Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ο Πέτρος Ηρακλέους Γενικός Διευθυντής στην Orb Communications

Με πλούσια εμπειρία που υπερβαίνει τα 10 χρόνια στον χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας, ο Πέτρος Ηρακλέους ξεχωρίζει για την εξαιρετική του ικανότητα να αναλύει τις ανάγκες των πελατών και της αγοράς, αναπτύσσοντας και υλοποιώντας αποτελεσματικές στρατηγικές μάρκετινγκ.

Εντάχθηκε στην ομάδα της Orb Communications το 2017 ως Account Manager, ενώ το 2021 ανέλαβε καθήκοντα Client Service Director, έχοντας τη γενική εποπτεία και διαχείριση του πελατολογίου της εταιρείας.

Η εργατικότητα, ο επαγγελματισμός, η ευελιξία και η οξυδέρκεια που τον χαρακτηρίζουν, καθιστούν τον κ. Ηρακλέους έναν αξιόπιστο και αποτελεσματικό επαγγελματία στον χώρο των διαφημίσεων και της επικοινωνίας.

Η ανάληψη των καθηκόντων του Πέτρου Ηρακλέους ως Γενικού Διευθυντή αποτελεί σημαντική εξέλιξη για την εταιρεία, στην προσπάθειά της να ενισχύσει την ηγετική θέση της στον κλάδο, ενώ υπογραμμίζει τη στρατηγική σημασία του ρόλου του, στην ανάπτυξη και την επιτυχία της.

Η Orb Communications συγχαίρει τον Πέτρο Ηρακλέους για τη νέα του θέση, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι θα συνεχίσει να συμβάλλει δυναμικά στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας.

  • Η Orb Communications

H Orb Communications ιδρύθηκε το 2013 και έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά ως μία σύγχρονη, καινοτόμα και δυναμική εταιρεία επικοινωνίας, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Διαθέτει ένα σημαντικό πελατολόγιο, το οποίο καλύπτει σχεδόν όλους τους κλάδους της κυπριακής αγοράς, ενώ διακρίνεται για την αφοσίωση και προσωπική εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες της.

Δειτε Επισης

Bioland Energy Group: Υποψήφια στα INBusiness Awards στην κατηγορία «Επιχείρηση»
Aphrodite Hills Resort και Όμιλος PERHA στηρίζουν το έργο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»
Support Pink: Το Bean Bar στo πλευρό της Europa Donna Κύπρου
Επιχειρηματικός διαγωνισμός του Institute of Chartered Accountants in England and Wales στο Παν. Κύπρου
Sunil Kapoor: Επιδιώκει ενίσχυση της δυναμικής της με νέα πλοία η ÖL Shipping Group
MSPS Κύπρου: Ξεκίνημα νέας εποχής με ανανεωμένη ταυτότητα και φιλοσοφία
Logicom: Σημαντική αύξηση κύκλου εργασιών και κέρδους που αναλογεί στους μετόχους
Infocredit Group: Βραβείο Best KYC Solution 2024 στα φετινά Sigma Eurasia Awards
Ημέρα ενημέρωσης για τις σπουδές στο ΤΕΠΑΚ
Celestyal-Ναυτική Ακαδημία Κύπρου: Μνημόνιο Συνεργασίας για πλήρεις υποτροφίες σε μαθητευόμενους