Δημήτρης Ιωαννίδης: Ένας χρόνος Purpose Communications με διαρκή σκοπό την εξέλιξη

Έναν χρόνο λειτουργίας συμπληρώνει η Purpose Communications, έναν χρόνο με επιτεύγματα, αλλά και συνεργασίες που εστιάζουν στον πραγματικό σκοπό των επιχειρήσεων, στη βάση των οποίων κοιτάζει μπροστά με αισιοδοξία, σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, Δημήτρη Ιωαννίδη.

Κύρια στοιχεία του πρώτου χρόνου πορείας αποτελούν η στρατηγική συνεργασία με την DeLeMa Communication, το ταλαντούχο ανθρώπινο δυναμικό, το πελατολόγιο που συνεχώς διευρύνεται και η δημιουργία της Purpose Academy, μίας πρωτοβουλία ξεκάθαρης στήριξης της κοινωνίας των πολιτών.

Σε συνέντευξή του στο InBusinessNews, ο κ. Ιωαννίδης σημειώνει πως η εταιρεία παραμένει σταθερή στην αρχική της φιλοσοφία και επιδιώκει συνεργασίες που συνδέονται μέσα από το business transformation, την προσφορά στην κοινωνία και τη διαφάνεια.

Τι κρατάτε από τον πρώτο χρόνο από τη δημιουργία της εταιρείας;

Ένας χρόνος απόλυτα δημιουργικός και γεμάτος. Ένας χρόνος που μόνο καλά στοιχεία μας έχει αφήσει και σίγουρα αισιοδοξία για τα επόμενα.

Η αποδοχή της αγοράς σ’ αυτή τη νέα πρόταση που αναπτύξαμε μαζί με τον στρατηγικό μας συνεργάτη DeLeMa Communication, και η οποία εστιάζει στον πραγματικό σκοπό των επιχειρήσεων, υπήρξε από την αρχή ιδιαίτερα θετική, εξού και η πορεία ανάπτυξης του πελατολογίου μας, που καλύπτει πλέον ένα σημαντικό εύρος κλάδων.

Η στρατηγική επικοινωνία, τη σημερινή εποχή, έχει ξεφύγει από τα τετριμμένα

Σε νέα πορεία η στρατηγική επικοινωνία

Ποια ήταν τα σημαντικότερα επιτεύγματα της πρώτης χρονιάς;

Η συλλογική μας εμπειρία στον κλάδο της επικοινωνίας, έθεσε από την αρχή τις σωστές βάσεις για να αναπτύξουμε το πλαίσιο των υπηρεσιών επικοινωνίας που προσφέρουμε. Παράλληλα, έδωσε και στην αγορά το μήνυμα της διαφοροποίησης που επιδιώκαμε.

Η στρατηγική επικοινωνία, τη σημερινή εποχή, έχει ξεφύγει από τα τετριμμένα και έχει μπει σε μια νέα πορεία διαφάνειας, ανθρωποκεντρικής προσέγγισης και εμπιστοσύνης. Αυτός ο συνδυασμός, που φαίνεται ξεκάθαρα και από την επιλογή του ονόματος μας, Purpose Communications, τυγχάνει πλέον αναγνώρισης από την αγορά, γεγονός που μας ικανοποιεί ιδιαίτερα.

Την ίδια ώρα, στα επιτεύγματα θα έβαζα και το γεγονός ότι η δυναμική που προσφέρει η Purpose Communications ξεκινά από την ίδια της την ομάδα.

Οι άνθρωποι πίσω από το brand είναι το Α και το Ω της ύπαρξής και του σκοπού μας. Από την αρχή στοχεύσαμε στη δημιουργία συνθηκών που να επιτρέπουν την ανάδειξη του ταλέντου, την ελευθερία έκφρασης και την εξέλιξη.

Συγκεντρώσαμε στον κεντρικό πυρήνα ταλαντούχους ανθρώπους με γνώση, εμπειρία, όρεξη για δουλειά και δημιουργία. Ακολούθως ανοίξαμε τους ορίζοντες μας αγκαλιάζοντας και άλλους επαγγελματίες του χώρου, προσφέροντας στους πελάτες μας εξατομικευμένες υπηρεσίες επικοινωνίας, με ευελιξία και χωρίς περιορισμούς σε ό,τι αφορά την εξειδίκευση.

«Progress is our purpose»

Ποιοι αποτελούν σήμερα τους κυριότερους σας πελάτες;

Στο πελατολόγιό μας περιλαμβάνονται ήδη σημαντικοί πελάτες όπως Alpha Bank, payabl., PM Cyprus, Tototheo Maritime, TaxApp.cy, Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, TELETHON, Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, “Hope For Children” CRC Policy Center, Education Creativity Center (ECC), Nerd Hub, Cyprus Forum Cities και Mokapot Productions (L Etape Cyprus).

Ποια η εξέλιξη του αρχικού σας οράματος και που στοχεύετε για το επόμενο διάστημα;

Παραμένουμε σταθεροί στην αρχική μας φιλοσοφία και επιδιώκουμε συνεργασίες που συνδέονται μέσα από το business transformation, την προσφορά στην κοινωνία και τη διαφάνεια. Η παρουσία τόσων σημαντικών επιχειρηματιών από διάφορους κλάδους, σε μια πρόσφατη εκδήλωση που διοργανώσαμε με τη DeLeMa, με έμφαση στο ESG, μας έδωσε μηνύματα αισιοδοξίας.

Το γεγονός καταδεικνύει πως οι επιχειρήσεις του σήμερα, προετοιμάζονται για το αύριο και εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε αυτή τους την προσπάθεια, αφού «progress is our purpose».

Επίσης μια σημαντική απόφαση που λάβαμε, η οποία και πάλι εστιάζει στον σκοπό μας, αφορά τη δημιουργία της «Purpose Academy».

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ανακοινώσαμε τον περασμένο Απρίλιο, μέσα από την οποία προσφέρουμε αφιλοκερδώς τις γνώσεις και την τεχνογνωσία μας προς όφελος Οργανώσεων Κοινωνίας των Πολιτών του τόπου.

Ένα πρόγραμμα που έχει ήδη ξεκινήσει με τη συμμετοχή τριών ΜΚΟ και που θέλουμε να εξελίξουμε, για να έχουμε τη δυνατότητα στους επόμενους κύκλους να αυξήσουμε τις θέσεις που προσφέρουμε.

Δειτε Επισης

Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα