Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Λούης Ποχάνης: Ραχοκοκαλιά της κυπριακής οικονομίας το επιχειρείν

«Χωρίς επιχειρηματικότητα δεν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη και χωρίς εξέλιξη δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη», διαμήνυσε ο εκτελεστικός πρόεδρος των Γενικών Ασφαλειών Λούης Ποχάνης, τονίζοντας πως δεν είναι τυχαίο που η χώρα μας κατορθώνει να καταγράφει ιδιαίτερα θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης σε πολύ δύσκολους καιρούς.

Αυτό, όπως σημείωσε ο κ. Ποχάνης στον χαιρετισμό του στην τελετή απονομής των 10ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards, κατά κύριο λόγο οφείλεται σε επιχειρηματίες όπως αυτούς που βραβεύονται στο πλαίσιο του θεσμού, τους οποίους και συνεχάρη θερμά.

Υποδεικνύοντας πως μια επιχείρηση δεν είναι απλώς οι πωλήσεις και η κερδοφορία της, αλλά είναι οι άνθρωποι, οι συνεργάτες, οι πελάτες και το αποτύπωμά της στην κοινωνία και στο περιβάλλον, ο Λούης Ποχάνης υπογράμμισε πως όταν μια επιχείρηση προοδεύει, μαζί της αναπτύσσεται και εξελίσσεται ένα μικρό οικοσύστημα, δημιουργώντας πολλαπλά οφέλη για όλους.

«Τοποθετώντας όλα αυτά τα μικρά οικοσυστήματα μαζί», είπε, «δημιουργείται αυτό που ονομάζουμε επιχειρείν. Η ραχοκοκαλιά της κυπριακής οικονομίας».

Αναφερόμενος ειδικότερα στα ΚΕΒΕ Business Leader Awards, ο Λούης Ποχάνης είπε πως πρόκειται για τη μεγάλη σύναξη του κυπριακού επιχειρείν, που εδώ και μια δεκαετία αποτελεί τον απόλυτο θεσμό αναγνώρισης της επιχειρηματικής ηγεσίας, επιβραβεύοντας την καινοτομία, την ηγεσία και τη διορατικότητα.

«Με ανάπτυξη 19% την τελευταία τριετία, την υψηλότερη κερδοφορία στον τομέα μας, πολύ υψηλά ποσοστά ικανοποίησης πελατών, δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε και φέτος εδώ παρουσιάζοντας με περηφάνεια τα ΚΕΒΕ Business Leader Awards», τόνισε, για να υπογραμμίσει πως οι Γενικές Ασφάλειες εδώ και πάνω από 70 χρόνια αποτελούν ένα οργανισμό που παραμένει ανθεκτικός και αναπτύσσεται με βιώσιμο τρόπο εν μέσω πρωτοφανών προκλήσεων και ευρισκόμενος πάντα δίπλα στους πελάτες του και στην ευρύτερη κοινωνία.

Διαβάστε πιο κάτω αυτούσιο τον χαιρετισμό του εκτελεστικού προέδρου των Γενικών Ασφαλειών, Λούη Ποχάνη:

Εξοχότατε Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας,

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι,

Στη γεμάτη αβεβαιότητα εποχή που ζούμε, καθίσταται ακόμα πιο σημαντικό να αναγνωρίζουμε και να επιβραβεύουμε όσους εντοπίζουν εγκαίρως τις προκλήσεις, τις μελετούν και λαμβάνουν εκείνες τις αποφάσεις οι οποίες θα θωρακίσουν τις επιχειρήσεις τους.

