Χορηγία Κατηγορίας Οικονομία

Αύξηση 47,9% του δείκτη κύκλου εργασιών μεταφορών και αποθήκευσης

Ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στις Μεταφορές και Αποθήκευση κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2022 έφτασε στις 130,6 μονάδες (βάση 2015=100), σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 47,9% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2021.

Σύμφωνα με στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, κατά οικονομική δραστηριότητα, αυξήσεις σε σύγκριση με το ίδιο τρίμηνο του προηγούμενου έτους κατέγραψαν οι αεροπορικές μεταφορές κατά 425,1%, οι πλωτές μεταφορές κατά 48,4%, οι χερσαίες μεταφορές κατά 47,3% και η αποθήκευση και οι υποστηρικτικές προς τη μεταφορά δραστηριότητες κατά 36,6%.

Οι ταχυδρομικές και ταχυμεταφορικές δραστηριότητες κατέγραψαν μείωση κατά 3,9%. Κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2022, ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στις Μεταφορές και Αποθήκευση σημείωσε αύξηση της τάξης του 44,6% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2021.

Δειτε Επισης

Στα €22,5 δισ. το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης το 3ο τρίμηνο του έτους
Χωρίς κανένα έλεγχο οι ΑΞΕ στην Κύπρο-Οι διαπιστώσεις του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου
Παρουσιάζει το πρόγραμμα της Κυβέρνησης για το 2024 ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Οι συντεχνίες αξιολογούν τα δεδομένα για θέμα χαμηλόμισθων-Καθορίζουν συνάντηση
Έπιασαν δουλειά οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες-Βλέπουν αρμόδιες αρχές και αρμόδιους φορείς
Προκήρυξη για πρόγραμμα στήριξης αμπελοοινικού τομέα
«Παγωμένη» με τον ΔΗΣΥ για την αποπαγοποίηση θέσεων η Κυβέρνηση
Τύμπανα πολέμου από τις συντεχνίες στην ΑΗΚ-Δεν αποκλείουν απεργιακά μέτρα
Ο Γιάννης Παναγιώτου στο InBusinessNews: Τι φέρνει το 2024 για τα εργασιακά (vid)
Ο πακτωλός των ρωσικών δισεκατομμυρίων στη Δύση και μια σταγόνα στον ωκεανό