Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού IN Business: The affordable housing debate

Η προσφορά επιλογών στέγασης αποτελεί ένα ζήτημα σήμερα, το οποίο επηρεάζει τεράστια μερίδα ανθρώπων: Άτομα, οικογένειες, κοινότητες, αλλά και επιχειρηματικούς κλάδους, όπως αυτοί της ανάπτυξης γης και των επενδύσεων ξένων εταιρειών, που αναζητούν τον επόμενο τους σταθμό ανάπτυξης.

Κύριο ζητούμενο, η αύξηση της προσφοράς στη βάση της ζήτησης, η οποία όλο και ανεβαίνει, και πώς το γεγονός μπορεί και πρέπει να τονώσει μια ολόκληρη οικονομία, οδηγώντας τη χώρα σε νέα πεδία εξέλιξης.

Στη βάση παραδειγμάτων του εξωτερικού και κυρίως ευρωπαϊκών χωρών μάλιστα, ο όρος Build to Rent μπαίνει για τα καλά στο λεξιλόγιο μας, ως μια πρακτική που ήρθε για να μείνει.

Η εφαρμογή του στην πράξη έρχεται να ενισχύσει περεταίρω την αγορά και να δώσει πνοή και στην κυπριακή αγορά ανάπτυξης γης και επενδύσεων, όπως έκανε σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Λίγο αφότου ανακοινώθηκε η νέα στεγαστική πολιτική της κυβέρνησης, το περιοδικό IN Business αναδεικνύει την επιχειρηματική και επενδυτική πτυχή του στεγαστικού ζητήματος στην Κύπρο.

Στο τεύχος Νοεμβρίου, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 5 του μήνα, ο υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου αναλύει τη στρατηγική του, στελέχη της αγοράς εστιάζουν στα τρωτά της σημεία και δίνουν λύσεις και εισηγήσεις, τη στιγμή που ένα νέο μοντέλο στέγασης διαμορφώνεται.

Με τη νέα στεγαστική πολιτική να έχει ανακοινωθεί, άμεσα ενδιαφερόμενα στελέχη τη χαιρετίζουν ως ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, υπερτονίζοντας την ανάγκη να δοθούν ακόμη περισσότερα κίνητρα για τους επιχειρηματίες ανάπτυξης γης, αλλά και τους επενδυτές ξένων εταιρειών που αναζητούν λύσεις στέγασης στη χώρα μας.

Το περιοδικό IN Business δίνει βήμα, λοιπόν, σε όλους τους εμπλεκόμενους για να αναδείξει τη σημασία της σύμπραξης ιδιωτικής και δημόσιας πρωτοβουλίας για να λυθεί ένα θέμα ετών και να γίνει πραγματικότητα το όραμα, προσιτή στέγη για όλους.

Δειτε Επισης

Lidl Κύπρου: Στηρίζει για ακόμα μια χρονιά το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου
Ενεργή παρουσία της Alpha Bank Cyprus Ltd στο 11ο Banking Forum & FinTech Expo
Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και η Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών ενώνουν δυνάμεις
EIMF: Παρουσιάζει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master in Governance, Risk and Compliance
Στην υπηρεσία των πολιτών ο Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS
ΠΔΣ: Ανάληψη ουσιαστικών μέτρων για πάταξη της διαφθοράς-Υπονομεύει το κράτος δικαίου
Η ετοιμότητα της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου
Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια