Νέο υπερσύγχρονο κέντρο διανομής για την Christoudias Logistics

Tη λειτουργία ενός νέου υπερσύγχρονου κέντρου διανομής ανακοίνωσε η Christoudias Logistics.

Το νέο κέντρο διανομής βρίσκεται στην περιοχή Μοναγρούλι στην επαρχία Λεμεσού σε κομβικό σημείο, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στο οδικό δίκτυο.

Η αποθήκη έχει ύψος 12 μέτρα, προσφέροντας αρκετό χώρο για αποθήκευση. Η συνολική επιφάνεια αποθήκευσης ανέρχεται σε 5000 τετραγωνικά μέτρα, με δυνατότητα φιλοξενίας 5200 παλετοθέσεων.

Ο χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων κλειστής παρακολούθησης για την προστασία του.

Επιπλέον, διαθέτει συστήματα συναγερμού και πυρόσβεσης(sprinkler system) για την ασφάλεια των εργαζομένων και των αποθηκευμένων εμπορευμάτων.

Διαθέτει μεταλλικά ράφια αποθήκευσης για την αποτελεσματική τοποθέτηση των προϊόντων ενώ τα εποξικά πατώματα εξασφαλίζουν την αντοχή σε βαριά φορτία την ίδια ώρα που οι υδραυλικές ράμπες εκφόρτωσης επιτρέπουν γρήγορη και αποτελεσματική φορτοεκφόρτωση των προϊόντων.

Αυτά τα χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν όχι μόνο την αποτελεσματική διαχείριση των αποθηκευμένων προϊόντων, αλλά και την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του νέου κέντρου διανομής της εταιρείας Christoudias, το οποίο θα λειτουργεί σε εικοσιτετράωρη βάση.

Δειτε Επισης

LUNO Coffee: Επεκτείνει τη γκάμα του με νέα premium σειρά καψουλών
Σημαντικά αυξημένες οι πωλήσεις των καταστημάτων Jumbo στην Κύπρο τον Μάιο
Υπό νομοτεχνική επεξεργασία νομοθετήματα για λειτουργία γενικών καταστημάτων-Πότε θα κατατεθούν στη Βουλή
Κάθοδος CP Herbalist στη Λευκωσία-Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Όμιλος Παπαέλληνας: Ανέλαβε τη διανομή των προϊόντων αρτοζαχαροπλαστικής Johnsof στην κυπριακή αγορά
Παγωτά PAPAFiLiPOU: 60 χρόνια αγνό παγωτό
Ο Όμιλος BAT ενισχύει τη δέσμευσή του για πρόληψη της πρόσβασης ανηλίκων στα προϊόντα καπνού και νικοτίνης
Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ αφιερώνουν τον μήνα Ιούνιο στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό
Σημαντική ανακοίνωση από Πετρολίνα–Προσοχή σε παραπλανητικά μηνύματα
Έπεσε η αυλαία των συνεδριάσεων της ερευνητικής για τους takata-Το αργότερο μέχρι 12 Ιουλίου έτοιμο το πόρισμα