powered by cbn INB-DIGITAL-EDITIONS LOGO-PNG-108
powered byPsaras Construction - Επιχειρήσεις | Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Βρέθηκε αγοραστής και πωλήθηκε το «Γιώρκειο»

Πωλήθηκε το κτίριο γνωστό και ως «Γιώρκειο» στη Λευκωσία, όπως ανακοίνωσε η Μονάδα Διαχείρισης Ακινήτων (Real Estate Management Unit, REMU) της Τράπεζας Κύπρου. Το κτίριο έφερε την τιμή των 22 εκατ. ευρώ και βρισκόταν στη λίστα της Remu.

Το κτίριο των 19.500 τετραγωνικών μέτρων, με χώρο στάθμευσης, αποτελείται από δύο πύργους. 

Συγκεκριμένα, ο πύργος Α', διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης, ημιυπόγειο με γραφεία, ισόγειο και γραφεία, ημιώροφο και εννέα ορόφους με γραφεία. 

Ο πύργος Β, περιλαμβάνει δύο υπόγεια, ισόγειο χώρο υποδοχής, ημιώροφο και όροφο που χρησιμοποιούνται ως κοινόχρηστοι χώροι και επτά ορόφους με 49 σουίτες, καθώς παλαιότερα το κτίριο λειτουργούσε ως πολυτελές ξενοδοχείο.

Η άμεση περιοχή του περιουσιακού στοιχείου περιλαμβάνει εμπορικές αναπτύξεις καθώς και πολυάριθμα κυβερνητικά κτίρια και πρεσβείες.

 

Ροή Ειδήσεων

Hellenic Bank Χορηγός Ροής INB
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;