Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Στο τεύχος Δεκεμβρίου του IN Business: Οι βραβευθέντες των 10ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards

Mε διάθεση εορταστική και ακόμα περισσότερη λάμψη πραγματοποιήθηκαν φέτος τα ΚΕΒΕ Business Leader Awards, καθώς ο απόλυτος θεσμός επιβράβευσης της επιχειρηματικής ηγεσίας γιόρτασε 10 χρόνια διοργάνωσης.

Σε μια βραδιά που ξεχώρισε σε κάθε της λεπτομέρεια, απονεμήθηκαν συνολικά δέκα βραβεία σε δώδεκα διακεκριμένους επιχειρηματικούς ηγέτες, δυο εξ αυτών από κοινού σε δυο ηγέτες ισάριθμων ομίλων. Όλοι, εξέχουσες προσωπικότητες του κυπριακού επιχειρείν που στοχεύουν κάθε μέρα και ψηλότερα για το κοινό καλό.

Oι βραβευθέντες προέρχονταν και φέτος από τους βασικότερους τομείς της οικονομίας και βραβεύθηκαν στις ανάλογες κατηγορίες: Τουρισμός/Εστίαση/Ψυχαγωγία, Εμπόριο, Βιομηχανία, Υπηρεσίες, Χρηματοοικονομικά και Επαγγελματικές Υπηρεσίες, Ναυτιλία, Ακίνητα/Κατασκευές/Ανάπτυξη Γης, Πρωτογενής Τομέας.

Είχαμε, όμως, και μια προσθήκη αυτή τη χρονιά, του Business Leader στην κατηγορία Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα. Συνάμα, απονεμήθηκε το Τιμητικό Βραβείο για το Έργο και τη Συνολική Προσφορά στην Επιχειρηματικότητα.

Στο cover story Δεκεμβρίου του περιοδικού IN Business, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 3 του μήνα σε έντυπη και ψηφιακή έκδοση, παρουσιάζουμε τους βραβευθέντες, οι οποίοι δίνουν τον δικό τους ορισμό για το τι θα πει ηγέτης, ερμηνεύουν την επιτυχία, μιλούν, όμως, ανοικτά και για αποτυχίες αλλά και αδυναμίες, για όσα αισθάνονται περήφανοι, για το μέλλον και τις προκλήσεις των καιρών.

Τον θεσμό τίμησαν φέτος με τις χορηγίες τους οι Γενικές Ασφάλειες ως Κύριος Χορηγός, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και η Parimatch Tech ως Χρυσοί Χορηγοί, η Σκλαβενίτης Κύπρου ως Αργυρός Χορηγός, η Landas Colour ως Digital Printing Supporter, ο Omega και το IN Business ως Χορηγοί Επικοινωνίας.

Στο πλαίσιο του ίδιου θέματος, φιλοξενούνται συνεντεύξεις εκπροσώπων τους, όπως και του προέδρου του ΚΕΒΕ.

Δειτε Επισης

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα προστασίας αρχαιολογικών χώρων εξασφάλισε το Κέντρο Αριστείας «Ερατοσθένης»
Ανοίγει τις πόρτες του αρχές Μαρτίου το νέο νοσοκομείο El Greco
Πράσινα Σημεία Λευκωσίας: Παραλήφθηκαν 8.000 τόνοι αποβλήτων μέσα σε ένα χρόνο
Smart Parking με χρήση BLE tag στη Λευκωσία
Safe Bulkers, Inc.: Ανακοίνωσε ετήσιο πρόγραμμα υποτροφιών εκπαίδευσης αξιωματικών καταστρώματος
Ακαδημία ΕΥ Κύπρου: Συνέδριο περί θεμάτων βιωσιμότητας και πράσινης φορολόγησης
Με αντίκτυπο πέρα από τα σύνορα η Deloitte Academy Κύπρου
In Business Awards 2023: Oι υποψήφιοι στην κατηγορία ανάπτυξη γης-κατασκευές
To Γενικό Νοσοκομείο Πάφου αναβαθμίζεται και επεκτείνεται
CIM: Διοργάνωσε το 12ο business breakfast για τους στρατηγικούς συνεργάτες του(pics)