Το Beauty Line επιστρέφει δυναμικά στη λεωφόρο Μακαρίου-Ορόσημο εξέλιξης για το brand

Στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία επιστρέφει δυναμικά το Beauty Line, ανοίγοντας τις πόρτες του στις 2 Νοεμβρίου, μία μέρα ιδιαίτερα σημαντική και ταυτόχρονα συμβολική.

Το άνοιγμα του συγκεκριμένου καταστήματος αποτελεί ορόσημο εξέλιξης για το brand, καθώς σηματοδοτεί μια καινούργια πορεία, μια πολύμορφη σχέση με τους πελάτες του και, ευρύτερα, την κοινωνία.

Λίγες μέρες μετά το άνοιγμα του 15ου καταστήματος των Holland & Barrett Κύπρου στη λεωφόρο Μακαρίου, ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ ενδυναμώνει περαιτέρω την παρουσία του στην κομβική εμπορική οδό της πρωτεύουσας, επιστρέφοντας ουσιαστικά στην αρχή της ιστορίας του, εκεί όπου το 1999 λειτούργησε το πρώτο κατάστημα concept Beauty Line.

Καινούργιο όραμα, νέα εταιρική ταυτότητα
Δεν πρόκειται για το άνοιγμα απλώς ενός νέου καταστήματος, καθώς αποκαλύπτεται το νέο όραμα των Beauty Line, η νέα εταιρική του ταυτότητα και η νέα εμπειρία πελάτη, που θα χαρακτηρίζει την ισχυρή σύνδεση εμπιστοσύνης που δημιουργεί μαζί του.

Η μάρκα εξελίσσεται και επαναπροσδιορίζει την έννοια της ομορφιάς. Σκοπός είναι η ενδυνάμωση της σύγχρονης γυναίκας και η ανάδειξη της γυναικείας ομορφιάς σε όλες της τις εκφάνσεις.

Τι θα περιλαμβάνει
Το νέο, πρωτοποριακό, κατάστημα Beauty Line στη λεωφόρο Μακαρίου, έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει την εξερεύνηση και τον πειραματισμό των πελατών, μέσα σε ένα περιβάλλον εξατομικευμένης προσέγγισης των αναγκών τους.

Προσφέρει μια μοναδική βιωματική εμπειρία, με τη φροντίδα και την καθοδήγηση των εξειδικευμένων συμβούλων ομορφιάς.

Στο νέο κατάστημα οι πελάτες θα μπορούν να ανακαλύψουν μια εκτεταμένη γκάμα προτάσεων, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο μακιγιάζ και περιλαμβάνει: Προϊόντα για την περιποίηση δέρματος, αρώματα, περιποίηση μαλλιών και εργαλεία ομορφιάς, καλύπτοντας διάφορα γούστα και προτιμήσεις.

Με ένα μείγμα από γνωστές και ανερχόμενες μάρκες, οι πελάτες του Beauty Line θα μπορούν με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού, να δοκιμάσουν και να επιλέξουν προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό τους. Με λύσεις για κάθε προσωπικότητα, στυλ και διάθεση!

Η παρουσία Beauty Line και Ομίλου Χ.Α. Παπαέλληνας στη Μακαρίου
Η παρουσία των Beauty Line στο κέντρο της πόλης, αναμφίβολα συμβάλλει στην εμπορικότητα και στη ζωντάνια του. Ειδικά στη λεωφόρο Μακαρίου, όπου το 1999 άνοιξε το πρώτο κατάστημα concept Beauty Line.

Τώρα λοιπόν το κατάστημα Beauty Line και ο Όμιλος Χ.Α. Παπαέλληνας επιστρέφουν στην αρχή της ιστορίας τους και γράφουν μία νέα σελίδα.

Ουσιαστικά, ανοίγει κάτι περισσότερο από ένα νέο κατάστημα, δημιουργώντας μια νέα εμπειρία που στόχος είναι να εμπνεύσει και να δυναμώσει κάθε γυναίκα, αναδεικνύοντας κάθε πτυχή της εσωτερικής και εξωτερικής της ομορφιάς.

Αυτή η πρωτοποριακή προσέγγιση αναμένεται να προσδώσει νέο δυναμισμό στο κέντρο της Λευκωσίας.

Δειτε Επισης

Οι οικονομικές επιπτώσεις της εισβολής και ο σημαντικός ρόλος της ΚΤΚ για την ανοικοδόμηση από τα ερείπια
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού GOLD: The 12th Invest Cyprus International Investment Awards
Bege: Ο νέος γαστρονομικός προορισμός του St Raphael Resort & Marina
«Να μην χρειαστεί να διακόψουμε την σύμβαση...»Ψάχνουν φως στο τούνελ του δρόμου Πάφου-Πόλεως Χρυσοχούς
Το σκληρό μέτρο που αποφεύγεται και πώς θα παρακολουθούνται οι μισθοί στην οικοδομική βιομηχανία
Μία lady για ένα SIR-H BENTLEY Cyprus μετέφερε τον Sir Tom Jones στην Κύπρο
Τι προνοεί η μεσολαβητική πρόταση Παναγιώτου για την οικοδομική βιομηχανία-Αναμένει απαντήσεις μέχρι την Τετάρτη
Δεν πιάνουν τα αεροδρόμια της Κύπρου τα... κενά αέρος λόγω Microsoft-Πιθανές καθυστερήσεις αφίξεων
Στα χέρια των κοινωνικών εταίρων η μεσολαβητική πρόταση Παναγιώτου για την οικοδομική βιομηχανία
Ανδρέας Αλέξη: Οι επιπτώσεις στην οικονομία από την γήρανση του πληθυσμού και οι επείγουσες μεταρρυθμίσεις