Έρχεται τον προσεχή Μάιο το 13ο Nicosia Economic Congress

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για την Κύπρο. Το 2023 βρίσκει τη χώρα σε μια περίοδο πολιτικών και οικονομικών αλλαγών, με τις εκλογές να βρίσκονται μια «ανάσα» μακριά.  Η βιώσιμη ανάπτυξη, η ψηφιοποίηση και οι πράσινες μεταρρυθμίσεις εντοπίζονται συνεχώς στον Τύπο, καθώς, το οικονομικό μοντέλο μετασχηματίζεται με την εφαρμογή νέων, σύγχρονων στρατηγικών που υιοθετούνται όχι μόνο από την Πολιτεία αλλά και τους ηγέτες του κυπριακού επιχειρείν.

Με τη διαφοροποίηση του οικονομικού μοντέλου και τις νέες συνθήκες που χαρακτηρίζουν την αγορά, οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σημαντικές προκλήσεις αλλά και προοπτικές. Το τι άλλο απομένει να γίνει και πώς οι εξελίξεις αναμένεται να επιδράσουν στον τρόπο λειτουργίας της επιχειρηματικής κοινότητας θα αναλυθεί στο πολυαναμενόμενο 13ο Nicosia Economic Congress. Το κορυφαίο Συνέδριο, επιστρέφει για να δώσει απαντήσεις σε όλα τα καίρια ερωτήματα, με σκοπό να καταστήσει σοφότερους τους πρωταγωνιστές της ως προς την εικόνα που παρουσιάζει η κυπριακή οικονομία σήμερα, καθώς και για μελλοντικές εξελίξεις.

Yψηλόβαθμα στελέχη από όλες τις κυπριακές επιχειρήσεις, επιχειρηματίες, οικονομολόγοι, ακαδημαϊκοί, υπουργοί και αρμόδιοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι αρμόδιων κυβερνητικών αξιωματούχων θα θέσουν τα ερωτήματά τους, και θα αναπτύξουν τις δικές τους θέσεις και απόψεις κατά τη διάρκεια του Congress. Η εναρκτήρια ομιλία θα γίνει από τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας ενώ, παρουσία στο Συνέδριο θα έχει και ο νέος Υπουργός Οικονομικών.

Το Συνέδριο θα δώσει βήμα στο «Όραμα 2035», τη νέα μακροπρόθεσμη στρατηγική για τη βιώσιμη ανάπτυξη της κυπριακή οικονομίας, εστιάζοντας στους τομείς της οικονομίας, της ενέργειας και της αγοράς εργασίας, ακόμη και της απονομής δικαιοσύνης και της διαφάνειας. Πολυπεπίπεδο και με οριζόντια θεματολογία, το γεγονός θα καταπιαστεί, συνεπώς, με όλα τα βασικά καθώς και επιμέρους ζητήματα που απασχολούν την κυπριακή οικονομία. Δεδομένου του γεγονότος ότι θα λάβει χώρα μόλις τρεις μήνες μετά τις εκλογές, για πολλούς θεωρείται ως η πρώτη επίσημη επαφή που θα έχει η νέα κυβέρνηση με τον επιχειρηματικό κόσμο και αντίστροφα.

Δράξτε της ευκαιρίας και δηλώστε συμμετοχή για να παρακολουθήσετε συζητήσεις αναφορικά με τo νέο ενεργειακό περιβάλλον και τη προσαρμογή της Κύπρου, την επιτάχυνση της ψηφιοποίησης της κυπριακής οικονομίας και τη μετατροπή της χώρας μας σε ένα διεθνές εκπαιδευτικό κέντρο αριστείας.

Ποιους αφορά

Το Συνέδριο απευθύνεται αποκλειστικά στους ηγέτες των μεγαλύτερων κυπριακών εταιρειών από όλους τους κλάδους, καθώς και ξένων επιχειρήσεων που εδρεύουν στην Κύπρο, πολιτικά στελέχη και διευθυντές κρατικών και ημικρατικών οργανισμών, οι οποίοι διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων:

• Επιχειρηματικούς Ηγέτες, Διευθύνοντες Συμβούλους, Πρόεδρους, Μέλη Διοικητικών Συμβουλίων και άλλα Ανώτατα Στελέχη μεγάλων εταιρειών στην Κύπρο.

• Κυβερνητικά στελέχη, διπλωμάτες, πολιτικούς και άλλους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων.

Πληροφορίες

Οργανωτές: περιοδικό GOLD, ΣΕΛΚ

Χορηγοί Επικοινωνίας: πόρταλ REPORTER, περιοδικό ΙN Business, Super FM Radio

Συντονιστής: IMH

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Εναρκτήρια Διάλεξη της Καθηγήτριας Χρυσούλας Θώδη στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο
Οι κυρώσεις στην Ρωσία... βούλιαξαν τον κυπριακό στόλο
ΙδΕΚ-META Group ενώνουν δυνάμεις
Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού IN Business διαβάστε...
Η βελτιστοποίηση των City Logistics και η εφαρμογή νέων μοντέλων διανομής Logistics
Παίρνει σάρκα και οστά το University of Beirut-Mediterraneo στην Πάφο (pics)
Σε «Χάρης Γρούτας» μετονομάστηκε ο 1ος όροφος του Κέντρου Υγείας Λακατάμιας
Tax For All: Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας
Οι Υπερ. ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία ΑΦΟΙ Πέτρου τιμούν την Κύπρια γιαγιά
Tο αλεύρι Μιτσίδη στηρίζει τα πρόωρα μωρά στον αγώνα τους για ζωή