Φτωχότερος ο κόσμος της διαφήμισης, «έφυγε» ο Κρις Πιπεράρης

InBusinessNews  11/01/2023 20:19
Φτωχότερος ο κόσμος της διαφήμισης, «έφυγε» ο Κρις Πιπεράρης

Φτωχότερος ο κόσμος της διαφήμισης, «έφυγε» ο Κρις Πιπεράρης

InBusinessNews  11/01/2023 20:19

Τον χαμό ενός ιδιαιτέρως αγαπητού στον κόσμο της διαφήμισης προσώπου, του CFO της TELIA & PAVLA BBDO, Κρις Πιπεράρη, θρηνεί η διαφημιστική κοινότητα της χώρας μας.

Ο Κρις Πιπεράρης έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη, σκορπώντας ανείπωτη θλίψη και βυθίζοντας σε βαθύ πένθος, συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και συνεργάτες.

Τον θάνατο του Κρις Πιπεράρη γνωστοποίησε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η TELIA & PAVLA BBDO. «Ένας δικός μας άνθρωπος ‘’έφυγε’’ και δεν υπάρχουν λόγια. Θα είμαστε όλοι εκεί για να αποχαιρετήσουμε τον πολυαγαπημένο μας συνάδελφο και φίλο, τον πολυαγαπημένο Κρις Πιπεράρη», έγραψε μεταξύ άλλων η εταιρεία.  

Συγκλονιστικά και τα λόγια του managing director της εταιρείας, Στέλιου Αναστασιάδη.  

«Χάσαμε τον φίλο μας, τον συνάδελφό μας, τον Οικονομικό Διευθυντή μας. Ο Chris Piperaris ήταν μέρος της ίνας, μέρος της κουλτούρας και βασικό συστατικό της συνεχούς επιτυχίας της εταιρείας μας. Ήταν το πιπέρι στη σάλτσα μας! Αναπαύσου εν ειρήνη Chris. Θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε για εσένα!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, o κ. Αναστασιάδης.  

Η κηδεία του αποβιώσαντα Κρις Πιπεράρη θα τελεστεί μεσημέρι του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου στις 12:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης Ακακίου.

Η οικογένειά του θα δεχθεί συλλυπητήρια στην εκκλησία στις 11:00 π.μ.

Αντί στεφάνων, παράκληση είναι να γίνονται εισφορές στον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή» και στο Συμβούλιο Κοινωνικής Ευημερίας Ακακίου.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας