Το αντίο Χρ. Αγκαστινιώτη… «Έφτασε η ώρα του αποχωρισμού, φεύγω με το κεφάλι ψηλά»

Με έντονη συναισθηματική φόρτιση απηύθυνε την τελευταία του ομιλία ως πρόεδρος του ΚΕΒΕ, κατά την 96η ετήσια γενική συνέλευση του Επιμελητηρίου, ο Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης.

Η συναισθηματική φόρτιση έγινε ακόμη πιο έντονη στην κατάληξη της ομιλίας του, οπόταν και ο κ. Αγκαστινιωτής, απευθύνθηκε και μοίρασε ευχαριστίες στους συνεργάτες του για όλο το έργο που παρήγαγε το ΚΕΒΕ το 2023, αλλά και για όλα τα χρόνια που ο ίδιος ήταν στην προεδρία του.

Αποτιμώντας την δράση του ΚΕΒΕ, ο κ. Αγκαστινιώτης ευχαρίστησε από καρδιάς τους αντιπροέδρους του ΚΕΒΕ, όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, τους Προέδρους και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Τοπικών Επιμελητηρίων, και τα μέλη του Ανώτατου Συμβουλευτικού Σώματος του ΚΕΒΕ.

Μεγάλες ευχαριστίες εξέφρασε επίσης για την στενή και παραγωγική τους συνεργασία, προς τον γενικό γραμματέα, φίλο-όπως τον χαρακτήρισε-, Μάριο Τσιακκή.

Ιδιαιτέρες ευχαριστίες για τη μεγάλη συνεισφορά του στο έργο του ΚΕΒΕ εξέφρασε ταυτόχρονα και προς το προσωπικό του ΚΕΒΕ που μαζί, όπως τόνισε, πετύχαν όσα πετύχαν τόσα χρόνια, καθώς και προς όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες του ΚΕΒΕ που βοηθούν στο δύσκολο έργο του Επιμελητηρίου.

«Τις μεγαλύτερες ευχαριστίες, όμως», τόνισε, «επιθυμώ να εκφράσω προς εσάς τα μέλη του ΚΕΒΕ που ήσασταν δίπλα μας και μαζί δώσαμε όλες τις μάχες για το καλό του Επιμελητηριακού θεσμού, το επιχειρείν και της οικονομίας».

Και κατέληξε απευθυνόμενος στους συναδέλφους του μέσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα, ο Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης:

«Έφτασε η ώρα του αποχωρισμού. Μια μεγάλη και σπουδαία διαδρομή έφτασε στο τέλος της. Στα έξι χρόνια της προεδρίας μου έκανα ό,τι μπορούσα για το κάλο του ΚΕΒΕ και του Επιμελητηριακού θεσμού. Έχω ήσυχη τη συνείδηση μου ότι ανταποκρίθηκα στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες σας.

Θέλω, όμως, να ξέρετε ότι:

Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, αποχωρώ από την προεδρία του ΚΕΒΕ, αλλά δεν θα σταματήσω να είμαι μαζί σας και δίπλα σας. Το ΚΕΒΕ για μένα είναι η ζωή μου…

Σας ευχαριστώ για όλα πολύ».

Δειτε Επισης

Στη Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου το βραβείο Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Πάνος Πέτρου: Αυτοί είναι οι στρατηγικοί στόχοι για διασφάλιση της ποιότητας στο ΓεΣΥ
Peter Moll: Οι υπηρεσίες cloud αλλάζουν τον τομέα της υγείας
Ξεκινά ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Ο αντιπρόεδρος του ΠΔΣ Νικόλας Τσαρδελλής μέλος της επιτροπής οικονομικών θεμάτων του CCBE
Εννέα καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής κυπριακής ενδυμασίας
Ρεκόρ παραγγελιών λουλουδιών μέσω Wolt για την Ημέρα της Μητέρας
Το Hope For Children τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γραμμών Βοηθείας για Παιδιά