Ελληνική Τράπεζα: Στηρίζει σταθερά τους επιχειρηματικούς της πελάτες

Αυτό που χρειάζονται οι κυπριακές επιχειρήσεις, σε ένα ιδιαίτερα ασταθές οικονομικό περιβάλλον, είναι έναν σταθερό και αξιόπιστο συνεργάτη. Με πελατοκεντρική προσέγγιση σε όλες τις πτυχές του οργανισμού, η Ελληνική Τράπεζα στηρίζει τους επιχειρηματικούς της πελάτες, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες τους.

Για τις προκλήσεις της εποχής είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά, μαζί με μέλη της εκτελεστικής διοίκησης, κατά τη διάρκεια Business Networking Event στο City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό, όπου παραβρέθηκαν περισσότεροι από 350 πελάτες και συνεργάτες της τράπεζας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι δικτυώθηκαν και μοιράστηκαν εμπειρίες, τάσεις και ανησυχίες για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στον κλάδο δραστηριοτήτων τους.

Απευθυνόμενους στους επιχειρηματίες πελάτες ο μεταβατικός CEO της Ελληνικής Τράπεζας κ. Αντώνης Ρούβας υπογράμμισε τον καταλυτικό ρόλο των επιχειρήσεων στην οικονομία της χώρας. «Γνωρίζουμε καλά πόσο δύσκολο είναι το έργο σας σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον και πόσο σημαντικό είναι να έχετε έναν έμπιστο και σταθερό συνεργάτη.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΕΛΛΛΗΝΙΚΗ 1

Είμαστε δίπλα σας, με αναβαθμισμένα κανάλια ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης, εξειδικευμένες διευκολύνσεις για τους εταιρικούς πελάτες, με το πιο έμπειρο, καταρτισμένο και πολύ προσεκτικά επιλεγμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, και με υποστηρικτική διοίκηση και ΔΣ.», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Ανώτατος Διευθυντής Τραπεζικής, κ. Φοίβος Στασόπουλος, τόνισε ότι η Ελληνική Τράπεζα έχει υιοθετήσει την προσέγγιση “Customer First”! «Γίνεται μια συνεχής προσπάθεια να σας εξυπηρετήσουμε, όσο καλύτερα γίνεται, προσθέτοντας αξία και κτίζοντας διαχρονικές και αληθινές σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού, στα εύκολα και στα δύσκολα!

Θέλουμε να είμαστε η πρώτη και ιδανικά η μόνη σας επιλογή», ανέφερε υπογραμμίζοντας ότι αυτό φαίνεται και με αριθμούς από τα στοιχεία του νέου δανεισμού καθώς το πρώτο εξάμηνο του 2023 σημειώθηκε νέο μομέντουμ δανεισμού με καινούρια δάνεια ύψους €647 εκατ.. «Για εμάς η επιχείρησή σας είναι προσωπική μας υπόθεση», τόνισε.

ΦΟΙΒΟΣ ΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Στην Ελληνική Τράπεζα ο Τομέας Επιχειρήσεων είναι ένας σημαντικός πυλώνας της στρατηγικής της και θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί την κυπριακή οικονομία, τις μικρομεσαίες αλλά και τις μεγάλες επιχειρήσεις, ενισχύοντας συνεχώς την ταχύτητα και την ποιότητα της εξυπηρέτησης που προσφέρει.

Με πελατοκεντρική οργανωτική δομή η Ελληνική Τράπεζα καλύπτει πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του επιχειρηματικού της πελατολογίου. Βαδίζοντας παράλληλα με τις τεχνολογικές εξελίξεις, απλοποιεί και αυτοματοποιεί διαρκώς τις διαδικασίες της, επιδιώκοντας να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, γρήγορες απαντήσεις και ανταγωνιστικά προϊόντα.

Δειτε Επισης

Έδωσε από τη Λευκωσία το στίγμα πορείας της νομισματικής πολιτικής της ΕΚΤ ο πρόεδρος της Bundesbank
Οι καταθέσεις και τα δάνεια επιχειρήσεων και νοικοκυριών-Τι λένε οι αριθμοί
Γενικό Λογιστήριο: Αίτημα για παράταση στην υλοποίηση του «Οικία» μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024
Ικανοποίηση δανειοληπτών για τις συζητήσεις για ΜΕΧ και εκποιήσεις
Ιδού το «ενοίκιο έναντι δόσης»-Οι βασικοί όροι του σχεδίου, τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα
Με νόμο, δυνατότητα στον ΟΧΣ για πώληση μη εξυπηρετούμενων δανείων σε εταιρείες εξαγοράς πιστώσεων
Ελληνική Τράπεζα: Δεν αγγίζουν χαμηλοσυνταξιούχους και ευάλωτους οι νέες χρεώσεις από 2 Ιανουαρίου
Λαγκάρντ: Είναι πρόωρο να μιλήσουμε για νίκη επί του πληθωρισμού
Βλέπει δεσμούς της Κύπρου με τη Ρωσία ο S&P.... «Θα μπορούσαν να απειλήσουν και τον τραπεζικό της τομέα»
Στην ΕΠΑ η απόκτηση επενδυτικού πακέτου της Ελληνικής από την PIMPCO-Τα ΜΕΔ, η APS και τα ομόλογα