«Telethon Christmas Symphony» από το TELETHON και την Ελληνική Τράπεζα

Το TELETHON σε συνεργασία με την Ελληνική Τράπεζα, παρουσιάζουν το φιλανθρωπικό κονσέρτο, «Telethon Christmas Symphony», με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών. Η φιλανθρωπική εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου στις 20:00, στο κτήριο Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας στη Λευκωσία, και θα δώσει την ευκαιρία στους λάτρεις της μουσικής, να απολαύσουν μια ξεχωριστή βραδιά, με πλούσιο πρόγραμμα και μείγμα μελωδιών από διάφορα είδη τραγουδιών, όλα αρμονικά ενωμένα με αγαπημένα χριστουγεννιάτικα κλασικά κομμάτια.

Οι καλλιτέχνες Tatiana Stupak (πιάνο), Elena Soskova (σοπράνο), Olivera Rialas (βιολί), Yana-Valeriya Borrego Carbonel (φλάουτο) και Margarita Michaelova (σαξόφωνο), έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους δεκάδες εμφανίσεις σε σκηνές σε όλο τον κόσμο, θα παρουσιάσουν με τις εξαιρετικές τους ερμηνείες, μια προσεγμένη επιλογή από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του κινηματογράφου αλλά και της ελαφριάς τζαζ μουσικής.

Η προπώληση των εισιτηρίων (περιορισμένος αριθμός) για το «Telethon Christmas Symphony» έχει ξεκινήσει μέσω της πλατφόρμας www.soldoutticketbox.com, που προσφέρει τις υπηρεσίες της αφιλοκερδώς. Τα εισιτήρια διατίθενται προς €20 και όλα τα έσοδα θα δοθούν για στήριξη του φιλανθρωπικού θεσμού TELETHON.

Την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023, η δύναμη της μουσικής συναντά το πνεύμα της προσφοράς.

Για επιπρόσθετες πληροφορίες καλέστε στον αριθμό 97 960280.

Δειτε Επισης

Future Founders Academy: Υποστηρίζει και καθοδηγεί νέες ιδέες, προσφέροντας €25.000 στο ξεκίνημα
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Open day για σπουδές ιατρικής, οδοντιατρικής και κτηνιατρικής
Βράβευση και ξενάγηση μαθητών στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της Medicover Genetics
Η Nayia Morphi στο επίκεντρο της συζήτησης για το εταιρικό και φορολογικό πλαίσιο της Κύπρου
Εργαστήριο για παιδιά δημοτικού στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος-«Πώς το ΑΙ βοηθά στην εκμάθηση δύσκολων εννοιών»
Taming the AI Act: Στρατηγική συμμόρφωση χωρίς περιττές πολυπλοκότητες
Στέφανος Στεφάνου: Ο γενικός γραμματέας...εκτός πλαισίου
Μπαίνουν στα προγράμματα της ΑνΑΔ από τον Γενάρη του 2026 οι αγρότες-Χαιρετίζουν οι αγροτικές οργανώσεις
Το δεύτερο πακέτο τροποποιήσεων για την τοπική αυτοδιοίκηση-Σημαντικές βελτιώσεις για δήμους, ΕΟΑ και κοινότητες
ERB ASFALISTIKI: Στηρίζει την αριστεία και επιβραβεύει την πρωτιά