powered by

Reporter Street Food Festival: Not to be missed για όσους τολμούν

Καινούργιες αφίξεις, νέες τάσεις και εμμονή για το φαγητό στο χέρι ή στο πόδι καλύτερα. Ακολουθώντας τη νέα τάξη γευστικών πραγμάτων διοργανώνεται φέτος το 3ο Reporter Street Food Festival στο πλαίσιο της HORECA - Gastronomia Expo 2023. Πού και πότε; Στους υπαίθριους χώρους της Έκθεσης στις 10-11-12 Νοεμβρίου.

Το 3ο Reporter Street Food Festival αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για food lovers, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου το απολαυστικό φαγητό του δρόμου θα χρωματίζεται από τους ρυθμούς γνωστών DJ’s και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Κάνε το μεγάλο βήμα και τόλμησε να δοκιμάσεις απολαυστικά φαγητά από τους…

  • TOP DOG
  • QUATTRINO
  • POR FAVOR
  • THE BUS
  • CHOPSTICS
  • CHURROS AMIGOS
  • CREPA LAND
  • THE GARRISON BAR & GRILL
  • GRILL N ROLL
  • HOLA
  • OMNI


Οι food vendors είναι πανέτοιμοι να σερβίρουν από τις πιο παράξενες γεύσεις, μέχρι τις πιο παλιές συνταγές, καθώς και νέους άγνωστους συνδυασμούς και ψαγμένα υλικά!

Στα deck θα ανέβουν στο πλαίσιο του festival οι DJ DJ Iakovos Hadj, GROUT, LPS και KWSTANTINOS.

HORECA - Gastronomia Expo

Η HORECA - Gastronomia Expo 2023 θα υποδεχθεί πέραν των 60 εταιρειών και στόχος της είναι να φέρει τους επαγγελματίες του Κλάδου σε άμεση επαφή με εταιρείες οι οποίες καλύπτουν το σύνολο του φάσματος προϊόντων και υπηρεσιών, που σχετίζονται με τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία των ξενοδοχειακών μονάδων και των χώρων μαζικής εστίασης, ευρύτερα.

Η Έκθεση θα συγκεντρώσει επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία και στον χώρο της μαζικής εστίασης στην Κύπρο, με διοργανωτή τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου και συντονιστή την IMH.

Επισκεφθείτε την έκθεση και αρπάξτε την ευκαιρία για να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς με τη συμμετοχή επαγγελματικών ομάδων μαγείρων, καθώς και σε εκδηλώσεις γευσιγνωσίας κρασιού-wine tasting, κυπριακών παραδοσιακών προϊόντων κ.α.

Το σπουδαίο γεγονός θα μοιράσει επίσης πλούσια δώρα. Κι αυτό γιατί στο πλαίσιο της Έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν από αεροπορικά εισιτήρια έως smartphone, Thermomix, δωροκουπούνια κ.α

Η μεγαλύτερη επαγγελματική Έκθεση για την Επισιτιστική και Τουριστική Βιομηχανία σάς περιμένει!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

REPORTER STREET FOOD FESTIVAL
Ώρες λειτουργίας
Παρασκευή 10 Νοεμβρίου - Κυριακή 12 Νοεμβρίου 18:00 – 00:00
Κρατική Έκθεση Κύπρου
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Οργανωτής: REPORTER

Telecoms Partner: Cyta Business

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ HORECA Gastronomia Expo 2023
Ώρες Λειτουργίας
Παρασκευή 10 Νοεμβρίου | 16:00-21:00,

Σάββατο 11 Νοεμβρίου | 14:00-20:00,

Κυριακή 12 Νοεμβρίου | 14:00-20:00

Κρατική Έκθεση Κύπρου, Περίπτερο 6
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού
Telecoms Partner: Cyta Business

Υποστηρικτές: Παγκύπριος Σύνδεσμος Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΑΣΥΔΙΞΕ), Σύνδεσμος Ζαχαροπλαστών Κύπρου, Παγκύπριος Σύνδεσμος Οινοχόων, Cyprus Bartenders Association και το Cyprus Housekeepers Association.

Επίσημος Χορηγός του Παγκύπριου Διαγωνισμού Μαγειρικής: Υφυπουργείο Τουρισμού.

Οργανωτής: Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου
Συντονιστής: ΙΜΗ
Για πληροφορίες: 22505555 / www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Έντονη διαφωνία και ανησυχία επιχειρηματιών και ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής για την νομοθετική ρύθμιση των tips
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός στο Μάρκετινγκ»-Ανοικτή διαδικτυακή διάλεξη
Εγκαινιάστηκε το θεραπευτικό κέντρο «Κίνητρο» για ενήλικες στην Πάφο-Ο στόχος ΕΑΣ και ΑΑΕΚ
Δρ. Μαρίνος Βουκής: Η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα και γιατί η βιωσιμότητα είναι υπόθεση όλων μας(vid)
Cyprus Integrity Forum: Συνάντηση με Μιχάλη Δαμιανό... Στο επίκεντρο η διαφάνεια και η διαχείριση των πόρων του ΓΕΣΥ
Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές για την μεγάλη βραδιά των IN Business Awards 2024 (pics)
STEAM: Ραγδαία αναπτυσσόμενοι τομείς, αλλά κατά πολύ ανδροκρατούμενοι...Τα ευρήματα της έρευνας «SheSTEAM»
Ν. Πηλείδου: Η διαδρομή ως γυναίκα ηγέτιδα στο ανδροκρατούμενο πεδίο της πολιτικής και των επιχειρήσεων
Tanya Romanyukha: Η ισότητα δεν είναι κούρσα, είναι συμμαχία
Anthoula Madden: Η επιμονή ως καταλύτης για ισότητα και καινοτομία στον χώρο STEAM