Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Το Beauty Line επιστρέφει δυναμικά στη λεωφόρο Μακαρίου-Ορόσημο εξέλιξης για το brand

Στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία επιστρέφει δυναμικά το Beauty Line, ανοίγοντας τις πόρτες του στις 2 Νοεμβρίου, μία μέρα ιδιαίτερα σημαντική και ταυτόχρονα συμβολική.

Το άνοιγμα του συγκεκριμένου καταστήματος αποτελεί ορόσημο εξέλιξης για το brand, καθώς σηματοδοτεί μια καινούργια πορεία, μια πολύμορφη σχέση με τους πελάτες του και, ευρύτερα, την κοινωνία.

Λίγες μέρες μετά το άνοιγμα του 15ου καταστήματος των Holland & Barrett Κύπρου στη λεωφόρο Μακαρίου, ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ ενδυναμώνει περαιτέρω την παρουσία του στην κομβική εμπορική οδό της πρωτεύουσας, επιστρέφοντας ουσιαστικά στην αρχή της ιστορίας του, εκεί όπου το 1999 λειτούργησε το πρώτο κατάστημα concept Beauty Line.

Καινούργιο όραμα, νέα εταιρική ταυτότητα
Δεν πρόκειται για το άνοιγμα απλώς ενός νέου καταστήματος, καθώς αποκαλύπτεται το νέο όραμα των Beauty Line, η νέα εταιρική του ταυτότητα και η νέα εμπειρία πελάτη, που θα χαρακτηρίζει την ισχυρή σύνδεση εμπιστοσύνης που δημιουργεί μαζί του.

Η μάρκα εξελίσσεται και επαναπροσδιορίζει την έννοια της ομορφιάς. Σκοπός είναι η ενδυνάμωση της σύγχρονης γυναίκας και η ανάδειξη της γυναικείας ομορφιάς σε όλες της τις εκφάνσεις.

Τι θα περιλαμβάνει
Το νέο, πρωτοποριακό, κατάστημα Beauty Line στη λεωφόρο Μακαρίου, έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει την εξερεύνηση και τον πειραματισμό των πελατών, μέσα σε ένα περιβάλλον εξατομικευμένης προσέγγισης των αναγκών τους.

Προσφέρει μια μοναδική βιωματική εμπειρία, με τη φροντίδα και την καθοδήγηση των εξειδικευμένων συμβούλων ομορφιάς.

Στο νέο κατάστημα οι πελάτες θα μπορούν να ανακαλύψουν μια εκτεταμένη γκάμα προτάσεων, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο μακιγιάζ και περιλαμβάνει: Προϊόντα για την περιποίηση δέρματος, αρώματα, περιποίηση μαλλιών και εργαλεία ομορφιάς, καλύπτοντας διάφορα γούστα και προτιμήσεις.

Με ένα μείγμα από γνωστές και ανερχόμενες μάρκες, οι πελάτες του Beauty Line θα μπορούν με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού, να δοκιμάσουν και να επιλέξουν προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό τους. Με λύσεις για κάθε προσωπικότητα, στυλ και διάθεση!

Η παρουσία Beauty Line και Ομίλου Χ.Α. Παπαέλληνας στη Μακαρίου
Η παρουσία των Beauty Line στο κέντρο της πόλης, αναμφίβολα συμβάλλει στην εμπορικότητα και στη ζωντάνια του. Ειδικά στη λεωφόρο Μακαρίου, όπου το 1999 άνοιξε το πρώτο κατάστημα concept Beauty Line.

Τώρα λοιπόν το κατάστημα Beauty Line και ο Όμιλος Χ.Α. Παπαέλληνας επιστρέφουν στην αρχή της ιστορίας τους και γράφουν μία νέα σελίδα.

Ουσιαστικά, ανοίγει κάτι περισσότερο από ένα νέο κατάστημα, δημιουργώντας μια νέα εμπειρία που στόχος είναι να εμπνεύσει και να δυναμώσει κάθε γυναίκα, αναδεικνύοντας κάθε πτυχή της εσωτερικής και εξωτερικής της ομορφιάς.

Αυτή η πρωτοποριακή προσέγγιση αναμένεται να προσδώσει νέο δυναμισμό στο κέντρο της Λευκωσίας.

Δειτε Επισης

Οι αυξημένες εισαγωγές εκτίναξαν το εμπορικό έλλειμμα στα €7,28 δισ.
Η Bionic φέρνει τη μαγεία των δώρων με απίστευτες προσφορές
Βασίλης Φουρλής: Πολύ σημαντική αγορά για τον όμιλο Fourlis η Κύπρος-Είμαστε σε φάση ισχυροποίησης
E-kalathi: Τα επόμενα βήματα και πότε τίθεται σε εφαρμογή η ψηφιακή πλατφόρμα
Χαιρετίζει για το «e-kalathi» το Υπ. Εμπορίου-«H ψήφιση του νομοσχεδίου αποτελεί μια πολύ θετική εξέλιξη»
Στα χέρια των καταναλωτών το e-kalathi με ομόφωνη ψήφιση από τη Βουλή-Τι προβλέπει ο νόμος
Αυξήσεις σε 41 προϊόντα/υπηρεσίες, άλμα 36% στην τιμή της πατάτας
Ανέβασε ταχύτητα η αγορά οχημάτων... Εκτοξεύθηκαν οι εγγραφές
Mallouppas & Papacostas: Η Baker Tilly ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας για απόκτηση έως και του 100%
Mall Gift Card: Το ιδανικό επιχειρηματικό δώρο από το Mall of Cyprus και το Mall of Engomi