Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Το αντίο Χρ. Αγκαστινιώτη… «Έφτασε η ώρα του αποχωρισμού, φεύγω με το κεφάλι ψηλά»

Με έντονη συναισθηματική φόρτιση απηύθυνε την τελευταία του ομιλία ως πρόεδρος του ΚΕΒΕ, κατά την 96η ετήσια γενική συνέλευση του Επιμελητηρίου, ο Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης.

Η συναισθηματική φόρτιση έγινε ακόμη πιο έντονη στην κατάληξη της ομιλίας του, οπόταν και ο κ. Αγκαστινιωτής, απευθύνθηκε και μοίρασε ευχαριστίες στους συνεργάτες του για όλο το έργο που παρήγαγε το ΚΕΒΕ το 2023, αλλά και για όλα τα χρόνια που ο ίδιος ήταν στην προεδρία του.

Αποτιμώντας την δράση του ΚΕΒΕ, ο κ. Αγκαστινιώτης ευχαρίστησε από καρδιάς τους αντιπροέδρους του ΚΕΒΕ, όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, τους Προέδρους και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Τοπικών Επιμελητηρίων, και τα μέλη του Ανώτατου Συμβουλευτικού Σώματος του ΚΕΒΕ.

Μεγάλες ευχαριστίες εξέφρασε επίσης για την στενή και παραγωγική τους συνεργασία, προς τον γενικό γραμματέα, φίλο-όπως τον χαρακτήρισε-, Μάριο Τσιακκή.

Ιδιαιτέρες ευχαριστίες για τη μεγάλη συνεισφορά του στο έργο του ΚΕΒΕ εξέφρασε ταυτόχρονα και προς το προσωπικό του ΚΕΒΕ που μαζί, όπως τόνισε, πετύχαν όσα πετύχαν τόσα χρόνια, καθώς και προς όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες του ΚΕΒΕ που βοηθούν στο δύσκολο έργο του Επιμελητηρίου.

«Τις μεγαλύτερες ευχαριστίες, όμως», τόνισε, «επιθυμώ να εκφράσω προς εσάς τα μέλη του ΚΕΒΕ που ήσασταν δίπλα μας και μαζί δώσαμε όλες τις μάχες για το καλό του Επιμελητηριακού θεσμού, το επιχειρείν και της οικονομίας».

Και κατέληξε απευθυνόμενος στους συναδέλφους του μέσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα, ο Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης:

«Έφτασε η ώρα του αποχωρισμού. Μια μεγάλη και σπουδαία διαδρομή έφτασε στο τέλος της. Στα έξι χρόνια της προεδρίας μου έκανα ό,τι μπορούσα για το κάλο του ΚΕΒΕ και του Επιμελητηριακού θεσμού. Έχω ήσυχη τη συνείδηση μου ότι ανταποκρίθηκα στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες σας.

Θέλω, όμως, να ξέρετε ότι:

Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, αποχωρώ από την προεδρία του ΚΕΒΕ, αλλά δεν θα σταματήσω να είμαι μαζί σας και δίπλα σας. Το ΚΕΒΕ για μένα είναι η ζωή μου…

Σας ευχαριστώ για όλα πολύ».

Δειτε Επισης

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα προστασίας αρχαιολογικών χώρων εξασφάλισε το Κέντρο Αριστείας «Ερατοσθένης»
Ανοίγει τις πόρτες του αρχές Μαρτίου το νέο νοσοκομείο El Greco
Πράσινα Σημεία Λευκωσίας: Παραλήφθηκαν 8.000 τόνοι αποβλήτων μέσα σε ένα χρόνο
Smart Parking με χρήση BLE tag στη Λευκωσία
Safe Bulkers, Inc.: Ανακοίνωσε ετήσιο πρόγραμμα υποτροφιών εκπαίδευσης αξιωματικών καταστρώματος
Ακαδημία ΕΥ Κύπρου: Συνέδριο περί θεμάτων βιωσιμότητας και πράσινης φορολόγησης
Με αντίκτυπο πέρα από τα σύνορα η Deloitte Academy Κύπρου
In Business Awards 2023: Oι υποψήφιοι στην κατηγορία ανάπτυξη γης-κατασκευές
To Γενικό Νοσοκομείο Πάφου αναβαθμίζεται και επεκτείνεται
CIM: Διοργάνωσε το 12ο business breakfast για τους στρατηγικούς συνεργάτες του(pics)