Νέα εποχή για τη Maserati στην Κύπρο με την E-Cars Modena

Σε νέα εποχή εισήλθαν εδώ και μερικούς μήνες τα αυτοκίνητα της Maserati στην Κύπρο, τα οποία βρίσκονται πλέον κάτω από τον Όμιλο της E-Cars Group.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Maserati στην Κύπρο είναι η εταιρεία E-Cars Modena Ltd.

Η ένταξη της ιταλικής μάρκας πολυτελών αυτοκινήτων, Maserati κάτω από τον Όμιλο E-Cars ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε μια δυναμική πορεία ανάπτυξης.

Η E-Cars Group, η οποία ενισχύει την παρουσία της στην κυπριακή αγορά, διαθέτει, μεταξύ άλλων, ένα multi-brand showroom στη Λευκωσία, το οποίο λειτούργησε τον Φεβρουάριο του 2022, στο Annex 3, πλησίον του Mall of Cyprus.

 

Διαβάστε ακόμα:

Εδραιώνεται με νέες προσθήκες ξενοδοχείων ο Όμιλος Fattal στην Κύπρο

Atlas Pantou Co Ltd: Ανάληψη καθηκόντων από τον νέο CEO

 

Από την Μοντένα της Ιταλίας, τα αυτοκίνητα Maserati ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις, συνδυάζοντας πολυτέλεια, σπορ και στυλ.

Ξεχωριστά μοντέλα στην γκάμα
Σε πρώτη φάση, οι δύο εκθεσιακοί χώροι της E-Cars Modena σε Λευκωσία και Λεμεσό προσφέρουν στο κοινό την ευκαιρία να δει από κοντά όλη την γκάμα της μάρκας που περιλαμβάνει σήμερα πέντε ξεχωριστά μοντέλα.

Αρχή με την Ghibli, ένα δυναμικό πολυτελές μοντέλο με επιδόσεις και σπορ οδική συμπεριφορά που πρόσφατα πρόσθεσε και μια υβριδική έκδοση στην γκάμα της.

 

Ναυαρχίδα της γκάμας, η Quattroporte, ένα καθαρόαιμο Ιταλικό sport saloon με κορυφαία τεχνολογία και εντυπωσιακές επιδόσεις.

 

Το τρίτο μοντέλο στην γκάμα είναι η Levante που ήταν και το πρώτο SUV της Maserati και διαγράφει μια εξαιρετική πορεία στην αγορά.

 

Τα μοντέλα Grecale και ΜC20 αποτελούν τις νέες προσθήκες στη σειρά μοντέλων της Ιταλικής εταιρείας.

 

Η Grecale, το νέο SUV της Maserati, τοποθετείται κάτω από τη Levante και ένα μοντέλο που επιτυγχάνει τη σωστή ισορροπία μεταξύ ευελιξίας, κομψότητας, απόδοσης και καινοτομίας.

 

  

Αντίθετα, η MC20 είναι «Super Sports» μοντέλο που ανοίγει μια καινούρια σελίδα για την Ιταλική μάρκα. Εξελίχθηκε από λευκό χαρτί, διαθέτει κίνηση στους πίσω τροχούς και 3λιτρο V6 κινητήρα με απόδοση 630 ίππων.

Δειτε Επισης

Σώτος Ιακωβίδης: Μια πραγματική πρόκληση και η προτεραιότητα του ομίλου MSJ το 2025
Έτοιμες οι υπεραγορές για την εποχή του e-kalathi...Στην πορεία οι συζητήσεις για προσθήκες
FT: Συζητήσεις για επένδυση της Tesla στην Nissan-Άλμα της μετοχής της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας κατά 12%
Αυτά τα προϊόντα θα περιλαμβάνονται στο e-kalathi… Οι κατηγορίες και οι κωδικοί
Δωρεάν φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων στο Nicosia Mall σε συνεργασία με Unicars και EKCO Maximum Power
Με το αριστερό το 2025 για την αγορά αυτοκινήτων...50-50 τα καινούργια με τα μεταχειρισμένα και οι μάρκες που πρωταγωνιστούν
Μ. Σέφτσοβιτς: Σε περίπτωση δασμών των ΗΠΑ, η Ε.Ε. θα αντιδράσει σθεναρά και γρήγορα
Coca-Cola HBC: Η πιο βιώσιμη εταιρεία ποτών στον κόσμο σύμφωνα με τους δείκτες Dow Jones Best-in-Class 2024
Θέλει ενίσχυση σχέσεων με Κύπρο για εμπόριο, τουρισμό και επικοινωνίες η Βουλγαρία
BYD: Tα σχέδια της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας για να γίνει κορυφαίος «παίκτης» στην Ευρώπη