Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Με νέες ανατρεπτικές εμπειρίες πλαισίωσε και το φετινό Audi & Wine η Innovation Leo Burnett

Η Innovation Leo Burnett βάζει το ‘χεράκι’ της στην ετήσια αγαπημένη εκδήλωση Audi & Wine με καινοτομίες και έμφαση στην εμπειρία σε μια νέα συναρπαστική υλοποίηση.

Το μήνυμά της ‘Life is calling’ για την ίδια εκδήλωση το 2017 με το λανσάρισμα του νέου Q5, μετεξελίχθηκε σε ‘A better life is calling’ αφού στο επίκεντρο είναι πλέον η βιώσιμη κινητικότητα.

Με θέμα την ηλεκτροκίνηση και τη σειρά αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων Audi e-tron, η Innovation Leo Burnett δημιούργησε μια σειρά ανατρεπτικών εμπειριών και διαδραστικών installations... μέσα στην κυπριακή φύση! Συνεχίζοντας την πρωτοβουλία της ‘Local Legends’, συνεργάζεται ξανά με τον Κύπριο καλλιτέχνη Silvio Rusmigo για τη δημιουργία αποκλειστικού τοπικού περιεχομένου για την Audi μέσα από ένα 3ήμερο οδοιπορικό.

DnW-16

Μια εξαιρετική συνεργασία, το υλικό της οποίας κατέκλυσε τον χώρο της εκδήλωσης αφού εκτέθηκε ποικιλοτρόπως και σε κάθε σημείο της, προκαλώντας δέος. Στο επίκεντρο, τα δύο μοναδικά εμπειρικά installations που σχεδίασε η Innovation Leo Burnett για να γνωρίσουν οι καλεσμένοι καλύτερα τα νέα Audi e-tron,. Το ‘Enter the Harmony’ καλούσε τους επισκέπτες να μπουν στο αυτοκίνητο και να βιώσουν την αρμονία του με το περιβάλλον, απολαμβάνοντας ήχους και αρώματα φύσης, όσο μπροστά τους προβάλλονταν οι καθηλωτικές εικόνες των τοπίων της Κύπρου.

Στο ‘Reflections of the Future’ κάθε καλεσμένος μπορούσε να δει τον εαυτό του και το αυτοκίνητο μαζί μέσα στη φύση, αφού αυτό είχε στηθεί ανάμεσα σε μια σειρά ειδικά τοποθετημένων καθρεπτών και τις καθηλωτικές εικόνες τοπίων, ως έμπνευση για το μέλλον.

Οι φίλοι της Audi και της Unicars έζησαν μία ακόμα δυνατή εμπειρία, το στοιχείο άλλωστε που κάνει το Audi & Wine ένα γεγονός που όλοι περιμένουν με προσμονή, όπως και τις εμπειρίες της Innovation Leo Burnett.

Λίγα λόγια για την Innovation Leo Burnett

Η Innovation Leo Burnett δραστηριοποιείται στην επικοινωνία και τη διαφήμιση από το 1998. Ανήκει στο διεθνές δίκτυο Publicis Groupe εκπροσωπώντας τη Leo Burnett και τη Starcom στην Κύπρο. Με πλήθος διακρίσεων, πολύπειρο προσωπικό, μεγάλη εξειδίκευση στο digital και μεγάλα brands στο πελατολόγιό της, προσφέρει ολοκληρωμένες 360° επικοινωνιακές λύσεις που διακρίνονται για τη δημιουργικότητα και την καινοτομία τους.

leoburnett.com.cy

Δειτε Επισης

Αυτή η νέα ηγεσία του ιατρικού κόσμου-Συνεχίζει στην προεδρία του ΠΙΣ ο Δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου
Στο Ολυμπιακό Μέγαρο το εναρκτήριο λάκτισμα για την Toyota Kύπρου
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αγγλικής Σχολής-Πρόεδρος η Ιωάννα Δημητρίου
Κοτ-Κοτ: Πρωτοποριακή λύση κυκλικής οικονομίας για επίλυση της κρίσης διαχείρισης απορριμμάτων
ΟΠΑΠ Κύπρου: Αρχίζει και το 2024 με βήματα στην υγεία υιοθετώντας ξανά δύο δωμάτια της Αροδαφνούσας
Νέα συνεργασία Πανεπιστημίου Λεμεσού με AMMITEC στον ναυτιλιακό κλάδο
Εξετάζοντας τη σημασία του βιώσιμου μάρκετινγκ για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ)
Women Leaders’s Forum: Πώς να αγνοήσετε τα εμπόδια
Κενές θέσεις εργασίας στο Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Διά Βίου Μάθησης
Υποτροφίες για μεταπτυχιακά από την Eni Cyprus Limited