Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η πιο παράδοξη μαγική περιπέτεια ξεκινά στο Paradox Museum Limassol

Η πιο ανατρεπτική περίοδος του χρόνου ξεκινάει με μια πρωτότυπη σειρά εκδηλώσεων στο Paradox Museum Limassol, φέρνοντας τη μαγεία της εορταστικής περιόδου στην καρδιά της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας

Ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο παραμυθένιο παζλ, που μαγεύει μικρούς και μεγάλους, ξεδιπλώνεται στο Paradox Museum Limassol. Η οικογένεια σας προσκαλείται σε μια σειρά από μοναδικές εκδηλώσεις που θα φωτίσουν τις γιορτινές σας στιγμές. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια πρωτόγνωρη εμπειρία γεμάτη χαρά και εκπλήξεις.

Εντυπωσιακές θεατρικές παραστάσεις, διαδραστικές αφηγήσεις παραμυθιών και δημιουργικά εργαστήρια έρχονται να δώσουν έναν παιχνιδιάρικο τόνο στην περίοδο των εορτών.

Η παράδοξη μαγεία ξεκινά την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 11:00, παρέα με την εκπαιδευτικό Ελένη Παπαχριστοφόρου και το Σύγχρονο Παιδικό Θέατρο Σκιών, στην παράσταση "Οι Μπότες του Άγιου Βασίλη". Ο Άγιος Βασίλης ετοιμάζεται για μια περιπέτεια όπου οι μπότες του παίρνουν ζωή! Ένα χαρούμενο θέαμα για όλη την οικογένεια, με πολλά γέλια και ανατροπές.

Paradox Museum_SantaClausBoots_Post

Την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, στις 11:00, μαζί με το Aphi Creative, δημιουργούμε τα πιο παράδοξα τρισδιάστατα δεντράκια σε ένα εκπαιδευτικό εργαστήρι, που βασίζεται στο γνωστό "Το τρίγωνο Σιερπίνσκι" του γνωστού μαθηματικού. Το ίδιο εργαστήρι θα διεξαχθεί στις 26 Δεκεμβρίου, στις 15:00.

Paradox-Museum-Christmas-Tree-Craft-01

Το όμορφο παραμύθι συνεχίζεται την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στις 15:00. Η γνωστή μουσειολόγος Νάσια Κελεπέσιη, από το Theatroparty, θα ζωντανέψει με μια μαγική αφήγηση, το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά, "Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι". Ένα παραμυθένιο ταξίδι με το πιο περιπετειώδες ποντικάκι, με διαδραστική αφήγηση που θα σας καθηλώσει.

Paradox-Museum-Christmas-Fairy-tale

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, στις 16:00, "Το σκανδαλιάρικο ξωτικό του Άγιου Βασίλη" έχει άλλα σχέδια για τα δώρα της Πρωτοχρονίας. Ελάτε να μάθουμε μαζί τι θα γίνει στο τέλος, παρέα με την εκπαιδευτικό Ελένη Παπαχριστοφόρου, με το Σύγχρονο Παιδικό Θέατρο Σκιών.

Paradox MUseum_SantaTrouble_Post_GR

Ετοιμαστείτε να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων με έναν πραγματικά μοναδικό τρόπο! Αναμένουμε να δημιουργήσουμε μαζί σας αξέχαστες στιγμές γεμάτες χαρά και διασκέδαση στο Paradox Museum Limassol.

*To Paradox Museum Limassol θα παραμένει ανοιχτό καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, συμπεριλαμβανομένων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα αξέχαστο ταξίδι έμπνευσης και ανακάλυψης;

Paradox Museum Limassol

Μαρίνα Λεμεσού, Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ

Website: https://www.paradoxmuseumlimassol.com/

Facebook: Paradox Museum Limassol

Instagram: limassol.paraxomuseum

Tik Tok: paradoxmuseumlimassol

Δειτε Επισης

Αυτή η νέα ηγεσία του ιατρικού κόσμου-Συνεχίζει στην προεδρία του ΠΙΣ ο Δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου
Στο Ολυμπιακό Μέγαρο το εναρκτήριο λάκτισμα για την Toyota Kύπρου
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αγγλικής Σχολής-Πρόεδρος η Ιωάννα Δημητρίου
Κοτ-Κοτ: Πρωτοποριακή λύση κυκλικής οικονομίας για επίλυση της κρίσης διαχείρισης απορριμμάτων
ΟΠΑΠ Κύπρου: Αρχίζει και το 2024 με βήματα στην υγεία υιοθετώντας ξανά δύο δωμάτια της Αροδαφνούσας
Νέα συνεργασία Πανεπιστημίου Λεμεσού με AMMITEC στον ναυτιλιακό κλάδο
Εξετάζοντας τη σημασία του βιώσιμου μάρκετινγκ για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ)
Women Leaders’s Forum: Πώς να αγνοήσετε τα εμπόδια
Κενές θέσεις εργασίας στο Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Διά Βίου Μάθησης
Υποτροφίες για μεταπτυχιακά από την Eni Cyprus Limited