Μαρίνα Αγίας Νάπας: Γεμίζει ο ανατολικός πύργος-Βρήκαν ιδιοκτήτη πέραν του 90% των διαμερισμάτων (pics)

Στολίδι και με αρκετές πρωτιές στην Μεσόγειο χαρακτηρίζεται η Μαρίνα Αγίας Νάπας, με τους πρώτους ιδιοκτήτες του μοναδικού περιστρεφόμενου Ανατολικού Πύργου, να απολαμβάνουν ήδη από τις αρχές Σεπτεμβρίου την ποιότητα και πολυτέλεια του χώρου και ολόκληρου του έργου.

Ο πρώτος πύργος έχει ολοκληρωθεί και οι παράγοντες του έργου δηλώνουν περήφανοι για την υλοποίηση του project.

H παράδοση στους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων του περιστρεφόμενου Ανατολικού Πύργου έχει ξεκινήσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου και πέραν του 90% των διαμερισμάτων έχει πωληθεί, όπως ανέφερε κατά την εναρκτήρια ομιλία του ο CEO του Ομίλου εταιρειών Καραμοντάνη και της M.M. Makronisos Marina Ltd, Σταύρος Καραμοντάνης.

«Είναι μεγάλη μας τιμή για αυτό το αποτέλεσμα που έχουμε κάνει. Είμαι ειλικρινά πάρα πολύ χαρούμενος σήμερα, διότι δεν είναι ένα εύκολο να βλέπεις ένα έργο να κτίζεται από το 2016 και να κάνεις ένα πύργο ο οποίος είναι από τους 41 ‘στριφτούς’ πύργους στον κόσμο, να είσαι το νούμερο 24, και αυτός ο πύργος να είναι στην Κύπρο» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Καραμοντάνης.

karamontanis

Ανέφερε ακόμη ότι είναι μεγάλο επίτευγμα και «εμείς ως Κύπριοι πρέπει να είμαστε περήφανοι», ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν και εργάζονται πάνω σε αυτό το έργο. «Είναι πολύ συγκινητική μέρα για εμάς σήμερα, παρόλο που έχει εβδομάδες που βλέπω τον πύργο να λειτουργεί. Έχουμε δει τον κόσμο να μπαίνει στα σπίτια τους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που έχουμε κάνει», τόνισε.

Πρόσθεσε επίσης ότι την ερχόμενη άνοιξη αναμένονται να γίνουν και τα επίσημα εγκαίνια του Ανατολικού Πύργου.

Ο κ. Καραμοντάνης ευχαρίστησε και τους δύο κύριους μετόχους του έργου, Naguib Sawiris και την οικογένεια Καραμοντάνη, αλλά και την ORA Developers. Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα λέγοντας ότι «να είστε σίγουροι ότι η Marina και η ORA Developers θα έχουν συνέχεια στο νησί μας και ειδικότερα εδώ στην περιοχή».

filippou

Ακολούθως, ο διευθυντής & συνέταιρος της J.A. Philippou, Δρ. Παύλος Φιλίππου, αναφέρθηκε συνοπτικά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου, κυρίως από αρχιτεκτονικής πλευράς. Ο κ. Φιλίππου, εξήρε την ποιότητα και τις υψηλές προδιαγραφές του έργου.

antoniou

Τέλος, ο Γιάννης Αντωνίου, Sales Manager M.M.Makronisos Marina, μίλησε για την επιτυχία του έργου και τους στόχους που έθεσε η εταιρεία.

«Για πολλά χρόνια εργαστήκαμε για να υλοποιηθεί το έργο. Η αποστολή μας ήταν ξεκάθαρη. Να καταστεί η Μαρίνα Αγίας Νάπας, ο πρώτος προορισμός για σκάφη αναψυχής στην Μεσόγειο και η πρώτη επιλογή για ένοικους, ιδιοκτήτες σκαφών και για επισκέπτες», είπε.

Ο κ. Αντωνίου ανέφερε ότι το έργο έχει προσελκύσει πολλούς ξένους από το εξωτερικό, οι οποίοι έχουν εντυπωσιαστεί από το μέγεθος του. «Στην Μαρίνα Αγίας Νάπας, πρωταρχικός μας στόχος δεν είναι να προσφέρουμε μόνο ακίνητα, αλλά να προσφέρουμε την εμπειρία», τόνισε, για να υποδείξει ότι ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος, που δημιουργεί ευχάριστες εμπειρίες.

Προσθέτοντας στα όσα είχε αναφέρει νωρίτερα ο κ. Καραμοντάνης, ο κ. Αντωνίου, ανέφερε ότι οι ένοικοι ξεκίνησαν να μπαίνουν στα διαμερίσματα. «Έρχονται με διαφορετικό προγραμματισμό. Έρχονται για 2-3 μέρες και καταλήγουν να μένουν για 10 μέρες. Υπάρχει κόσμος που έμεινε πάνω από μήνα. Κι ο λόγος είναι ότι η όλη η εμπειρία είναι ευχάριστη. Κι από πλευράς κτιρίου και από πλευράς υπηρεσιών».

