powered by

Προνομιακά εμπορικά κτήρια στην Αραδίππου με προοπτικές απόδοσης πέραν του 7%

Μοναδική ευκαιρία για το αγοραστικό κοινό συνιστούν οι εμπορικές μονάδες που παρουσιάζει η Altamira Real Estate. Ιδανικά τοποθετημένα στην ελκυστική και αναπτυσσόμενη Αραδίππου, επί του υπηρεσιακού δρόμου της λεωφόρου Ελευθερίας, τα ακίνητα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις μιας προσοδοφόρας επένδυσης.

Προσμετρώντας, άλλωστε, το αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον για ακίνητα που μπορούν να αποφέρουν άμεσα εισοδήματα, τα κτήρια που παρουσιάζει η Altamira Real Estate μπορούν να αποφέρουν υψηλές αποδόσεις πέραν του 7%. Τα εν λόγω ακίνητα δεν υπόκεινται σε ΦΠΑ, ενώ η παρουσία σταθερών ενοικιαστών μειώνει περαιτέρω το ρίσκο της επένδυσης και διασφαλίζει μακροχρόνια επενδυτικά οφέλη. Σε μια περίοδο, μάλιστα, που το κόστος κατασκευής είναι ιδιαίτερα αυξημένο, τα ετοιμοπαράδοτα κτήρια αποτελούν ιδανική επιλογή για χαμηλού ρίσκου επενδύσεις.

Τα εισοδηματικά ακίνητα βρίσκονται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων, όπως υπεραγορές, σχολεία, καταστήματα, ενώ απολαμβάνουν εξαιρετικές προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο, το αεροδρόμιο, την πόλη της Λάρνακας καθώς και τις όμορφες παραλίες της περιοχής.

Το πρώτο ακίνητο που εντοπίζεται στον Δήμο Αραδίππου, αφορά τριώροφο κτήριο στην τιμή του €1.440.000. Ιδανικά τοποθετημένο πλησίον της Unicars, σε απόσταση μόλις 280 μέτρων από την υπεραγορά «LIDL», το ακίνητο αποτελείται από ισόγειο εκθεσιακό χώρο, μεσοπάτωμα, δύο ορόφους με γραφειακούς χώρους και υπόγειο. Το εμβαδόν του ισογείου ανέρχεται σε 400 τ.μ., του μεσοπατώματος σε 200 τ.μ. και του υπογείου σε 700 τ.μ.. Ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος έχουν συνολικό εμβαδόν 700 τ.μ.. Σημειώνεται ότι το ισόγειο και το μεσοπάτωμα του κτηρίου ενοικιάζονται προς €2.000/μήνα, ενώ το υπόλοιπο κτήριο είναι κενό. Με την ενοικίαση ολόκληρου του κτηρίου, το ακίνητο μπορεί να αποφέρει υψηλή απόδοση πέραν του 7%.

PR39267

Μέρος κτηρίου μικτής χρήσης και συγκεκριμένα ένα κατάστημα και ένα γραφείο, πωλείται στην ενορία Άγιος Φανούριος. Το κτήριο αποτελείται από ισόγειο κατάστημα με μεσοπάτωμα και επιπλέον δυο γραφεία στο μεσοπάτωμα. Ο πρώτος όροφος διαθέτει ένα μεγάλο γραφειακό χώρο, ενώ ο δεύτερος τέσσερα διαμερίσματα και ένα γραφείο. Το μερίδιο προς πώληση αφορά ένα μεγάλο κατάστημα στο ισόγειο με μεσοπάτωμα και το γραφείο του πρώτου ορόφου. Το εμβαδόν του ισόγειου καταστήματος ανέρχεται σε 490 τ.μ. με επιπλέον 240 τ.μ. μεσοπάτωμα, ενώ του γραφείου σε 575 τ.μ. πλέον καλυμμένης βεράντας 70 τ.μ.. Το κατάστημα ενοικιάζεται προς €3.350/μήνα, ενώ το γραφείο προς €3.000/μήνα. Το ακίνητο διαθέτει συμφωνία διανομής και δύναται να αποφέρει απόδοση πέραν του 7%.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των ακινήτων σε Κύπρο και Ελλάδα η Consulco-Τα στοχευμένα έργα
Η BidX1 λανσάρει 70 ακίνητα στη δημοπρασία της ερχόμενης εβδομάδας
Ένα σύγχρονο πολυλειτουργικό πάρκο στην καρδιά της Λευκωσίας... Εγκαινιάστηκε η ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ(pics&vid)
Όμιλος Λεπτός: Οι εξαιρετικές επιδόσεις της αγοράς ακινήτων και η Κύπρος ως ασφαλές λιμάνι εν μέσω αβεβαιότητας
Σχέδιο νόμου ενώπιον του ΥΠΕΣ για θέσπιση του επαγγέλματος του επιχειρηματία ανάπτυξης γης
Μοναδικές ευκαιρίες για κατοικίες και διαμερίσματα σε Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο από την Altamira Real Estate
Οικιστικά ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
Βραβείο Europa Nostra στην Παλιά Δημοτική Αγορά Λευκωσίας-Κάλεσμα προς το κοινό να ψηφίσει την Αγορά στα Βραβεία Κοινού
Silicon Park: Ζήσε και εργάσου σε ένα περιβάλλον που εξελίσσεται μαζί σου
Νέα καταγγελία Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών για ενδεχόμενο σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα