powered by

Μεγαλομέτοχος στην ASPL με 96,2% η Prodea Real Estate Investment

Στο 96,2% ανέβασε το ποσοστό της στη Aphrodite Springs Public ltd(ASPL) η PRODEA Real Estate Investment Company S.A. Η εταιρεία προχώρησε στην εξαγορά 7.245 μετοχών που κατείχε στην Aphrodite Springs Public ltd η IREP2 Midco Limited («IREP2 MidCo»).

Η IREP2 MidCo προέβη στην πώληση των 7.245 μετοχών που κατείχε στην εταιρεία  Aphrodite Springs Public ltd (ποσοστό που αντιστοιχεί σε 36,2%) στην τιμή των €650 ανά μετοχή, στο πλαίσιο της υλοποίησης της επενδυτικής της στρατηγικής.

Η μεταβίβαση των μετοχών ολοκληρώθηκε μέσω πράξης Over The Counter («OTC») την 30η Ιουνίου 2022, αφού ελήφθησαν και οι απαραίτητες εγκρίσεις από το XAK.

Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, όπως έχει προναφερθεί, το ποσοστό συμμετοχής της Prodea στην ASPL έχει ανέλθει στο 96,2%.

Δειτε Επισης

Επιθεώρησε τις εργασίες στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού ο Α.Βαφεάδης-Το κόστος και οι φάσεις του έργου
Τα κίνητρα στους επενδυτές για το Τεχνολογικό Πάρκο στο Πεντάκωμο-Ένας ζωντανός κόμβος καινοτομίας
Έτσι έγινε το «Σπύρος Κυπριανού»... Ξενάγηση στους πλήρως αναβαθμισμένους χώρους του σταδίου(pics)
Μειώνονται οι άδειες οικοδομής, αλλά αυξάνεται η αξία και το εμβαδόν τους
Αλ. Βαφεάδης: Πολύ χαμηλότερο το κόστος αναβάθμισης του «Σπύρος Κυπριανού» από τα οφέλη-«Αξίζει κάθε ευρώ που ξοδεύτηκε»
Απαντά σε Χατζηπαντέλα και ΝΕΔΗΣΥ το Υπουργείο Εσωτερικών-«Το στεγαστικό δεν λύνεται με μαγικά ραβδιά»
Προχωρούν οι εργασίες για τα υψηλής τεχνολογίας νέα κεντρικά γραφεία της MSC στη Λεμεσό (photos)
Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των ακινήτων σε Κύπρο και Ελλάδα η Consulco-Τα στοχευμένα έργα
Η BidX1 λανσάρει 70 ακίνητα στη δημοπρασία της ερχόμενης εβδομάδας
Ένα σύγχρονο πολυλειτουργικό πάρκο στην καρδιά της Λευκωσίας... Εγκαινιάστηκε η ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ(pics&vid)