Powered by

Κλειστοί για όλους πλην ταξί οι δρόμοι στις αφίξεις των αεροδρομίων της Κύπρου

Κλειστός για όλα τα οχήματα εκτός από ταξί, θα παραμείνει μέχρι νεότερης ανακοίνωσης ο δρόμος στο επίπεδο των αφίξεων του αεροδρομίου Λάρνακας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων. 

Το Υπουργείο σημειώνει ότι όσοι επιθυμούν να παραλάβουν επιβάτες, μπορούν να χρησιμοποιούν τον δρόμο στο επίπεδο των αναχωρήσεων ή τους χώρους στάθμευσης του αεροδρομίου.

Αναφορικά με το αεροδρόμιο Πάφου, σημειώνεται ότι κλειστό για την τροχαία κίνηση εκτός από ταξί θα παραμείνει το τμήμα του δρόμου που εφάπτεται του τερματικού κτηρίου, μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

Όσοι επιθυμούν να επιβιβάσουν ή αποβιβάσουν επιβάτες, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον χώρο στάθμευσης των ταξί του αεροδρομίου.

Το Υπουργείο παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Αστυνομίας.

Δειτε Επισης

Στρατηγική συνεργασία Zela Aviation-Δήμου Σκύρου...Η δέσμευση που επιβεβαιώνει η εταιρεία
Wizz Air: Στην κορυφή της κατάταξης για τις χαμηλότερες εκπομπές μεταξύ μεγάλων αεροπορικών εταιρειών το 2024
Παγκόσμια τουριστική έκρηξη-Γιατί τα ταξίδια γίνονται η μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη
Μοναδική εμπειρία refined dining στους ατμοσφαιρικούς χώρους του Amyth of Nicosia
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Ευρωπαίοι τουρίστες-Τέταρτη σε προτιμήσεις η Ελλάδα
City of Dreams Mediterranean: Γιόρτασε τη δεύτερη επέτειό του δωρίζοντας μία BMW i4 eDrive40 Gran Coupe
Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Ταξιδιωτικός «πυρετός» ως το 2040-$15 τρις θα δαπανώνται ετησίως για ταξίδια
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς