Bean Bar 360: All day προορισμός για παρέες και επαγγελματίες

Μπορεί να λειτουργεί μόνο μερικούς μήνες, έχει ωστόσο καταφέρει να κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών, τόσο για τις αυθεντικές γεύσεις καφέ και τα ποτά του όσο και για το ιδιαίτερο φαγητό που σερβίρει. To Bean Bar 360, το κατάστημα της αλυσίδας που βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου 360 στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία αποτελεί πόλο έλξης τόσο για νεαρούς που θέλουν να περάσουν όμορφες στιγμές με την παρέα τους σε ένα ευχάριστο, γεμάτο …θετικά vibes περιβάλλον, όσο και για εργαζόμενους της γύρω περιοχής, οι οποίοι στο μεσημεριανό τους διάλειμμα απολαμβάνουν γευστικά πιάτα, χαλαρώνοντας για λίγο από το πιεστικό πρόγραμμα της ημέρας.

Το Bean Bar 360, το οποίο λειτουργεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, προσφέρει all day επιλογές φαγητού που ικανοποιεί όλα τα γούστα. Απολαυστικά πιάτα για brunch, burgers, σαλάτες, προσεγμένες γευστικές επιλογές για μεσημεριανό και βραδινό και υπέροχα γλυκά συνθέτουν ένα μενού που …κάνει τη διαφορά και ταιριάζει απόλυτα με την ιδιαίτερη ταυτότητα και τον έντονο χαρακτήρα του Bean Bar. Καθόλου, λοιπόν, τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το Bean Bar 360 έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα στέκια της Λευκωσίας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

beanbar3602

Το conference room για private business lunches και meetings που διαθέτει το κατάστημα, είναι ένας ακόμα λόγος, για τον οποίο το Bean Bar 360 αποτελεί επιλογή συνάντησης για επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Μενού για όλα τα γούστα
Οι πρωινοί πελάτες του Bean Bar μπορούν να επιλέξουν από ένα πλούσιο μενού από συνταγές για brunch, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ελληνική στραπατσάδα για όσους αγαπούν τις παραδοσιακές γεύσεις, αβγά ποσέ με καπνιστό σολωμό, αβγά σκραμπλ με πανσέτα, τηγανητό αυγό με μπέικον, αυγά Benedict και Florentine, ομελέτα, καθώς και το πιάτο «Τhe croque madame», μια ιδιαίτερη συνταγή που φέρει τη σφραγίδα του Bean Bar.

beanbar3605

Για τους λάτρεις των burgers, το Bean Bar 360 προσφέρει επίσης ιδιαίτερες επιλογές: Club sandwich, The Burger, Beef Brisket, Prawn Burger και Crispy Halloumi & Jamon είναι οι συνταγές που προσφέρουν μια ευρεία γκάμα γεύσεων. Από το μενού ξεχωρίζουν, επίσης, τέσσερις δροσερές σαλάτες: The Greek, Mango Edamame Salad, Edamame Beans και Fruit Salad,

beanbar3604

Έξι διαφορετικές επιλογές που υπόσχονται μοναδικές γεύσεις περιλαμβάνει η κατηγορία των κυρίως πιάτων. Παραδοσιακή καρμπονάρα, κριθαρότο με γαρίδες, σοταρισμένο λαβράκι, μηροί κοτόπουλο paillard, χοιρινό σνίτσελ και vegan kebabs, συνθέτουν μια ευρεία γκάμα υλικών και γεύσεων. Την γευστική παλέτα του μενού συμπληρώνουν τέσσερις γλυκές επιλογές με τηγανίτες: Τηγανίτες σοκολάτα «σπαγγέτι», τηγανίτες με καραμέλα Butterscotch, αφράτες τηγανίτες και French toast. Στα επιδόρπια περιλαμβάνεται, ακόμη, μια απολαυστική κυπριακή αναρόκρεμα, καθώς και υπέροχα muffins.

Tο κατάστημα προσφέρει, επίσης, τη γνωστή σειρά επιλεγμένων δροσιστικών χυμών, Super Food Shakes και Protein Shakes, προϊόντα τα οποία έχουν γίνει πλέον σήμα κατατεθέν του Bean Bar και βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Milkshakes, Booster shots, healthy snacks, λεμονάδες, σάντουιτς και άλλα γνωστά Bean Bar προϊόντα συμπληρώνουν το μενού.

Και φυσικά, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τον φημισμένο πλέον αρωματικό καφέ του Bean Bar. Ένα χαρμάνι από τη Λατινική Αμερική και τρεις ιδιαίτερους μονοποικιλιακούς καφέδες, οι οποίοι προέρχονται από την Κόστα Ρίκα, τη Βραζιλία και τη Νικαράγουα.

beanbar3603

Bean Bar vibes …by night!
Πέρα από την προσθήκη πρωινού, brunch και μεσημεριανού στο μενού, το Bean Bar στη Μακαρίου διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα της αλυσίδας και λόγω της αλλαγής ατμόσφαιρας κατά τις βραδινές ώρες. Από το απόγευμα και μετά, το κατάστημα μπαίνει σε ένα πιο lounge κλίμα, προσελκύοντας παρέες που θέλουν να ολοκληρώσουν όμορφα την ημέρα τους, απολαμβάνοντας το ποτό τους υπό τους ήχους χαλαρής μουσικής. Αλκοολούχα ποτά με βάση τη βότκα, το ουίσκι ή το τζιν και ένας ευρύς κατάλογος με κρασιά είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές που προσφέρει το κατάστημα.

«Το Bean Bar 360 στη Μακαρίου, η ναυαρχίδα μας όπως αποκαλούμε το συγκεκριμένο κατάστημα, είναι ένας ιδιαίτερος χώρος που αποπνέει χαρά και θετικά συναισθήματα, προσελκύοντας κόσμο που θέλει να περάσει λίγο χρόνο μακριά από τις έγνοιες της καθημερινότητας. Είναι το ευχάριστο διάλειμμά τους, όπως πολλοί πελάτες μας συνηθίζουν να λένε, γεγονός που μας γεμίζει υπερηφάνεια και όρεξη να βελτιωνόμαστε ολοένα και περισσότερο», ανέφερε σε δήλωσή της η Brand Manager της αλυσίδας, Αντωνία Κουμέττου.

11 καταστήματα σε δύο χρόνια λειτουργίας
Το Bean Bar διαθέτει έντεκα καταστήματα, τα εννέα εκ των οποίων εντός Υπεραγορών Αλφαμέγα. Πρόκειται για τα καταστήματα στην Έγκωμη, την Ακρόπολη και τα Λατσιά στη Λευκωσία, στη Σκαρίνου, στο Κίτι και το Metropolis Mall στη Λάρνακα, καθώς επίσης στα Πολεμίδια, στον Κάψαλο και στην Τριμίκλινη στη Λεμεσό. Τα δύο αυτόνομα (εκτός Υπεραγορών Αλφαμέγα) καταστήματα της αλυσίδας βρίσκονται στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία και στο παλιό λιμάνι Λεμεσού. Η αλυσίδα συνεργάζεται, επίσης, με τις γνωστές πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού Foody και Bolt, ενώ οι καταναλωτές μπορούν να παραγγέλνουν τα αγαπημένα τους Bean Bar προϊόντα, μέσω του Bean Bar Αpp και να παραλαμβάνουν την παραγγελία τους από το κατάστημα της περιοχής τους.

Δειτε Επισης

Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο