Powered by

Gloria Jean’s Coffees: Μεγάλο comeback του brand με αναβάθμιση των καταστημάτων σε όλες τις πόλεις

Η αλυσίδα Gloria Jean’s Coffees που λειτουργεί στην Κύπρο από το 2007, προχωρεί με σημαντική ανακαίνιση στα κύρια καταστήματά της, ανανεώνοντας και αναβαθμίζοντας, τόσο την εμφάνιση όσο και τον καφέ της μαζί με νέο εξοπλισμό, νέα χαρμάνια και μεγάλη ποικιλία σνακς.

Η αλυσίδα, η οποία λειτουργεί 11 καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Αγία Νάπα, εξαγοράστηκε πρόσφατα από τον Όμιλο Λανίτη και ετοιμάζει μεγάλο comeback του brand, βάζοντας ήδη σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα αναβάθμισης των καταστημάτων της σε όλες τις πόλεις, το οποίο θα διαρκέσει μερικούς μήνες, ξεκινώντας με το κατάστημα των Φοινικούδων στην Λάρνακα και το «flagship store» στην Έγκωμη, Λευκωσία.

Ακολουθώντας τις προδιαγραφές της διεθνούς αλυσίδας, τόσο η εικόνα όσο και ο εξοπλισμός των καταστημάτων θα αναβαθμιστούν, μαζί με ανανεωμένα single origins και blends καφέ.

Αυτό που θα παραμείνει το ίδιο, σύμφωνα με την αλυσίδα, είναι το φιλικό περιβάλλον και η προτεραιότητα στην άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Δειτε Επισης

Χ. Παπαχαραλάμπους: Πώς η Κύπρος θα μετατραπεί σε ολόχρονο προορισμό και ο στόχος για τουρισμό από ΗΠΑ και Ινδία
Κ. Κουμής: Αξιοσημείωτες επιδόσεις στις ειδικές μορφές τουρισμού-«Κλειδί» για επιμήκυνση τουριστικής περιόδου
Αποδίδουν καρπούς οι προσπάθειες της Hermes για επέκταση της συνδεσιμότητας της Κύπρου...Οι νέες αγορές-στόχοι
Αυξημένες οι αφίξεις και οι διανυκτερεύσεις σε τουριστικά καταλύματα της Ελλάδας τον Φεβρουάριο
Τα Coffeehouse παρουσιάζουν το νέο 100% Arabica Specialty Blend
Επέστρεψε πλήρως ανακαινισμένο το Yianna Marie στον Πρωταρά
Ανοίγει ο εξωτερικός χώρος του La Petite Maison στο Parklane-Επίσημο opening με ένα μοναδικό πάρτι
Η ΕΤΑΠ επαναφέρει για το επόμενο δίμηνο τη δωρεάν εκδρομή στον Ακάμα
Ονειρεμένες βραδιές στο Anaïs Restaurant & Bar του City of Dreams Mediterranean
Οδικός χάρτης Wizz Air για επίτευξη μηδενικού ανθρακικού αποτυπώματος-Ρεαλιστική προσέγγιση βασισμένη στα τρία «F»