Ελληνική Τράπεζα: Στηρίζει σταθερά τους επιχειρηματικούς της πελάτες

Αυτό που χρειάζονται οι κυπριακές επιχειρήσεις, σε ένα ιδιαίτερα ασταθές οικονομικό περιβάλλον, είναι έναν σταθερό και αξιόπιστο συνεργάτη. Με πελατοκεντρική προσέγγιση σε όλες τις πτυχές του οργανισμού, η Ελληνική Τράπεζα στηρίζει τους επιχειρηματικούς της πελάτες, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες τους.

Για τις προκλήσεις της εποχής είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά, μαζί με μέλη της εκτελεστικής διοίκησης, κατά τη διάρκεια Business Networking Event στο City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό, όπου παραβρέθηκαν περισσότεροι από 350 πελάτες και συνεργάτες της τράπεζας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι δικτυώθηκαν και μοιράστηκαν εμπειρίες, τάσεις και ανησυχίες για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στον κλάδο δραστηριοτήτων τους.

Απευθυνόμενους στους επιχειρηματίες πελάτες ο μεταβατικός CEO της Ελληνικής Τράπεζας κ. Αντώνης Ρούβας υπογράμμισε τον καταλυτικό ρόλο των επιχειρήσεων στην οικονομία της χώρας. «Γνωρίζουμε καλά πόσο δύσκολο είναι το έργο σας σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον και πόσο σημαντικό είναι να έχετε έναν έμπιστο και σταθερό συνεργάτη.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΕΛΛΛΗΝΙΚΗ 1

Είμαστε δίπλα σας, με αναβαθμισμένα κανάλια ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης, εξειδικευμένες διευκολύνσεις για τους εταιρικούς πελάτες, με το πιο έμπειρο, καταρτισμένο και πολύ προσεκτικά επιλεγμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, και με υποστηρικτική διοίκηση και ΔΣ.», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Ανώτατος Διευθυντής Τραπεζικής, κ. Φοίβος Στασόπουλος, τόνισε ότι η Ελληνική Τράπεζα έχει υιοθετήσει την προσέγγιση “Customer First”! «Γίνεται μια συνεχής προσπάθεια να σας εξυπηρετήσουμε, όσο καλύτερα γίνεται, προσθέτοντας αξία και κτίζοντας διαχρονικές και αληθινές σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού, στα εύκολα και στα δύσκολα!

Θέλουμε να είμαστε η πρώτη και ιδανικά η μόνη σας επιλογή», ανέφερε υπογραμμίζοντας ότι αυτό φαίνεται και με αριθμούς από τα στοιχεία του νέου δανεισμού καθώς το πρώτο εξάμηνο του 2023 σημειώθηκε νέο μομέντουμ δανεισμού με καινούρια δάνεια ύψους €647 εκατ.. «Για εμάς η επιχείρησή σας είναι προσωπική μας υπόθεση», τόνισε.

ΦΟΙΒΟΣ ΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Στην Ελληνική Τράπεζα ο Τομέας Επιχειρήσεων είναι ένας σημαντικός πυλώνας της στρατηγικής της και θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί την κυπριακή οικονομία, τις μικρομεσαίες αλλά και τις μεγάλες επιχειρήσεις, ενισχύοντας συνεχώς την ταχύτητα και την ποιότητα της εξυπηρέτησης που προσφέρει.

Με πελατοκεντρική οργανωτική δομή η Ελληνική Τράπεζα καλύπτει πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του επιχειρηματικού της πελατολογίου. Βαδίζοντας παράλληλα με τις τεχνολογικές εξελίξεις, απλοποιεί και αυτοματοποιεί διαρκώς τις διαδικασίες της, επιδιώκοντας να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, γρήγορες απαντήσεις και ανταγωνιστικά προϊόντα.

Δειτε Επισης

Λουίς ντε Γκίντος: Στο ανώτατο όριο η κερδοφορία των ευρωπαϊκών τραπεζών-Θα αρχίσει να μειώνεται
Deutsche Bank: Ζημιές 143 εκατ. ευρώ το δεύτερο τρίμηνο του 2024
Η κατάσταση των ΜΕΔ στο τραπεζικό σύστημα της χώρας-Στα πόσα εκατ. τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια
Ντε Γκίντος (ΕΚΤ): Από Σεπτέμβριο οι αποφάσεις για τα επιτόκια
Ελληνική Τράπεζα: Έληξε η σύμβαση εργοδότησης του Oliver Gatzke
Απέρριψε έφεση εγγυητών σε δάνειο στη Λαϊκή Τράπεζα το Ανώτατο Δικαστήριο-Το σκεπτικό της απόφασης
Καζιμίρ (ΕΚΤ): Μην έχετε δεδομένες τις δύο μειώσεις επιτοκίων φέτος
Τράπεζα Κύπρου: Εφαρμόζει πρώτη τις άμεσες μεταφορές χρημάτων σε πραγματικό χρόνο
Μαχλούφ (ΕΚΤ): Δεν βιαζόμαστε για μια νέα μείωση στα επιτόκια
Στη συνεδρία της ΕΚΤ τον Σεπτέμβριο η προσοχή επενδυτών και αποταμιευτών για μείωση επιτοκίων