Mega deal στην αγορά-Η Christoudias Logistics ανέλαβε τη διανομή των προϊόντων Pepsi

Νέα δεδομένα προκύπτουν στην αγορά μετά την επίτευξη συνεργασίας μεταξύ της Christoudias Logistics και της A&P (Andreou & Paraskevaides) Enterprises Ltd.

Συγκεκριμένα-όπως πληροφορείται το InBusinessNews-, από την 1η Δεκεμβρίου, η Christoudias Logistics ανέλαβε την αποθήκευση, την ετοιμασία παραγγελιών και την παράδοση των αναψυκτικών Pepsi σε όλα τα σημεία πώλησης, ανάμεσά τους υπεραγορές, περίπτερα, ξενοδοχεία, εστιατόρια και άλλα μικρά σημεία πώλησης.

Η συγκεκριμένη συνεργασία ανοίγει νέους ορίζοντες για τις δύο εταιρείες στον τομέα της διανομής και των logistics, δημιουργώντας ένα νέο πεδίο συνεργασίας με αμφίδρομο όφελος.

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως τον περασμένο Οκτώβριο η Christoudias Logistics ανακοίνωσε τη λειτουργία ενός νέου υπερσύγχρονου κέντρου διανομής, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Μοναγρούλι στην επαρχία Λεμεσού.

Εξάλλου, τον περασμένο Νοέμβριο η εταιρεία ανακοίνωσε πως στο πλαίσιο επέκτασής της προέβη σε εξασφάλιση νέου κέντρου διανομής για την περιοχή και επαρχία Πάφου στη βιομηχανική περιοχή Ανατολικού, στην Αχέλεια.

Όπως τόνιζε στη σχετική ανακοίνωσή της, η εξασφάλιση ενός νέου κέντρου διανομής αποτελεί ένα σημαντικό οικονομικό και επιχειρηματικό βήμα για την Christoudias Logistics, ενισχύοντας τη θέση της στην αγορά και βελτιώνοντας την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Με αποστολή την παροχή ανώτατου επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες της, η Christoudias Logistics διαθέτει ένα ολοκαίνουριο και σύγχρονο στόλο με φορτηγά και ημιφορτηγά, τα οποία φέρουν εις πέρας την αποστολή τους με τον καλύτερο τρόπο και τα οποία μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα ανάγκης μεταφοράς φορτίου.

Δειτε Επισης

«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Μ. Παναγιώτου: Μεγάλη η ψαλίδα μεταξύ παραγωγού και τελικών τιμών στον καταναλωτή
Η Σκλαβενίτης Κύπρου δίπλα στο προσωπικό της με ωφελήματα και παροχές
Τι... βγάζει το «e-κοφίνι»-Οι τιμές των οπωροκηπτευτικών στα σημεία λιανικής πώλησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές
Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές
Στοχευμένοι έλεγχοι Προστασίας Καταναλωτή σε καταστήματα πώλησης επίπλων
Kiabi: Ετοιμάζει κάθοδο στη Λευκωσία και μεγάλο άνοιγμα στο Mall of Engomi
Μειωμένες οι συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών-Μικρή άνοδος στην αμόλυβδη βενζίνη