Bean Bar: Άνοιξε η ναυαρχίδα της αλυσίδας στη Μακαρίου (vid&pics)

Με έντονα χρώματα και θετική διάθεση υποδέχεται τους πελάτες του το νέο Bean Bar στη Λεωφόρο Μακαρίου, στη Λευκωσία, το οποίο ήρθε για να συμβάλει στην ανάκαμψη της εμπορικής οδού.

Το πολυαναμενόμενο κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου 360, στην καρδιά της Λευκωσίας, άνοιξε την περασμένη Τετάρτη 18 Ιανουρίου τις πύλες του, τραβώντας τα βλέμματα με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και διακόσμησή του.

Το κατάστημα, στο ισόγειο του ψηλότερου κτηρίου της πρωτεύουσας, αποτελεί μία σημαντική άφιξη στον χώρο της εστίασης που έχει, μεταξύ άλλων, ως στόχο την επανατοποθέτηση της Μακαρίου ως κομβικής εμπορικής αρτηρίας της πόλης.

Διαβάστε ακόμα: 

Η ναυαρχίδα της αλυσίδας

Το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί την ναυαρχίδα της αλυσίδας, καθώς πέραν από τα γνωστά χαρμάνια καφέ, τους χυμούς και τα έτοιμα snacks, σερβίρει πρωινό, brunch και μεσημεριανό. Από το απόγευμα και μετά, το ύφος αλλάζει και το κατάστημα μπαίνει σε ένα πιο lounge κλίμα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ζεστά ή κρύα ροφήματα και κρασί, υπό τους ήχους χαλαρής μουσικής.

«Για εμάς η Μακαρίου θεωρούμε ότι είναι το μέλλον της πρωτεύουσας, είναι το νέο hot spot, βλέποντας και τις ανακαινίσεις και τις επενδύσεις τις οποίες έχουν γίνει γι’ αυτόν τον δρόμο, οπόταν έχουμε επιλέξει αυτόν τον χώρο. Γιατί θεωρούμε ότι θα γίνει το νέο hot spot της Λευκωσίας», δήλωσε στην κάμερα του InBusiness TV η γενική διευθύντρια των Bean Bar, Σόλια Κυπριανού.

«To Bean Bar, το οποίο το ονομάζουμε η ναυαρχίδα μας στη Μακαρίου, το ανοίξαμε στις 18 Ιανουαρίου. Το διαφορετικό το οποίο προσφέρει είναι η κουζίνα. Προσφέρουμε πρόγευμα, brunch και lunch, μαζί με ready to go snacks, χυμούς, και εννοείται τον καφέ μας», επισήμανε η κ. Κυπριανού.

 

  

Το κατάστημα λειτουργεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ. Διαθέτει, επίσης, conference room για  private business lunches και meetings.

 

  

Το δέκατο κατάστημα

Όπως φαίνεται και μέσα από τις φωτογραφίες και τα πλάνα του InBusinessNews, το νέο Bean Bar στη Μακαρίου φέρει τα ζωντανά χρώματα και την ιδιαίτερη διακόσμηση, για τα οποία είναι γνωστή η αλυσίδα, ενώ εκφράζει τη γενικότερη φιλοσοφία του brand, αποπνέοντας θετική ενέργεια, ενθουσιασμό και φρεσκάδα.

 

Υπενθυμίζεται ότι η αλυσίδα Bean Bar του Ομίλου Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ, λειτούργησε τον Σεπτέμβριο του 2022 και μέχρι στιγμής λειτουργεί δέκα καταστήματα, τα οκτώ εκ των οποίων εντός Υπεραγορών Αλφαμέγα.

Πρόκειται για τα καταστήματα στην Ακρόπολη και τα Λατσιά, στη Λευκωσία, στη Σκαρίνου, στο Κίτι και το Metropolis Mall, στη Λάρνακα, καθώς επίσης στα Πολεμίδια, στον Κάψαλο και στην Τριμίκλινη, στη Λεμεσό.
  

Τον Αύγουστο λειτούργησε και το πρώτο αυτόνομο (εκτός Υπεραγορών Αλφαμέγα) κατάστημα στο παλιό λιμάνι Λεμεσού. Το νέο (αυτόνομο) κατάστημα στη Λεωφόρο Μακαρίου αποτελεί το δέκατο της αλυσίδας.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους