powered by

The Banker: «Τράπεζα της Χρονιάς το 2023, η Τράπεζα Κύπρου»

Το The Banker, ένα από τα κορυφαία διεθνή έντυπα που επικεντρώνεται στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα, ανακήρυξε την Τράπεζα Κύπρου ως την Τράπεζα της Χρονιάς στην Κύπρο στα βραβεία του για το 2023.

Το βραβείο αυτό, για το οποίο η περίοδος αξιολόγησης διήρκεσε από τον Ιούνιο του 2022 έως τον Ιούνιο του 2023, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Τράπεζα, καθότι αναγνωρίζει τα ορόσημα που επιτεύχθηκαν κατά το προηγούμενο έτος για την ολοκλήρωση της δεκαετούς ανάκαμψης της Τράπεζας, επεκτείνοντας παράλληλα την ψηφιακή προσφορά της στους πελάτες και προσφέροντας αξία στους μετόχους.

Ανακηρύσσοντας την Τράπεζα Κύπρου ως την Τράπεζα της Χρονιάς στην Κύπρο, η Joy Macknight, Συντάκτρια του The Banker, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην Τράπεζα Κύπρου για τη βράβευση της ως η Τράπεζα της Χρονιάς. Η τράπεζα ολοκλήρωσε τον μετασχηματισμό της σε έναν καλά κεφαλαιοποιημένο, διαφοροποιημένο και βιώσιμα κερδοφόρο τραπεζικό όμιλο, που σηματοδοτήθηκε από την έγκριση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να επανεκκινήσει τις πληρωμές μερισμάτων από τα κέρδη του έτους 2022.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο του φιλόδοξου σχεδίου ψηφιακού μετασχηματισμού της, η Τράπεζα Κύπρου εγκαινίασε το καινοτόμο ψηφιακό της κατάστημα, το Quickhub, και επέτρεψε την ψηφιακή ένταξη νέων πελατών».

Σχολιάζοντας το βραβείο, ο Πανίκος Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου, δήλωσε:

«Είμαστε πανευτυχείς που ανακηρυχθήκαμε ως η Τράπεζα της Χρονιάς στην Κύπρο από το γνωστό τραπεζικό περιοδικό The Banker. Το βραβείο αυτό αποτελεί διεθνή αναγνώριση της σημαντικής προσπάθειας και δέσμευσης του προσωπικού μας για τη βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρουμε στους πελάτες μας και την στήριξη της τοπικής οικονομίας, δημιουργώντας παράλληλα αξία για τους μετόχους».

Μπορείτε να δείτε το άρθρο του The Banker σχετικά με τη βράβευση της Τράπεζας Κύπρου

[https://www.thebanker.com/Bank-of-the-Year-Awards-2023-Western-Europe-1701385832].

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε στις €62.164 η αξία των ακάλυπτων επιταγών που εκδόθηκαν τον Μάιο
Επαναπροσδιορίζει την πρόσβαση στις επενδύσεις στην Κύπρο η Sophic-Ξεπερνά τα €100 εκατ. σε συνολικές αγορές
Νάγκελ (ΕΚΤ): Πρέπει να παραμείνουμε ευέλικτοι σχετικά με τα επιτόκια
Επεκτείνουν την συνεργασία τους Eurobank και NPCI International-Εμβάσματα από Κύπρο προς Ινδία μέσω UPI
Ανταλλαγή τεχνογνωσίας Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου με τεχνοκράτες Λιθουανίας και Ολλανδίας
Ελληνική και Eurobank Κύπρου γίνονται ένα και επαναδιαμορφώνουν τον τραπεζικό χάρτη-Τι αλλάζει για τους πελάτες
Τράπεζα Κύπρου: Απέκτησε άλλες 182.149 μετοχές στο πλαίσιο του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
Ξεκάθαρος ο Μάκης Κεραυνός...Αντανακλάται και στις κυπριακές τράπεζες η μείωση των επιτοκίων από την ΕΚΤ
Αρ. Βουράκης: Εξετάζει επάνοδό της στην Κύπρο ως ανταποκρίτρια η Deutsche Bank-Ισχυρά συγκροτήματα από τις συγχωνεύσεις
Φεύγει από τον Σύνδεσμο Τραπεζών μετά από 30 χρόνια ο Μιχάλης Καμμάς-«Θα μας λείψει. Μιχάλη, σε ευχαριστούμε»(vid)