Λούης Ποχάνης: Ραχοκοκαλιά της κυπριακής οικονομίας το επιχειρείν

«Χωρίς επιχειρηματικότητα δεν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη και χωρίς εξέλιξη δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη», διαμήνυσε ο εκτελεστικός πρόεδρος των Γενικών Ασφαλειών Λούης Ποχάνης, τονίζοντας πως δεν είναι τυχαίο που η χώρα μας κατορθώνει να καταγράφει ιδιαίτερα θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης σε πολύ δύσκολους καιρούς.

Αυτό, όπως σημείωσε ο κ. Ποχάνης στον χαιρετισμό του στην τελετή απονομής των 10ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards, κατά κύριο λόγο οφείλεται σε επιχειρηματίες όπως αυτούς που βραβεύονται στο πλαίσιο του θεσμού, τους οποίους και συνεχάρη θερμά.

Υποδεικνύοντας πως μια επιχείρηση δεν είναι απλώς οι πωλήσεις και η κερδοφορία της, αλλά είναι οι άνθρωποι, οι συνεργάτες, οι πελάτες και το αποτύπωμά της στην κοινωνία και στο περιβάλλον, ο Λούης Ποχάνης υπογράμμισε πως όταν μια επιχείρηση προοδεύει, μαζί της αναπτύσσεται και εξελίσσεται ένα μικρό οικοσύστημα, δημιουργώντας πολλαπλά οφέλη για όλους.

«Τοποθετώντας όλα αυτά τα μικρά οικοσυστήματα μαζί», είπε, «δημιουργείται αυτό που ονομάζουμε επιχειρείν. Η ραχοκοκαλιά της κυπριακής οικονομίας».

Αναφερόμενος ειδικότερα στα ΚΕΒΕ Business Leader Awards, ο Λούης Ποχάνης είπε πως πρόκειται για τη μεγάλη σύναξη του κυπριακού επιχειρείν, που εδώ και μια δεκαετία αποτελεί τον απόλυτο θεσμό αναγνώρισης της επιχειρηματικής ηγεσίας, επιβραβεύοντας την καινοτομία, την ηγεσία και τη διορατικότητα.

«Με ανάπτυξη 19% την τελευταία τριετία, την υψηλότερη κερδοφορία στον τομέα μας, πολύ υψηλά ποσοστά ικανοποίησης πελατών, δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε και φέτος εδώ παρουσιάζοντας με περηφάνεια τα ΚΕΒΕ Business Leader Awards», τόνισε, για να υπογραμμίσει πως οι Γενικές Ασφάλειες εδώ και πάνω από 70 χρόνια αποτελούν ένα οργανισμό που παραμένει ανθεκτικός και αναπτύσσεται με βιώσιμο τρόπο εν μέσω πρωτοφανών προκλήσεων και ευρισκόμενος πάντα δίπλα στους πελάτες του και στην ευρύτερη κοινωνία.

Διαβάστε πιο κάτω αυτούσιο τον χαιρετισμό του εκτελεστικού προέδρου των Γενικών Ασφαλειών, Λούη Ποχάνη:

Εξοχότατε Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας,

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι,

Στη γεμάτη αβεβαιότητα εποχή που ζούμε, καθίσταται ακόμα πιο σημαντικό να αναγνωρίζουμε και να επιβραβεύουμε όσους εντοπίζουν εγκαίρως τις προκλήσεις, τις μελετούν και λαμβάνουν εκείνες τις αποφάσεις οι οποίες θα θωρακίσουν τις επιχειρήσεις τους.

Στις Γενικές Ασφάλειες κατέχουμε μία σφαιρική εικόνα του τι έστι επιχειρηματικότητα στην Κύπρο. Μία επιχείρηση δεν είναι απλώς οι πωλήσεις και η κερδοφορία της. Είναι οι άνθρωποί της, οι συνεργάτες και οι πελάτες της. Είναι το αποτύπωμά της στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Όταν μια επιχείρηση προοδεύει, μαζί της αναπτύσσεται και εξελίσσεται ένα μικρό οικοσύστημα δημιουργώντας πολλαπλά οφέλη για όλους. Τοποθετώντας όλα αυτά τα μικρά οικοσυστήματα μαζί, δημιουργείται αυτό που ονομάζουμε επιχειρείν. Η ραχοκοκαλιά της κυπριακής οικονομίας.

