρισκόταν ενώπιον της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού τον Απρίλιο του 2022. Πρόκειται για εταιρείες Ισραηλινών συμφερόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοχή γύρω από το My Mall έχει γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Ανάμεσά τους, το πολυαναμενόμενο καζίνο θέρετρο και άλλες οικιστικές επενδύσεις.

Δειτε Επισης

Κίνα: Άλμα 26,7% στις πωλήσεις επιβατικών οχημάτων στο τετράμηνο
Jumbo: Αυξημένες κατά περίπου 3% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τετράμηνο
Νέο νομικό πλαίσιο ελέγχου εγκαταστάσεων υγρών πετρελαιοειδών-Η τροποποιητική νομοθεσία
Ροδόσταγμα Αγρού: Συνεχίζεται η εξέταση του φακέλου ως προϊόντος προστατευόμενης γεωγραφικής ένδειξης
Το ταξίδι της Philip Morris για ένα κόσμο χωρίς τσιγάρο... Το ESG και το αποτύπωμά της στην Ευρώπη
Άδειες σε 16 Ιδιωτικά Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΙΚΤΕΟ) για μοτοσυκλέτες-Αρχίζει η λειτουργία τους
Ανεβαίνουν ξανά οι τόνοι στον τομέα της παραγωγής χαλλουμιού-Σημείο τριβής η ποσόστωση
Στις 4 Ιουνίου η συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη για το χαλλούμι
Γλύκανε ο καφές... Ανάμεσα στις χώρες με μείωση της τιμής του η Κύπρος
Μακρύς ο...δρόμος για την ηλεκτροκίνηση στην Κύπρο-Από τα χαμηλότερα στην Ε.Ε. το ποσοστό των ηλεκτρικών οχημάτων