Μαρία Χατζηστεφανή: H δική της σειρά καλλυντικών Rodial αποκλειστικά στo Beauty Line

Οι λάτρεις της ομορφιάς στην Κύπρο έχουν κάθε λόγο να χαμογελάσουν, καθώς τα δημοφιλή προϊόντα της Rodial κάνουν την επίσημη είσοδό τους στην κυπριακή αγορά. Η μάρκα Rodial διανέμεται στην Κύπρο από την εταιρία Relia και διατίθενται αποκλειστικά στα Beauty Line. Η ιδρύτρια της εταιρείας, Μαρία Χατζηστεφανή, βρέθηκε στην Κύπρο στις 7 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στο Κατάστημα Beauty Line στη Μακαρίου, στη Λευκωσία.

5

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της μοιράστηκε συμβουλές ομορφιάς δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και έμπνευσης. Η επίσκεψή της αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή της στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και εξαιρετικής εμπειρίας αγορών για τους πελάτες των Beauty Line. Εκτός από το Beauty Line Μακαρίου, οι πελάτες θα μπορούν να βρουν σύντομα τα προϊόντα Rodial στο Beauty Line Λεωφόρος, Beauty Line Mall of Engomi, Beauty Line Παραλίμνη, Beauty Line Τιμάγια καθώς και διαδικτυακά.

Τα Πρωτοποριακά Προϊόντα της Rodial

Η Rodial, ιδρύθηκε το 1999 στο Λονδίνο, είναι γνωστή για τις καινοτόμες και αποτελεσματικές περιποιήσεις δέρματος που προσφέρει. Τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε 35 χώρες και σε πάνω από 2.000 πολυτελή τμήματα καταστημάτων παγκοσμίως. Με προϊόντα όπως το διάσημο Snake Serum, το ενυδατικό Dragon's Blood Sculpting Gel, τα VIT C Brightening Pads και το Banana Lowlighter, η Rodial έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη διακεκριμένων επαγγελματιών της ομορφιάς, διασημοτήτων και influencers παγκοσμίως. Τώρα, αυτά τα εξαιρετικά προϊόντα είναι διαθέσιμα για τους καταναλωτές στην Κύπρο μέσα από τα καταστήματα Beauty Line, προσφέροντας μια νέα διάσταση στην καθημερινή τους ρουτίνα ομορφιάς.

1

Η Μαρία Χατζηστεφανή: Πίσω από το Brand

Η Μαρία Χατζηστεφανή, ιδρύτρια της εταιρείας Rodial, ξεκίνησε την καριέρα της ως συντάκτρια ομορφιάς. Με πάθος για την ομορφιά και τη δημιουργικότητα, δημιούργησε τη Rodial με στόχο να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Μέσω των λογαριασμών της στα social media, μοιράζεται συμβουλές, εμπνέει και απαντά σε ερωτήσεις, έχοντας δημιουργήσει τη δική της κοινότητα ομορφιάς. Δίνει συχνά ομιλίες σε θέματα μόδας ενώ παράλληλα συμμετείχε ως κριτής/επενδυτής στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή Dragons' Den και τηλεοπτική εκπομπή μόδας, Project Runway. Έχει εκδόσει δύο βιβλία, "How To Be An Overnight Success" και "How To Make It Happen", τα οποία αφηγούνται τη δική της ιστορία.

3

Δειτε Επισης

Χαλλούμι: Αύξηση ποσοστού αιγοπρόβειου βιολογικού γάλακτος ζητούν οι παραγωγοί
Βαφεάδης: Σύντομα τα νέα σχέδια για ηλεκτρικά οχήματα...Θα επωφεληθούν οι ευάλωτοι και η μεσαία τάξη
Χ. Προύντζος: Το σκεπτικό για άνοιγμα της Μακαρίου-Για να αυξηθεί η επισκεψιμότητα θα πρέπει να αυξηθούν οι κάτοικοι
Η Electroline στην πλατφόρμα της Wolt-Η νέα συνεργασία στον τομέα των ηλεκτρικών συσκευών και τεχνολογίας
Είσοδος BYD στην κυπριακή αγορά...Το πρώτο showroom που ανοίγει σήμερα και τα διαθέσιμα μοντέλα (pics)
KULT boutiques: Παρουσίασαν τη συλλογή «ZEGNA L'Oasi di Lino SS25» στο ξενοδοχείο Anassa
Lidl Κύπρου-Ερυθρός Σταυρός: Αλυσίδα προσφοράς προς όλους για ένα καλύτερο αύριο
Ενώπιον της Ερευνητικής για takata Βαφεάδης, Καρούσος, Αναστασιάδου
Με εντατικούς ρυθμούς η αντικατάσταση αερόσακων takata από Honda Κύπρου-Μέχρι και 1.300 ραντεβού τον μήνα
Κενή θέση βοηθού λογιστηρίου στη VitaTrace Nutrition