powered by

Altamira Real Estate: Μεγάλο βιομηχανικό τεμάχιο στο Δάλι, ιδανικό για ανέγερση αποθηκών

Σε μια εποχή που η επενδυτική αξία των βιομηχανικών τεμαχίων αυξάνεται, η Altamira Real Estate παρουσιάζει μια μοναδική ευκαιρία στο Δάλι. Πιο συγκεκριμένα, η συνεχής ανάγκη για αποθήκευση εμπορευμάτων, καθώς και η νέα τάση των «dark stores» στο εμπόριο, αυξάνουν τη ζήτηση για τεμάχια που μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλης έκτασης βιομηχανικές αποθήκες.

Με γνώμονα την παραπάνω τάση στην κυπριακή αγορά, η Altamira Real Estate, αντιπροσωπεύοντας τη μεγαλύτερη πλατφόρμα ακινήτων της Κύπρου, διαθέτει προς πώληση στην ενδεικτική τιμώ του €1.300.000, ένα επιβλητικό βιομηχανικό τεμάχιο, το οποίο είναι ιδανικό για στέγαση αποθηκευτικών χώρων.

Πρόκειται για ολόκληρο μερίδιο βιομηχανικού χωραφιού, συνολικού εμβαδού 24.709 τ.μ., το οποίο με τη μετατροπή του σε οικόπεδο θα διαθέτει αξιοποιήσιμο εμβαδόν περί τα 17.841 τ.μ.. Το οικόπεδο εμπίπτει στη Βιομηχανική Ζώνη Βα3, με ποσοστό κάλυψης 50% και Συντελεστή Δόμησης 100%, όντας κατάλληλο να χωροθετήσει αποθήκες συνολικής έκτασης πέραν των 15.000 τ.μ..

Τοποθετημένο σε μια κεντρική θέση, εντός της Βιομηχανικής Περιοχής του Δήμου Ιδαλίου, πλησίον των οδών Τεύκρου Άνθια και Σμύρνης, το τεμάχιο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις, καθώς και στο κέντρο της Λευκωσίας. Σε κοντινή απόσταση εντοπίζονται παρόμοιες εγκαταστάσεις και βιομηχανικές αποθήκες διαφόρων εταιρειών.

photo2

Περαιτέρω στην επενδυτική αξία του ακινήτου συμβάλλει η τοποθεσία του, καθώς η βιομηχανική περιοχή του Δήμου Ιδαλίου είναι αρκετά δραστήρια, με διαχρονικά υψηλή ζήτηση λόγω της εγγύτητάς της στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τις μεταφορές εμπορευμάτων από και προς το Λιμάνι Λεμεσού αλλά και σε κέντρα διανομής.

Το προς πώληση τεμάχιο παρουσιάζει σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα ακίνητα που πωλούνται στην περιοχή, σηματοδοτώντας μια ιδανική επενδυτική ευκαιρία. Το γεγονός ότι πρόκειται για ολόκληρο το μερίδιο, διασφαλίζει στον ιδιοκτήτη πλήρη έλεγχο και επιλογές ανάπτυξής του σε μια ή περισσότερες αποθήκες, προσφέροντας έτσι ευελιξία χωροθέτησης. Μετά την οικοπεδοποίησή του, το χωράφι θα διαθέτει μεγάλο πρόσωπο στον δρόμο και από τις τρεις πλευρές του, στοιχείο το οποίο προσφέρει ελευθερία επιλογών για τους χώρους φορτοεκφόρτωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας στο 8000 8200, χωρίς χρέωση.

Δειτε Επισης

High level φόρουμ και ώθηση στη δυναμική πορεία των επιχειρηματικών σχέσεων Κύπρου-Ινδίας από Χριστοδουλίδη και Μόντι
Τεχνολογία και καινοτομία στο επίκεντρο της διμερούς ατζέντας με Μόντι-Οι προτάσεις στο τραπέζι για συνεργασία
Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού GOLD: Η Λεμεσός ως μια πόλη συνώνυμο της φιλοδοξίας και της δυναμικής εξέλιξης
Η CPO φέρνει την Korres στο Mall of Cyprus-Ποιο είναι το ελληνικό brand που κατέφθασε στο εμπορικό κέντρο
Όμιλος Λεπτός: Οι εξαιρετικές επιδόσεις της αγοράς ακινήτων και η Κύπρος ως ασφαλές λιμάνι εν μέσω αβεβαιότητας
Όλα τα αναγκαία μέτρα στα αεροδρόμια, διευθετήθηκε το θέμα της διαμονής για όλους...Η αξιολόγηση του ΣΕΑ
Αλ. Ιωσηφίδης: Ανήσυχη η ναυτιλιακή κοινότητα της Κύπρου-Τα στενά του Ορμούζ και τι θα δημιουργούσε μια πετρελαϊκή κρίση
Ελληνική και Eurobank Κύπρου γίνονται ένα και επαναδιαμορφώνουν τον τραπεζικό χάρτη-Τι αλλάζει για τους πελάτες
Βρίσκει κλειστές πόρτες από τις τράπεζες για δάνειο ο ΑΔΜΗΕ-Ζητά ανάκτηση €250 εκατ. για να συνεχiστει ο GSI
Η συμφόρηση αεροσκαφών στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου... Αποβιβάστηκαν συνολικά 2427 επιβάτες (pics&vid)