powered by

Γρ. Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Κύπρου: Μια μοναδική ευκαιρία για εργοδότηση (video)

Πολυδιάστατα τα οφέλη που προκύπτουν εν μέσω των Γραφείων Διασύνδεσης των Πανεπιστημίων, τόσο για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, όσο και για τις επιχειρήσεις και την οικονομία γενικότερα.

Δημιουργώντας συνθήκες ευκολότερης πρόσβασης και ένταξης στην αγορά εργασίας, συμβάλλουν στην καταπολέμηση της ανεργίας ανάμεσα στους νέους. Τα Γραφεία Διασύνδεσης των Πανεπιστημίων, δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο του του Ευρωπαϊκού Έργου με τίτλο: «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την Αγορά Εργασίας».

Γέφυρα ανάμεσα στην επιστημονική κοινότητα και τον επιχειρηματικό κόσμο αποτελεί το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο βρίσκεται σε στενή επαφή τόσο με τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, όσο και με τους εργοδότες.

Με την τοποθέτησή του, κάθε φοιτητής και φοιτήτρια που συμμετέχει στο Έργο, έχει την ευκαιρία ν’ αποκτήσει εικόνα της αγοράς εργασίας πριν από την αποφοίτησή του, αναπτύσσοντας περαιτέρω τις εργαστηριακές του γνώσεις και τις εργαστηριακές του ικανότητες.

Περισσότερα για τη σημαντικότητα του Έργου παραθέτουν, στο βίντεο που ακολουθεί, ο φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Κατασκευαστικής, του Πανεπιστημίου Κύπρου, Δήμος Δήμου, καθώς και ο Λειτουργός στο Κέντρο Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κύπρου και Διαχειριστής του Έργου «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας», Γιώργος Μάγος.

Δειτε Επισης

Παν. Νεάπολις Πάφος: Εικονική ποινική δίκη για την ενδοοικογενειακή βία από φοιτητές της Νομικής Σχολής
Τα συμπεράσματα ημερίδας για την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας που διοργάνωσε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου
Στρατηγική συνεργασία Astras Oncology Network και Genekor Medical SA-Ο κεντρικός άξονας και οι βασικοί της πυλώνες
Η ψυχική υγεία των νέων στην Κύπρο: Από τη σιωπή στη δράση-Αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και προοπτικές
Ανοιχτή πρόσκληση στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης για στήριξη από το Λάρνακα 2030
Επιχειρηματική αποστολή ΚΕΒΕ στη Φινλανδία-Ενίσχυση συνεργασίας σε ναυτιλία και της θαλάσσια τεχνολογία
Μάριος Καπιρής: Ηγεσία στη μείωση ψηφιακής βλάβης και προστασία της ιδιωτικότητας
Ολύμπιος Τουμάζου: Οι νέες διατροφικές τάσεις και η σύνδεσή τους με τη μείωση βλάβης
«Σπάζοντας» το ταμπού της διαδοχής-Εντυπωσιακή προσέλευση στην εκδήλωση της C Business Advisors
Η σύσταση της AMLA, οι αναβαθμισμένες απαιτήσεις και οι προκλήσεις συμμόρφωσης για τις ξένες επιχειρήσεις εντός της Ε.Ε.