Οι Γενικές Ασφάλειες εδώ και πάνω από 70 χρόνια αποτελούν ένα οργανισμό που παραμένει ανθεκτικός και αναπτύσσεται με βιώσιμο τρόπο εν μέσω πρωτοφανών προκλήσεων και ευρισκόμενος πάντα δίπλα στους πελάτες του και στην ευρύτερη κοινωνία.

Τα τελευταία χρόνια επενδύουμε σημαντικά στη ψηφιακή μεταμόρφωση του οργανισμού και στη βιώσιμη ανάπτυξή του, συμβαδίζοντας με τις διεθνείς τάσεις αλλά και τις απαιτήσεις των πελατών μας δημιουργώντας νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται στα σύγχρονα δεδομένα.

Έτσι, με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών καλύπτουμε τις ανάγκες περισσότερων από 100.000 ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων.

Με ανάπτυξη 19% την τελευταία τριετία, την υψηλότερη κερδοφορία στον τομέα μας, πολύ υψηλά ποσοστά ικανοποίησης πελατών, δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε και φέτος εδώ παρουσιάζοντας με περηφάνεια τα ΚΕΒΕ Business Leader Awards.

Τη μεγάλη σύναξη του κυπριακού επιχειρείν που εδώ και μια δεκαετία αποτελεί τον απόλυτο θεσμό αναγνώρισης της επιχειρηματικής ηγεσίας επιβραβεύοντας την καινοτομία, την ηγεσία και τη διορατικότητα.

Αγαπητοί φίλοι,

Δεν είναι τυχαίο που η χώρα μας κατορθώνει να καταγράφει ιδιαίτερα θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης σε πολύ δύσκολους καιρούς. Κατά κύριο λόγο οφείλεται σε επιχειρηματίες όπως αυτούς που θα βραβευθούν απόψε, αλλά και σε όλους εσάς που διαρκώς προσπαθείτε για το καλύτερο. Χωρίς επιχειρηματικότητα δεν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη, χωρίς εξέλιξη δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες, αλλά και στο ΚΕΒΕ γι’ αυτήν την πρωτοβουλία που πλέον αποτελεί θεσμό.

Ευχαριστώ.

  • 10α ΚΕΒΕ Βusiness Leader Awards παρουσιάζουν οι Γενικές Ασφάλειες με Χρυσό Χορηγό την Parimatch, Αργυρούς Χορηγούς τα καταστήματα Σκλαβενίτης και τη Monjasa και Χορηγούς Επικοινωνίας το Omega Channel και το περιοδικό IN Business.

Δειτε Επισης

Η GDEV ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λεμεσού
Ο σταθερός υποστηρικτής σε κάθε μεγάλη στιγμή του Κυπριακού Αθλητισμού
Η CNP Ασφαλιστική στηρίζει την αριστεία και επιβραβεύει την πρωτιά
Ανανεώθηκε η συλλογική σύμβαση των εργαζομένων της Nicosia Public Transport-Τι προνοεί η νέα συμφωνία
Οριστική συμφωνία για εξαγορά του SCSS Fund Management Ltd από την CPI Holdings Plc
Μ. Δημοπούλου: Οι στόχοι ESG της Philip Morris και οι στέρεες βάσεις σε θέματα βιωσιμότητας στην κυπριακή αγορά
Καταναλωτικές συνήθειες και σπατάλη τροφίμων στην Κύπρο-Η επιρροή του Waste Wisely Cyprus
Ακόμη μια πράξη ανθρωπιάς από ΕΚΟ Κύπρου-Εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμην εκλιπόντος μέλους της εταιρείας
Έπεσαν οι υπογραφές για τη συλλογική σύμβαση στον κλάδο διανομής και ταχυμεταφορών-Όσα προβλέπει
payabl. KidIT Cyprus και PAYABL EKA AEΛ διοργανώνουν μια συναρπαστική εκδήλωση για τα παιδιά