Ο Ανατολικός Πύργος απαρτίζεται από 95 μονάδες, σε 26 ορόφους. Πρόκειται για ευρύχωρα και πολυτελή διαμερίσματα ενός έως τεσσάρων υπνοδωματίων και ρετιρέ οροφοδιαμερίσματα στους δύο τελευταίους ορόφους, τα οποία διαθέτουν πανοραμική θέα 360 μοιρών.

Σε κάθε όροφο βρίσκονται 5, 4 ή 1 μονάδα, αναλόγως τη διαρρύθμιση. Υπάρχουν 10 είδη διαφορετικών μονάδων και όλα είναι μοναδικά, είτε με εσωτερική διαρρύθμιση που διαφοροποιεί το ένα διαμέρισμα από το άλλο, είτε η κλίση του είναι διαφορετική.

Τα διαμερίσματα, είναι ειδικά διαμορφωμένα, ώστε να διασφαλίζουν ότι όλοι οι χώροι διαβίωσης, συμπεριλαμβανομένων και των υπνοδωματίων, είναι προσανατολισμένοι προς τη θάλασσα και τις παρακείμενες παραλίες.

Με μοντέρνο και έξυπνο open plan σχεδιασμό, μεγιστοποιείται η διάχυση φυσικού φωτός, καθώς και η μαγευτική θέα. Ενδεικτικά, το σαλόνι έχει γυάλινες μπαλκονόπορτες που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ανοίγουν με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να ενώνεται ο χώρος του σαλονιού και της καλυμμένης βεράντας.

Λαμβάνοντας υπόψη τα υψηλότερα πρότυπα του σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, την άνεση, την ανθεκτικότητα και τη λειτουργικότητα, τα διαμερίσματα είναι σχεδιασμένα με υψηλής ποιότητας τεχνικές προδιαγραφές.

Η προέλευση των ιδιοκτητών

Όσον αφορά τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων αυτοί προέρχονται από 34 χώρες απ' όλες τις ηπείρους, δημιουργώντας ένα πολυεθνικό περιβάλλον, κάτι που ήταν και ένας από τους στόχους του έργου.

Ο κ. Αντωνίου τόνισε επίσης, ότι το έργο έχει αγκαλιαστεί από Κύπριους «και λόγω του σχεδιασμού και λόγω του όμορφου περιβάλλοντος, αλλά και του ότι παρουσιάσαμε ένα προϊόν, το οποίο ήταν πρωτοποριακό και σωστά κοστολογημένο, και με τις υπηρεσίες που χρειάζεται».

Οι ένοικοι, έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μια ευρεία γκάμα από αποκλειστικές υπηρεσίες στις εγκαταστάσεις του πύργου. Πιο συγκεκριμένα, ο 3ος όροφος διαθέτει πισίνα υπερχείλισης, cabanas και εξωτερικό μπαρ, με θέα το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου.

Επιπρόσθετα, έχουν στη διάθεσή τους ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και spa 400 τ.μ. Όντας στην καρδιά της εμπορικής ζώνης, οι κάτοικοι επωφελούνται επίσης από το ζωντανό περιβάλλον, τα επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, όπως η οικογένεια των Robuchon (L’Atelier, και Le Deli), το Riva Beachouse, τη Margherita Pizza Artigianale, το Sushi Yama και άλλα που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες και επισκέπτες της μαρίνας.

Ακολούθησε ξενάγηση στα διαμερίσματα του Ανατολικού Πύργου και το InBusinessNews σας παρουσιάζει εικόνες από τους χώρους:

marina ayias napas (1)

marina ayias napas (2)

marina ayias napas (3)

marina ayias napas (4)

marina ayias napas (5)

marina ayias napas (6)

marina ayias napas (7)

marina ayias napas (8)

marina ayias napas (9)

marina ayias napas (10)

marina ayias napas (11)

marina ayias napas (12)

marina ayias napas (13)

marina ayias napas (14)

marina ayias napas (15)

marina ayias napas (16)

marina ayias napas (17)

marina ayias napas (18)

marina ayias napas (19)

marina ayias napas (20)

marina ayias napas (21)

marina ayias napas (22)

marina ayias napas (24)

marina ayias napas (25)

Δειτε Επισης

Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Αυτοψία Βαφεάδη σε αναπτυξιακά έργα στην Πάφο-Οι διαφορές με την εταιρεία για τον δρόμο προς την Πόλη
Ρεκόρ στην αγορά κατοικίας-Το είδος και η αξία των διαμερισμάτων που προτιμώνται
Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο