Στέλιος Αναστασιάδης: Πάντα με χαμόγελο ο Κρις, δυσαναπλήρωτο το κενό

Βυθισμένη σε βαθύ πένθος, η διαφημιστική κοινότητα της Κύπρου και ειδικότερα η  TELIA & PAVLA BBDO, θρηνεί τον πρόωρο χαμό του CFO της εταιρείας, Κρις Πιπεράρη.

Ο Κρις Πιπεράρης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 60 ετών, προδομένος από τα προβλήματα καρδίας τα οποία αντιμετώπιζε.

Με τρεμάμενη φωνή και εμφανώς συντετριμμένος από την απώλεια ενός εκ των στενότερων συνεργατών του, μίλησε στο InBusinessNews για τον Κρις Πιπεράρη ο CEO της TELIA & PAVLA BBDO, Στέλιος Αναστασιάδης.

«Ο Κρις βρισκόταν στην εταιρεία μας για 25 χρόνια, ένας άνθρωπος ο οποίος συνδέθηκε όχι μόνο με το λογιστήριο μας, αλλά με όλο το φάσμα της δουλειάς μας. Ήταν σημαντικό στέλεχος στο γενικό management της εταιρείας. Δεν λαμβάναμε καμία απόφαση χωρίς την συμβουλή του Κρις», ανέφερε αρχικά ο κ. Αναστασιάδης.

Όπως σημειώνει ο Στέλιος Αναστασιάδης, ο Κρις Πιπεράρης αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό, όντας μια προσωπικότητα που αντιμετώπιζε τα πάντα με χαμόγελο και εξέπεμπε μόνο θετική ενέργεια.  

«Ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος έμπαινε σε ένα δωμάτιο οποιαδήποτε στιγμή και με οποιαδήποτε προβλήματα μπορεί να υπήρχαν στην αγορά, πάντα με χαμόγελο. Πάντα αντιμετώπιζε όλα τα προβλήματα με ένα χαμόγελο. Θα το λύσουμε το πρόβλημα, θα βρούμε τη λύση, ήταν ένας άνθρωπος που εξέπεμπε μόνο θετική ενέργεια», περιγράφει τον Κρις Πιπεράρη ο Στέλιος Αναστασιάδης.

Με την απουσία του, να είναι εκκωφαντικά και ταυτόχρονα θλιβερά εμφανής: «Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Μπαίνοντας στο γραφείο, μόλις μπούμε μέσα, αισθανόμαστε την απουσία του Κρις. Γιατί ήταν ένας δυνατός άνθρωπος σε όλα, ήταν πανταχού παρών», τονίζει ο CEO της TELIA & PAVLA BBDO.

Η κηδεία του Κρις Πιπεράρη θα τελεστεί μεσημέρι του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου στις 12:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης Ακακίου.

Η οικογένειά του θα δεχθεί συλλυπητήρια στην εκκλησία στις 11:00 π.μ.

Αντί στεφάνων, παράκληση είναι να γίνονται εισφορές στον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή» και στο Συμβούλιο Κοινωνικής Ευημερίας Ακακίου.

Δειτε Επισης

Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο