Πανεπιστήμιο Κύπρου: Βράβευση επιχειρήσεων και οργανισμών

Τελετή βράβευσης επιχειρήσεων κι οργανισμών για τη συμβολή τους στο Έργο «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας» πραγματοποίησε την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023, το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν δέκα οργανισμοί κι επιχειρήσεις που συνέβαλαν ουσιαστικά στον σκοπό του Έργου.

Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι ακόλουθες επιχειρήσεις και οργανισμοί: o Δήμος Στροβόλου, η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, η Τράπεζα Κύπρου, η Deloitte, η Digital Tree, η Eurobank, η Grant Thornton, η Harris Kyriakides LLC, η KPMG και η PwC.

Οι εκπρόσωποι των βραβευθέντων οργανισμών κι επιχειρήσεων, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Γραφείο Διασύνδεσης για την αρμονική και παραγωγική συνεργασία, τονίζοντας τα αμφίδρομα οφέλη που αποκόμισαν τόσο οι ίδιοι όσο και οι φοιτητές/φοιτήτριες. Τόνισαν την ανάγκη συνέχισης του θεσμού των τοποθετήσεων, αφού αυτές κρίνονται ως απόλυτα επωφελής σε επιχειρήσεις και Πανεπιστήμια.

IMG_6146

Στη διάρκεια της σύντομης εκδήλωσης έγιναν χαιρετισμοί από τον κ. Ανδρέα Κ. Χριστοφίδη, Πρόεδρο του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κύπρου και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητή Τάσο Χριστοφίδη. Χαιρετισμούς. Επίσης, χαιρετισμούς απηύθυναν η Δρ. Τέρψα Κωνσταντινίδου, Διευθύντρια Ανώτερης Εκπαίδευσης από το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και ο κ. Ανδρέας Ζαχαριάδης, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Αμφότεροι αναφέρθηκαν στη στήριξη του κράτους σε τέτοιου είδους προγράμματα, τα οποία είναι ευεργετικά τόσο για τις επιχειρήσεις και τους φοιτητές, όσο και για την ευρύτερη κοινωνία.

Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του Έργου, Καθηγητής Ανδρέας Σωτηρίου, ο οποίος έκανε μια αναδρομή στην πορεία του Έργου και, μεταξύ άλλων, τόνισε τα οφέλη του Έργου, τόσο για τους φοιτητές, όσο και για την ίδια την κοινωνία. Ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν ώστε τα Γραφεία Διασύνδεσης να καθιερώσουν το θεσμό των τοποθετήσεων διαδραματίζοντας σημαντική συμβολή στη διασύνδεση Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας. Τέλος, αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει συνέχιση του θεσμού με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων (Πολιτείας, επιχειρήσεων, οργανισμών και Πανεπιστημίων) και ευχήθηκε οι σχετικές προσπάθειες αποδώσουν καρπούς.

IMG_6136

Ακολούθησε η απονομή των βραβείων και η αποφώνηση κατά την οποία εκπρόσωποι των οργανισμών και επιχειρήσεων, υπερθεμάτισαν, με εξαιρετικά σχόλια, την ανάγκη συνέχισης του έργου των Γραφείων Διασύνδεσης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση.

Δειτε Επισης

CNP Ασφαλιστική και Πυροσβεστική ενημέρωσαν το κοινό για πρόληψη και κατάσβεση πυρκαγιάς
Moody's: Πιστωτικά θετική για την Ελληνική η απόκτηση της CNP
Μάκης Κεραυνός: Σε υγιή πορεία παρά τις σημαντικές προκλήσεις και αβεβαιότητες η κυπριακή οικονομία
Philip Morris Cyprus: Στους κορυφαίους εργοδότες στην Κύπρο για δεύτερη συνεχή χρονιά
Συναντήσεις Χατζημανώλη στην Κίνα με στελέχη ναυτιλιακών, ναυλομεσιτικών γραφείων και τραπεζών
Επίσημη παρουσίαση του Δείκτη Χρηματοοικονομικής Ευημερίας
Professional Services: Η νέα γενιά καταθέτει οράματα, φιλοδοξίες και προβληματισμούς
Σοφία Βορκά: Αποτέλεσμα καθημερινής εργασίας για μια βιώσιμη ζωή στο σπίτι η βράβευση της IKEA (vid)
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)
Προς πώληση έργα του Sovereign Art Foundation Student Prize Cyprus 2024