10α ΚΕΒΕ Business Leader Awards: Βραβείο στους Γιώργο και Παντελή Λεπτό

Βραβείο «Business Leader» στους συμπροέδρους του Ομίλου Εταιρειών Λεπτός, Γιώργο Λεπτό και Παντελή Λεπτό, απονεμήθηκε από κοινού στο πλαίσιο των 10ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards.

Οι κ.κ. Γιώργος Λεπτός και Παντελής Λεπτός απέσπασαν από κοινού το βραβείο στην κατηγορία «Ακίνητα/Κατασκευές/Ανάπτυξη Γης».

  • Γιώργος Λεπτός, Συμπρόεδρος, Όμιλος Εταιρειών Leptos

Η πορεία του Γιώργου Λεπτού ως ηγέτη εκτείνεται σε μια μακρά διαδρομή, που περιλαμβάνει σταθμούς-ορόσημα με αφετηρία το Πανεπιστήμιο Kings College του Λονδίνου απ’ όπου απέκτησε πτυχίο πολιτικού μηχανικού.

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο American University, Washington DC. Σήμερα, είναι εκτελεστικός συμπρόεδρος του Ομίλου Λεπτός, πρόεδρος των Δ.Σ. της Πανδώρα Επενδύσεις Δημόσια, του Πανεπιστημίου Νεάπολις και του Νοσοκομείου Ίασις και εκτελεστικός πρόεδρος ή αντιπρόεδρος σε άλλες εταιρείες του ομίλου.

Στο πλαίσιο της ενασχόλησής του με τα κοινά είναι μέλος του ΚΕΒΕ, όπου διετέλεσε αντιπρόεδρος, του ΕΒΕ Πάφου του οποίου ήταν πρόεδρος για έξι χρόνια, του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων, του Κυπρo-Ιορδανικού και του Κυπρο-Σαουδαραβικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Πάφου.

  • Παντελής Λεπτός, Συμπρόεδρος, Όμιλος Εταιρειών Leptos

Με πολύτιμα εφόδια το πτυχίο πολιτικού μηχανικού και το μεταπτυχιακό στο international finance, trade and shipping από το City University, ο Παντελής Λεπτός άρχισε το επαγγελματικό του ταξίδι στον Όμιλο Εταιρειών Leptos, όπου είναι σήμερα συμπρόεδρος.

Mέσα από μια πορεία σταθερής ανάπτυξης, ο όμιλος έχει κατακτήσει ηγετική θέση σε διάφορους τομείς, όπως στην ανάπτυξη γης, τον τουρισμό, τις επενδύσεις, την υγεία και την εκπαίδευση.

Λόγω του μεγάλου φάσματος δραστηριοτήτων του ομίλου, ο κ. Λεπτός υπηρετεί επί σειρά ετών σε ηγετικές θέσεις πολλών διοικητικών συμβουλίων, όπως στην προεδρία της δημόσιας εταιρείας Leptos Calypso Hotels και στην αντιπροεδρία της Πανδώρα Επενδύσεις Δημόσια.

Επίσης, είναι επίτιμος πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών και Επίτιμος Πρόξενος της Τζαμάικα στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

Οι μεταβλητές που καθορίζουν την στρατηγική των ξενοδοχείων στην Κύπρο-Γεωπολιτικά, οικονομία, περιβάλλον
Στέλλα Μιχαηλίδου: Σοβαρή υποστελέχωση του Γραφείου-Στο έλεος της γραφειοκρατίας και των κανονισμών
Στη Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου το βραβείο Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αυτή είναι η πρόταση του ΑΚΕΛ για επιβολή τέλους 5% επί των απροσδόκητων κερδών των τραπεζών
Το... τερματίζουν οι Κινέζοι για την πλωτή μονάδα-Οι ισχυρισμοί CMC για το FSRU και ποια η πραγματικότητα
Όλες οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της Τρ. Κύπρου-Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανά ψήφισμα
Επανεκλογή Τάκη Αράπογλου στην προεδρία-Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου
Έκπληκτη η ΕΤΥΦΑ, απορρίπτει ισχυρισμούς της κινεζικής CMC: «Δεν θα την ακολουθήσουμε στην παραπλάνηση»
Πάνος Πέτρου: Αυτοί είναι οι στρατηγικοί στόχοι για διασφάλιση της ποιότητας στο ΓεΣΥ