Μοναδικές επιλογές σε κενές κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate

Μεγάλη γκάμα ακινήτων σε εξαιρετικές περιοχές της Κύπρου, όπως το κέντρο της Λάρνακας, το Μενεού, το Παραλίμνι, το Κίτι και η Λακατάμεια, παρουσιάζει στο αγοραστικό κοινό η Altamira Real Estate.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

ΛΑΡΝΑΚΑ / ΕΛ. ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Από τις εβδομαδιαίες αναρτήσεις της εταιρείας ξεχωρίζει διώροφο οικιστικό κτήριο στο κέντρο της Λάρνακας, στην ενορία Χρυσοπολίτισσας, με τιμή πώλησης €450.000. Σε πολύ κοντινή απόσταση από το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας και τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις στο κέντρο της πόλης, το λιμάνι και την μαρίνα Λάρνακας. Το κτήριο αποτελείται από υπόγειο έκτασης 80 τ.μ., μια ισόγεια κατοικία δύο υπνοδωματίων με εμβαδόν 175 τ.μ. και δύο διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου στον όροφο (175 τ.μ.).

Οικιστικό κτήριο στο κέντρο της Λάρνακας

Στη Δρομολαξιά εντοπίσαμε κενή διώροφη κατοικία με συνολικό εμβαδόν 179 τ.μ., στην τιμή των €180.000. Το ακίνητο αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, αποχωρητήριο, μπάνιο, καλυμμένη βεράντα και χώρο στάθμευσης, ενώ απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα μιας άριστης τοποθεσίας, μόλις λίγα μέτρα από τον συνδετικό δρόμο Μενεού – Περβολιών.

Στα Λιβάδια πωλείται διαμέρισμα δυο υπνοδωματίων με συνολικό εμβαδόν 91 τ.μ., στην τιμή των €120.000. Τοποθετημένο σε μια ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή με καλές προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο και το νέο παραλιακό μέτωπο, το ακίνητο αποτελείται από ενιαίο καθιστικό με κουζίνα, μπάνιο και καλυμμένη βεράντα. Διαθέτει, επίσης, ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Διαμέρισμα στα Λιβάδια

Κενό διαμέρισμα ξεχωρίζει στο Παραλίμνι, μόλις λίγα μέτρα μακριά από την υπεραγορά «LIDL» και τη Λεωφόρο 1ης Απριλίου. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 109 τ.μ. και επιπλέον 50 τ.μ. roof garden και πωλείται στην τιμή των €100.000. Εσωτερικά, αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ενιαίο σαλόνι/κουζίνα/τραπεζαρία, μπάνιο και καλυμμένη βεράντα.

Στο Κίτι πωλείται ημιτελής διώροφη κατοικία προς €105.000. Τοποθετημένη σε μια ήσυχη γειτονιά και σε κοντινή απόσταση από τις όμορφες παραλίες της περιοχής, η ημιτελής κατοικία έχει εμβαδόν 160 τ.μ. και βρίσκεται σε στάδιο όπου έχει ολοκληρωθεί ο σκελετός και η τοιχοποιία. Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια είναι δυναμικότητας τριών υπνοδωματίων, ενώ διαθέτει κήπο σε οικόπεδο εμβαδού 225 τ.μ.. Το γεγονός ότι ακόμη είναι ημιτελής, δίνει τη δυνατότητα στον εν δυνάμει αγοραστή να επιλέξει τα τελειώματα της επιλογής του.

Ημιτελής κατοικία στο Κίτι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Κενή διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων και πισίνα ξεχωρίσαμε στο Καϊμακλί. Η κατοικία διαθέτει συνολικό εμβαδόν 300 τ.μ. και είναι τοποθετημένη σε μια όμορφη γειτονιά, κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Καϊμακλίου και το Πανεπιστήμιο Frederick. Αποτελείται από χώρο υποδοχής, γραφείο, καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, πλυσταριό, μπάνιο, σοφίτα και καλυμμένο χώρο στάθμευσης, ενώ πωλείται στην τιμή των €425.000.

Στην Λακατάμεια εντοπίσαμε κενό ισόγειο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων με αυλή, στην τιμή των €170.000. Με μεγάλη εγγύτητα στον αυτοκινητόδρομο, το εμπορικό κέντρο «Nicosia Mall» και το Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου, το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 187 τ.μ. και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

ΠΑΦΟΣ

Δύο κενές διώροφες κατοικίες με πισίνα και αυλή πωλούνται στο Πολέμι στην επαρχία Πάφου, στην ενδεικτική τιμή των €205.000 και €260.000 αντίστοιχα. Οι κατοικίες είναι δυναμικότητας δύο και τριών υπνοδωματίων και είναι ιδανικές για ιδιοχρησία καθώς και για ενοικίαση.

Κατοικίες στο Πολέμι

Στην όμορφη κοινότητα Κρήτου Τέρρα πωλείται κενή διατηρητέα διώροφη κατοικία προς €80.000. Τοποθετημένη στον πυρήνα της κοινότητας και σε πολύ κοντινή απόσταση από γραφικά χωριά της περιοχής, η κατοικία έχει εμβαδόν 82 τ.μ. ενώ είναι κατασκευασμένη με παραδοσιακή τεχνοτροπία από πλιθάρι και πέτρα. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα, καθιστικό/τραπεζαρία, μπάνιο και βεράντες.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Κατάστημα με μεσοπάτωμα ξεχωρίζει σε δραστήρια τοποθεσία στο κέντρο της Λεμεσού, το οποίο πωλείται στην τιμή των €120.000. Ιδανικά τοποθετημένο λίγα μέτρα μακριά από το ΤΕΠΑΚ και την ακτογραμμή, σε μια περιοχή με έντονη κινητικότητα, το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 108 τ.μ. και διαθέτει οκτώ μέτρα πρόσοψη. Το κατάστημα διαθέτει τίτλο ιδιοκτησίας ως καφετέρια και αποτελείται στο ισόγειο από ενιαίο χώρο αναμονής/κουζίνας/μπαρ. Στο μεσοπάτωμα διαθέτει δυο αποχωρητήρια και μια αποθήκη. Παράλληλα, έχει δικαίωμα χρήσης τριών βοηθητικών χώρων στο ισόγειο.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Δέχεται αιτήσεις για δωμάτια στη φοιτητική εστία ο Δήμος Πάφου- Προς €550 μηνιαίως
Οι... λίγοι καθυστερούν το «κτίΖΩ»-Ένοικοι αρνούνται να εκκενώσουν τις επικίνδυνες πολυκατοικίες
Μοναδικά σπίτια και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Την ενσωμάτωσή τους στα έργα της μαρίνας Λάρνακας ζητούν οι 15 απολυθέντες της Kition
Επιστολή απόλυσης σε 15 πρώην εργαζομένους της Kition-«Η Κυβέρνηση να τους σκεφτεί»
«Stop» σε έργα τουριστικής υποδομής στην επαρχία Πάφου-Γιατί εξέδωσε αρνητική γνωμάτευση η Περιβαλλοντική Αρχή
Αλέξης Βαφεάδης: Εργολάβοι στη μαρίνα Λάρνακας σε περίπου ένα χρόνο-Τα έργα που θα τρέξουν άμεσα
Μεγάλα έργα των επόμενων χρόνων... Malls, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, οικιστικές και γραφειακές αναπτύξεις
Το έργο στη Λακατάμεια που ξεκινά στα μέσα Σεπτεμβρίου και θα στοιχίσει €2.349.404,00 συν ΦΠΑ
Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών: Εξετάσεις για υποψήφιους νέους κτηματομεσίτες