Στις Γενικές Ασφάλειες κατέχουμε μία σφαιρική εικόνα του τι έστι επιχειρηματικότητα στην Κύπρο. Μία επιχείρηση δεν είναι απλώς οι πωλήσεις και η κερδοφορία της. Είναι οι άνθρωποί της, οι συνεργάτες και οι πελάτες της. Είναι το αποτύπωμά της στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Όταν μια επιχείρηση προοδεύει, μαζί της αναπτύσσεται και εξελίσσεται ένα μικρό οικοσύστημα δημιουργώντας πολλαπλά οφέλη για όλους. Τοποθετώντας όλα αυτά τα μικρά οικοσυστήματα μαζί, δημιουργείται αυτό που ονομάζουμε επιχειρείν. Η ραχοκοκαλιά της κυπριακής οικονομίας.

Οι Γενικές Ασφάλειες εδώ και πάνω από 70 χρόνια αποτελούν ένα οργανισμό που παραμένει ανθεκτικός και αναπτύσσεται με βιώσιμο τρόπο εν μέσω πρωτοφανών προκλήσεων και ευρισκόμενος πάντα δίπλα στους πελάτες του και στην ευρύτερη κοινωνία.

Τα τελευταία χρόνια επενδύουμε σημαντικά στη ψηφιακή μεταμόρφωση του οργανισμού και στη βιώσιμη ανάπτυξή του, συμβαδίζοντας με τις διεθνείς τάσεις αλλά και τις απαιτήσεις των πελατών μας δημιουργώντας νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται στα σύγχρονα δεδομένα.

Έτσι, με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών καλύπτουμε τις ανάγκες περισσότερων από 100.000 ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων.

Με ανάπτυξη 19% την τελευταία τριετία, την υψηλότερη κερδοφορία στον τομέα μας, πολύ υψηλά ποσοστά ικανοποίησης πελατών, δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε και φέτος εδώ παρουσιάζοντας με περηφάνεια τα ΚΕΒΕ Business Leader Awards.

Τη μεγάλη σύναξη του κυπριακού επιχειρείν που εδώ και μια δεκαετία αποτελεί τον απόλυτο θεσμό αναγνώρισης της επιχειρηματικής ηγεσίας επιβραβεύοντας την καινοτομία, την ηγεσία και τη διορατικότητα.

Αγαπητοί φίλοι,

Δεν είναι τυχαίο που η χώρα μας κατορθώνει να καταγράφει ιδιαίτερα θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης σε πολύ δύσκολους καιρούς. Κατά κύριο λόγο οφείλεται σε επιχειρηματίες όπως αυτούς που θα βραβευθούν απόψε, αλλά και σε όλους εσάς που διαρκώς προσπαθείτε για το καλύτερο. Χωρίς επιχειρηματικότητα δεν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη, χωρίς εξέλιξη δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες, αλλά και στο ΚΕΒΕ γι’ αυτήν την πρωτοβουλία που πλέον αποτελεί θεσμό.

Ευχαριστώ.

  • 10α ΚΕΒΕ Βusiness Leader Awards παρουσιάζουν οι Γενικές Ασφάλειες με Χρυσό Χορηγό την Parimatch, Αργυρούς Χορηγούς τα καταστήματα Σκλαβενίτης και τη Monjasa και Χορηγούς Επικοινωνίας το Omega Channel και το περιοδικό IN Business.

Δειτε Επισης

Τρία χρόνια Capacitor Partners: Επέκταση σε νέες αγορές και υπηρεσίες
Ο όμιλος Υπεραγορών MAS φέρνει στους μικρούς αγωνιστές τη χαρά, με χρώματα αγάπης
Η Harman Kardon παρουσίασε στο κοινό των Αρχιτεκτονικών Βραβείων τα νέα της ηχεία
Πνευματικά Δικαιώματα: Τα κριτήρια που καθορίζουν τις αμοιβές
DHD Insurance: Ενημερωτική ημερίδα για την αξιολόγηση κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις
Αμοιβές καλλιτεχνών: Έτοιμα τα μαγαζιά να συνεργαστούν-Ποιες οι κόκκινες γραμμές
Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν
Το ARIS A Really Inspiring Space υποδέχεται την XM ως χορηγός