Sunset Gardens: Προσελκύει νεαρά ζευγάρια και επενδυτές - Πουλήθηκε το 70% του έργου

Αυξημένο ενδιαφέρον επιδεικνύουν επενδυτές και κυρίως νεαρά ζευγάρια για τα διαμερίσματα του Sunset Gardens, του πρώτου gated community της Λεμεσού και ενός από τα πιο βιώσιμα οικιστικά έργα της Κύπρου, το οποίο ανεγείρει η Imperio στην ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή της δυτικής Λεμεσού.

Από τα συνολικά 330 διαμερίσματα που περιλαμβάνει το Sunset Gardens, μέχρι στιγμής έχει πωληθεί πέραν του 70% της συνολικής ανάπτυξης, ποσοστό το οποίο αντιστοιχεί σε περισσότερες από 250 κατοικίες. Πλέον, παραμένει διαθέσιμος συγκεκριμένος αριθμός διαμερισμάτων, τα οποία βρίσκονται στην υπό ανέγερση, δυτική πλευρά του έργου.

Sunset Gardens - Phase B Construction

«Παρόλο που το Sunset Gardens είναι ένα έργο που απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες αγοραστών, εντούτοις παρατηρούμε ότι σε μεγάλο βαθμό έχει προσελκύσει νεαρά άτομα και επαγγελματίες, τα οποία αναζητούν μια υψηλής ποιότητας «πράσινη» κατοικία. Η ζήτηση για τα διαμερίσματα του Sunset Gardens είναι τόσο μεγάλη, ώστε μπορούμε να πούμε ότι η συγκεκριμένη ανάπτυξη αποτελεί μια ιδανική επιλογή», ανέφερε σε δήλωσή του ο CEO του Sunset Gardens, Νικόλας Αγιομαμίτης.

Οι εργασίες κατασκευής του Sunset Gardens, αναμένεται να περατωθούν στα τέλη του 2023. Η sold out πρώτη φάση του έργου, που αντιστοιχεί σε 100 διαμερίσματα στην ανατολική πλευρά της ανάπτυξης, έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί στους ιδιοκτήτες.

Η ανάπτυξη Sunset Gardens αποτελείται από 330 κατοικίες, κατανεμημένες σε μοντέρνου σχεδιασμού κτήρια τριών και τεσσάρων ορόφων, τα οποία περιβάλλονται από ένα ειδυλλιακό περιβάλλον πλημμυρισμένο από δέντρα, με πολυάριθμες εγκαταστάσεις και ανέσεις, όπως πισίνες, καφετέρια, business centre, πάρκο για σκύλους, γήπεδα τένις και μπάσκετ κ.α.

Ανάπτυξη πράσινου προφίλ

Το Sunset Gardens συνιστά πρότυπο πράσινης ανάπτυξης. Σχεδιάστηκε με πλήρη προσανατολισμό προς τη βιωσιμότητα και την αειφορία, ενώ καλύπτει τις ενεργειακές του ανάγκες σε ένα σημαντικό βαθμό από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Διαθέτει φωτοβολταϊκά, σύστημα επεξεργασίας και χρήσης του νερού για ύδρευση των χώρων πρασίνου, καθώς επίσης και σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων. Πρόκειται για μια από τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον οικιστικές αναπτύξει στην Κύπρο.

07-2023 - Sunset Gardens - pool

Επιπλέον το έργο, που πλαισιώνεται από 40,000 δέντρα και φυτά, συνδυάζει τις ευκολίες της διαμονής στην πόλη με τη ζωή σε ένα φυσικό περιβάλλον, προσφέροντας ψυχική ηρεμία και ευεξία στους κατοίκους και επισκέπτες του.

Σε πλεονεκτική τοποθεσία

Μεγάλο πλεονέκτημα για το έργο αποτελεί η τοποθεσία του. Βρίσκεται στην αναπτυσσόμενη περιοχή της δυτικής Λεμεσού, δίπλα από το πολυθεματικό θέρετρο City of Dreams Mediterranean, σε κοντινή απόσταση από το νέο Limassol Greens Golf Resort και το MyMall, μόλις ένα χιλιόμετρο από τη γνωστή και πολυσύχναστη παραλία Lady’s Mile και 10 χιλιόμετρα μακριά από το επιχειρηματικό και εμπορικό κέντρο της πόλης. Εξού και αποτελεί μια άκρως συμφέρουσα και δελεαστική επενδυτική επιλογή.

Sunset Gardens by Imperio_1 bedlv - 3

Για ολιγοήμερες διακοπές

Πέραν από τους ενοίκους, διαμονή στο πράσινο στολίδι της δυτικής Λεμεσού μπορούν να απολαύσουν και επισκέπτες της πόλης. Από τον περασμένο Μάρτιο, τέθηκε σε λειτουργία η υπηρεσία βραχυπρόθεσμης διαμονής Sunset Stays, προσελκύοντας Κύπριους και ξένους επισκέπτες, οι οποίοι επιθυμούν να συνδυάσουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους στη Λεμεσό με την εμπειρία της διαμονής σε ένα από τα πιο σύγχρονα και βιώσιμα οικιστικά έργα της Κύπρου.

Για σκοπούς βραχυπρόθεσμης ενοικίασης διατίθεται αριθμός διαμερισμάτων ενός ή δύο υπνοδωματίων. Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης των εργασιών κατασκευής του έργου Sunset Gardens στα τέλη του 2023, η υπηρεσία Sunset Stays θα διευρυνθεί με την προσθήκη επιπλέον διαμερισμάτων.

Αν και λειτουργεί μόλις λίγους μήνες, η υπηρεσία Sunset Stays έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον τομέα της φιλοξενίας, προσελκύοντας επισκέπτες, μεταξύ άλλων από την Κύπρο, το Ισραήλ, τον Λίβανο και τη Ρωσία. Πρόκειται κυρίως για ζευγάρια, οικογένειες με παιδιά, ενώ στους επισκέπτες περιλαμβάνονται επίσης και επιχειρηματίες.

Sunset Gardens - Entrance Square

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας