Powered by

Πτωτικά κινείται το Χρηματιστήριο-Οι τίτλοι με το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον

Πτωτικά κινείται την Τρίτη το Χρηματιστήριο, με τον Γενικό Δείκτη (στις 12:51) να ανέρχεται στις 134,68 μονάδες, παρουσιάζοντας πτώση σε ποσοστό 0,24%.

Ο Δείκτης FTSE/CySΕ 20 τύγχανε διαπραγμάτευσης στις 81,72 μονάδες, παρουσιάζοντας πτώση 0,27%. Την ίδια ώρα η αξία των συναλλαγών ανερχόταν στις €107.658,40.

Πτωτικά κινούνται και η Κύρια Αγορά και Εναλλακτική Αγορά, με ποσοστά 0,39% και 0,04% αντίστοιχα. Τα Ξενοδοχεία παρουσιάζουν επίσης πτώση σε ποσοστό 0,26%, ενώ οι Επενδυτικές Εταιρείες δεν παρουσιάζουν μεταβολή.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσελκύουν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €86.967,63 (άνοδος 0,30%), της Μαλλούπας και Παπακώστας με €9.750 (χωρίς μεταβολή), της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού με €4.315,20 (χωρίς μεταβολή), της Ελληνικής Τράπεζας με €2.247,10 (πτώση 0,44%) και της Atlantic Insurance με €1.700 (χωρίς μεταβολή).

Από τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης, δύο κινούνται ανοδικά, τέσσερις πτωτικά και πέντε παραμένουν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών περιοριζόταν στις 46.

Δειτε Επισης

Σε άλλη διάσταση οι επενδυτικές σχέσεις με Ινδία...Κοινό όραμα, μεγάλες ευκαιρίες και τεράστιες προοπτικές σε γερές βάσεις
Ναρέντρα Μόντι: Αρκετές ινδικές εταιρείες έχουν επιλέξει την Κύπρο ως πύλη στην Ευρώπη, απεριόριστες οι δυνατότητες
Νίκος Χριστοδουλίδης: Φυσικός εταίρος για τις ινδικές εταιρείες που επιθυμούν να επεκταθούν στην Ευρώπη η Κύπρος
Υπογράφουν κοινή διακήρυξη εταιρικής σχέσης Κύπρος και Ινδία-«Μια ιστορική και ουσιαστική εξέλιξη»
Ναρέντρα Μόντι: Εμπόριο, επενδύσεις και άλλοι τομείς… Σημαντική ώθηση στις σχέσεις Ινδίας-Κύπρου
Μόντι για επίσκεψη στην Κύπρο: Να επεκταθεί η συνεργασία σε τομείς όπως το εμπόριο, οι επενδύσεις και η τεχνολογία
Τεχνολογία και καινοτομία στο επίκεντρο της διμερούς ατζέντας με Μόντι-Οι προτάσεις στο τραπέζι για συνεργασία
Όλα τα αναγκαία μέτρα στα αεροδρόμια, διευθετήθηκε το θέμα της διαμονής για όλους...Η αξιολόγηση του ΣΕΑ
Τον ρόλο του κοινωνικού διαλόγου και της τριμερούς συνεργασίας τόνισε ο Γ. Παναγιώτου σε διεθνές φόρουμ
Απώλειες κατέγραψε την Παρασκευή το ΧΑΚ