Η σημαντικότητα ενός σύγχρονου στόλου στην εφοδιαστική αλυσίδα

Αποστολή της Christoudias Logistics είναι η παροχή ανώτατου επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες της. Ένας σημαντικός τομέας που κρίνει σε μεγάλο βαθμό την αποστολή αυτή είναι και το επίπεδο του στόλου φορτηγών της εταιρείας. Η Christoudias Logistics διαθέτει ένα ολοκαίνουριο και σύγχρονο στόλο με φορτηγά και ημιφορτηγά τα οποία φέρουν εις πέρας την αποστολή τους με τον καλύτερο τρόπο και τα οποία μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα ανάγκης μεταφοράς φορτίου.

Όλα τα αυτοκίνητα της εταιρείας διαθέτουν υδραυλικές ράμπες στο πίσω μέρος τους και οι οδηγοί της εταιρείας επιλέγονται σχολαστικά και εκπαιδεύονται έτσι ώστε να πληρούν όλα τα κριτήρια που πρέπει να έχει ένας υπεύθυνος και επαγγελματίας οδηγός.

Τα αυτοκίνητα είναι εφοδιασμένα με σύστημα εντοπισμού GPS για παρακολούθηση και βοηθά στον γεωγραφικό εντοπισμό των οχημάτων, την καταγραφή των διαδρομών τους, των στάσεων που κάνουν, των ενεργειών ανά στάση, όπως άνοιγμα πόρτας ή σβήσιμο μηχανής, η κατανάλωση καυσίμων, τη θερμοκρασία στον χώρο εμπορευμάτων καθώς και στη προσπάθεια βελτιστοποίησης της αποδοτικότητας, μέσω σωστού χρονοπρογραμματισμού των δρομολογίων που θα εκτελεστούν.

Η Christoudias Logistics επενδύει πάντα στην ποιοτική υπεροχή γεγονός που αναδεικνύεται και από την καθημερινή της εικόνα στους δρόμους της Κύπρου. Μια εικόνα αντιπροσωπευτική της πρωτοπορίας της εταιρείας στην αγορά των Logistics.

Δειτε Επισης

Ολοκληρώθηκε ο 15ος Κυπριακός Διαγωνισμός Οίνου-Διαγωνίστηκαν 27 οινοποιεία
Ισραήλ: Ακυρώνει τη συμφωνία ελευθέρου εμπορίου με την Τουρκία
Φωνάζουν για απανωτές αυξήσεις στο χοιρινό οι υπεραγορές-Ζητούν παρέμβαση των θεσμών
Με μεγάλη επιτυχία η απογευματινή εκδήλωση της Gaggenau στη Λευκωσία (pics)
Άλκης Γαλατόπουλος: Πορεία πέραν των 60 ετών για την Novario-Tι είπε για την προσθήκη των προϊόντων Gaggenau
R. Ramalho: Τα προϊόντα Gaggenau προσφέρουν την εμπειρία της πολυτέλειας
Έρχεται νέα υπερσύγχρονη υπεραγορά Αλφαμέγα στο Παραλίμνι-Όλες οι πληροφορίες
Θέλουν να βάλουν πίεση σε ό,τι αφορά τον έλεγχο των τιμών στο λιανεμπόριο-Η πρόθεση της Βουλής
Κίνα: Άλμα 26,7% στις πωλήσεις επιβατικών οχημάτων στο τετράμηνο
Jumbo: Αυξημένες κατά περίπου 3% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τετράμηνο