Το νέο Δ.Σ. του Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 28 Ιανουαρίου οι εκλογές του Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών για την ανάδειξη Προέδρου και αιρετών μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου. Η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά και οι αδειούχοι κτηματομεσίτες επέλεξαν την ηγεσία του Συμβουλίου για την επόμενη τριετία. Στις κάλπες του Συμβουλίου προσήλθε και ψήφισε το 83% των αδειούχων Κτηματομεσιτών.

Νικητής των εκλογών ήταν ο Μαρίνος Κυναιγείρου, ο οποίος εξασφάλισε περίπου 80% των ψήφων και επανεκλέγηκε στη θέση του Προέδρου του Συμβουλίου. Στις τρείς θέσεις των αιρετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέγηκαν, οι Μαρίνα Κωνσταντινίδου, Ιάκωβος Ιακωβίδης και Ηρόδοτος Ηροδότου.  

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών ο Μαρίνος Κυναγείρου ανέφερε:

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί ο κτηματομεσιτικός κόσμος, σχεδόν στο σύνολό του, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου, αλλά και στους τρείς συναδέλφους οι οποίοι μετείχαν στον συνδυασμό μας και έχουν επίσης εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο. Η υπόσχεσή μας στους συναδέλφους κτηματομεσίτες είναι σαφής και ξεκάθαρη. Εμείς συνεχίζουμε, όπως τους έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις, να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την ενίσχυση του επαγγέλματος με την αποτελεσματικότητα και τη μεθοδικότητα, που μας διακρίνει».

Ο επανεκλεγέντας Πρόεδρος του Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών, ευχαριστεί τους συναδέλφους του αδειούχους κτηματομεσίτες και για την αθρόα προσέλευση στις κάλπες.

Δειτε Επισης

Στη Σύνοδο των Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ
ΤΕΣΕΚ Μακάριος Γ΄ Λευκωσίας: «Επαγγέλματα του μέλλοντος και Νέες Δεξιότητες»
Επανέρχεται σταδιακά και με νέο σχεδιασμό η Πύλη Κτηματολογίου
Όλα έτοιμα για ποδηλατικό υπερθέαμα στο Cyprus Gran Fondo powered by Skoda
Η DP World Limassol υποδέχθηκε τους νέους υπουργούς στο λιμάνι Λεμεσού
«Εβδομάδα Καριέρας 2023» στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Ενισχύεται με φόντο την Ουκρανία το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+
Oλοήμερο Fun Day στον εξωτερικό χώρο στάθμευσης Nicosia Mall
Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας ΤΕΠΑΚ: Εκδήλωση ενημέρωσης για επιλογή κατεύθυνσης
H Cyta Business παρουσιάζει τα 10α ΙΝ Business Grocery Retail Awards