EUROFAST: Δίκτυο με εμπειρία

H Eurofast κατέχει μοναδική θέση ως πάροχος πολλαπλών υπηρεσιών στη βάση των προτιμήσεων των επενδυτών και των εταιρειών, που αναζητούν γνώση και εξειδίκευση σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, ανάμεσα τους, Payroll Processing & Reporting, Employer of Record (EOR) και HR Outsourcing Services.                Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Eurofast είναι το δίκτυo  24 γραφείων σε Βαλκάνια και Μέση Ανατολή, η πολυετής εμπειρία που μετρά αισίως 45 χρόνια, καθώς και οι εργαζόμενοι σε κάθε γραφείο που είναι άριστα καταρτισμένοι στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού και της μισθοδοσίας.

Αξία στον άνθρωπο

Η πανδημία και τα επακόλουθά της θύμισαν στους ανθρώπους την επινοητικότητα και την προσαρμοστικότητά τους. Οι αλλαγές τα τελευταία χρόνια έχουν ενισχύσει τις απόψεις ότι ο μετασχηματισμός, οι δημιουργικές λύσεις και η εφευρετικότητα μπορούν να συμβούν, γίνονται πραγματικότητα κι αυτή είναι η πορεία που πρέπει να ακολουθούν, για να υποστηρίξουν τις αξίες που δίνουν προτεραιότητα στον άνθρωπο, στην εργασία, αλλά και την ηγεσία. Πριν από την πανδημία, ο χώρος εργασίας για τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων ήταν άρρηκτα συνδεδεμένος με τον όρο «γραφείο». Ωστόσο, αυτό έχει αλλάξει τα τελευταία δύο χρόνια, με τους χώρους εργασίας να γίνονται πιο ευέλικτοι, αποκτώντας  νέα δυναμική.

Οι  εργαζόμενοι είναι πλέον πιο διεκδικητικοί, σχετικά με την επίτευξη ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, προσδίδοντας μια πτωτική τάση στις έννοιες καριέρα και σταδιοδρομία. Η πλειονότητα των υποψηφίων αναζητά θέσεις που προσφέρουν εργασία εξ αποστάσεως, καθώς η νέα γενιά δεν είναι πρόθυμη να δεσμευτεί σε ένα χώρο γραφείου. Εξάλλου οι έως τώρα ενδείξεις καθιστούν σαφές ότι οι εργοδότες που προσφέρουν πλήρη ή μερική remote εργασία, θα έχουν ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα στην αγορά και θα είναι καλύτερα προετοιμασμένοι να διαχειριστούν τα νέα δεδομένα.

Νέα δεδομένα εργασίας

Βασική πρόκληση στις μέρες μας είναι η αναγνώριση ότι το μοντέλο απασχόλησης έχει αλλάξει. Ακόμη και πριν από την πανδημία υπήρχε παγκόσμια έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού. Οι εργοδότες πρέπει να είναι ευέλικτοι και να διερευνούν κάθε εναλλακτική λύση, συμπεριλαμβανομένων των contractors και των remote workers και τη μίσθωση προσωπικού. Σε απομακρυσμένα περιβάλλοντα εργασίας οι επαγγελματίες HR πρέπει να είναι διαθέσιμοι για την οικοδόμηση σχέσεων, ορίζοντας ρυθμούς επικοινωνίας για τα τμήματα και τις ομάδες, κάτι που ενδυναμώνει τις σχέσεις μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών. Η συνεπής και σαφής επικοινωνία οδηγεί σε ισχυρότερες σχέσεις και βοηθά τους υπαλλήλους να μάθουν περισσότερα για το πώς πρέπει να συνεργάζονται και πώς μπορούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον. Η Eurofast μπορεί να παρέχει λύσεις στις περισσότερες ανάγκες πρόσληψης και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και να συμβουλεύει τους πελάτες σχετικά με τους πιο οικονομικά αποδοτικούς τρόπους διαχείρισης της μισθοδοσίας και των αναγκών απασχόλησης.

Οι βασικές τάσεις

H έλλειψη διαθέσιμων υποψηφίων θα αναγκάσει τους εργοδότες να εξετάσουν εναλλακτικές λύσεις για την κάλυψη κενών θέσεων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την εξωτερική ανάθεση έργων σε λογιστές, ομάδες HR ή μισθοδοσίας, την πρόσληψη «remote» εργαζομένων σε άλλη χώρα ή την πρόσληψη υπαλλήλων από άλλες χώρες της ΕΕ.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Cypress Centre, Χύτρων 5, Λευκωσία

Τ.κ.: 24885, 1075, Λευκωσία

Τηλ.: 22699000

Φαξ: 22699004

E-mail: info@eurofast.eu

Ιστοσελίδα: www.eurofast.eu

 

Δειτε Επισης

RED HR Solutions: Κάθε πρόκληση και λύση
PwC Κύπρου: Νέες ισορροπίες στο HR
MGR Human Resources: Η επιτυχία περνά από το προσωπικό
EUROFAST: Δίκτυο με εμπειρία
DELOITTE: Τα «θέλω» της νέας γενιάς
CYPRONETWORK CONSULTANCY GROUP: Ανταγωνιστικό προβάδισμα