Θεόδωρος Κρίγγου: Αρχές του 2024 σε λειτουργία η πλατφόρμα για το Digital On-boarding

«Στόχος μας να είμαστε πρωτοπόροι και να επιδιώκουμε εξέλιξη», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Infocredit Group, Θεόδωρος Κρίγγου.

Μιλώντας στο 3ο Credit Risk Management Forum που παρουσίασε η Infocredit, ο κ. Κρίγγου είπε συγκεκριμένα πως στόχος του οργανισμού είναι να «είμαστε πρωτοπόροι και να επιδιώκουμε εξέλιξη και αναβάθμιση στις υφιστάμενες υπηρεσίες».

Παράλληλα, η Infocredit εμπλουτίζει τις υφιστάμενες, με νέες υπηρεσίες, πρόσθεσε ο CEO.

Αναφέρθηκε ακολούθως, σε βραβεύσεις που απονεμήθηκαν στην Infocredit Group το 2022 και το τρέχον έτος.

Σχετικά με τον διαγωνισμό που διεξήχθη πρόσφατα για τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό του κυπριακού τραπεζικού συστήματος με γρήγορες, ευέλικτες, αξιόπιστες και αποδοτικές τραπεζικές υπηρεσίες και το γεγονός ότι κατακυρώθηκε και υπεγράφη συμφωνία μεταξύ της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου και της κοινοπραξίας Infocredit Group-Aqubix (Μάλτα), ο κ. Κρίγγου είπε πως η εν λόγω εξέλιξη «οδηγεί την Κύπρο σε νέα ψηφιακή εποχή».

Στη συμφωνία καθορίζονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες για τη δημιουργία πλατφόρμας για την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής και ταυτοποίησης ή επικαιροποίησης στοιχείων πελατών από τα πιστωτικά ιδρύματα.

Σύμφωνα με τον Διευθύνων Σύμβουλο της Infocredit Group, η πλατφόρμα αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή κατά τις αρχές του 2024.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του, ο CEO, τίμησε τέλος, τον πρόεδρο του ΚΕΒΕ, Χριστόδουλο Αγκαστινιώτη για τη διαχρονική του στήριξη και το έργο του στο Επιμελητήριο.

Με τη σειρά του ο κ. Αγκαστινώτης εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία και στήριξη του ΚΕΒΕ στο Συνέδριο και τόνισε ότι το Επιμελητήριο επιδιώκει σταθερότητα οικονομίας γιατί «μόνο έτσι μπορούν να υλοποιηθούν οι στόχοι μας». Τόνισε, τέλος, τη σημασία της διαχείρισης πιστωτικού κινδύνου και του έργου που διατελούν οι επαγγελματίες του.

Δειτε Επισης

Φιλοξενήθηκε από ΕΒΕΑ και άκουσε τα ζητήματα του επιχειρηματικού κόσμου της επαρχίας Αμμοχώστου ο Παπαναστασίου
Συμφωνία επιδότησης για υλοποίηση του συστήματος ETIAS έως το 2029
Νίκος Χριστοδουλίδης: Στενοί συνεργάτες για μια ανταγωνιστική και βιώσιμη οικονομία οι ξένοι επενδυτές (video)
Στρατηγική συνεργασία PERHA Group και LAC Leonidas Alexandrou
H λαμπερή βραδιά απονομής των 13ων Invest Cyprus International Investment Awards(video)
Τσιμεντοποιία Βασιλικού: Ολοκληρώθηκε η καταβολή μερίσματος €0,18 ανά μετοχή
Σύνδεσμος Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου: Συνάντηση με Green Dot Cyprus-Στο επίκεντρο η κυκλική οικονομία
Πετρολίνα: Σταθερός σύμμαχος του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης
NOVARDIA: Η νέα μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων που ιδρύεται με έδρα την Κύπρο-Η αποκλειστική εξειδίκευση
Η PwC Κύπρου τίμησε τις διεθνείς επενδύσεις και τη δυναμική που δημιουργούν για την οικονομία